• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Yamashita Eginno Mogumogu 3.2#
Yamashita Eginno Mogumogu 3.2#
Yamashita Eginno Mogumogu 3.2#
0 αξιολογήσεις

Yamashita Eginno Mogumogu 3.2#

Κωδικός: 101103
35.20.02.01*

Με μια σύντομη ματιά

Η Ιαπωνική εταιρεία Yamashita πρωτοτυπεί για ακόμα μια φορά παρουσιάζοντας μια νέα τύπου καλαμαριρέρα με θέση για να προσαρμόζεται ψάρι, γαρίδα ή οποιοδήποτε άλλο νωπό δόλωμα.
Ποσότητα
Από 18,20€
16,90€
-7%κερδίζεις
1,30€

Αποστολή σε 2-4 ημέρες

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Με θέση για να προσαρμοστεί δόλωμα...

Διατηρώντας την ποιότητα αλλά και τα καινοτόμα χαρακτηρίστηκα που εδώ και χρόνια την κατατάσσουν στην κορυφή, η εταιρεία Yamashita προχώρησε σε ακόμα μια καινοτομία που αλλάζει και πάλι, όσα γνωρίζαμε έως τώρα για τις καλαμαριέρες.

Το λαστιχένιο δεματικό που προσαρμόζετε στο σώμα της καλαμαριερας προσφέρει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε ψάρι, γαρίδα ή οποιοδήποτε άλλο νωπό δόλωμα. 
Με τον τρόπο αυτό γίνεται πολύ πιο αποτελεσματική, αλλά και ανθεκτική στο χρόνο, γιατί τα καλαμάρια δαγκώνουν το δόλωμα και όχι το σώμα της, οπότε δεν φθείρεται. 
Το δόλωμα προσαρμόζεται και αντικαθίσταται εύκολα με ένα λαστιχένιο δεματικό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, μαζί με ένα ακόμη για εφεδρικό. 

Η θαυμάσια κίνηση, η φυσική ορατότητα του σώματος που ενισχύει το κάλυμμα με την τεχνολογία 490 GLOW ή KEIMURA (ανάλογα το μοντέλο), αλλά και ο ήχος των 690 HZ, που εισήγαγε ένα ειδικό κουδουνίστρα στο τεχνητές εκπομπές κατά τη διάρκεια των σύντομων κινήσεων ανάκτησης που διασχίζονται με στάσεις, θα αυξήσει κατακόρυφα την περιέργεια αλλά και τα κυνηγητικά ένστικτά των κεφαλόποδων.

Το θερμικό ύφασμα (Warm Jacket), μπορεί και διατηρεί τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα από ένα συμβατικό ύφασμα, δίνοντας το πλεονέκτημα της σημαντικής θερμοκρασιακής διαφοράς που προκύπτει, είτε όταν «φορτίζουμε» την καλαμαριέρα με τον φακό μας, είτε με αυτή που μπορεί να συσσωρευτεί και με την πιο μικρή UV ακτινοβολία, ή απλά με την επαφή της καλαμαριέρας με την παλάμη μας.

Με την εκπομπή του σωστού ήχου, του σωστού μήκος φωτός της θερμικής διαφοράς σε σχέση με το περιβάλλον, αλλά και τις νέας καινοτομίας που δίνει την δυνατότητα να την αρματώσουμε με δόλωμα, οι καλαμαριέρες Yamashita Eginno Mogumogu αποτελούν το απόλυτο εργαλείο στο ψάρεμά μας και όπως πολύ δίκαια προτείνει η εταιρία, είναι οι πρώτες καλαμαριέρες που πρέπει να ρίχνουμε στο νερό για να ψάξουμε έναν τόπο.

Τέλος ο ιδανικός τρόπος για να ψαρευτεί είναι να πεταχτεί με βολή, να αφεθεί να πέσει στο βυθό, όπου διατηρεί πολύ καλή στάση σώματος, και μετά να μαζευτεί με jerking action μια φορά κάθε 10 sec.
Έχει ταχύτητα βύθισης 2.8 sec/m και εξωτερικό μολύβι βάρους 20gr.
 

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Είδος: Με Εξωτερικό Βαρύδι
 • Κατασκευαστής: Yamashita
 • Τύπος: Mogumogu
 • Μήκος: 12.0cm
 • Βάρος: 20.0gr
 • Βύθιση: 2.8sec/m
 • Τεχνολογίες: Warm Jacket / 690 HZ / GLOW - KEIMURA
Όλα τα προϊόντα Yamashita

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση