• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

 

Η Fishing Planet αποδέχεται αλλαγές προϊόντων εντός εντός 14 ημερών από την παράδοση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και εφόσον δεν τίθεται ζήτημα υπαιτιότητας της Fishing Planet.gr, για παράδειγμα ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα μεταφοράς πίσω στο Fishing Planet.gr επιβαρύνουν τον πελάτη. Σημαντικό είναι για την έγκρισή επιστροφής του προϊόντος ή πολλαπλών προϊόντων είναι οι παρακάτω όροι:

 

 • Το προϊόν, προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική τους συσκευασία, όπως ακριβώς παρελήφθησαν από τον πελάτη.
 • Οποιαδήποτε λογότυπα, διακριτικά, ταμπέλες ή αυτοκόλλητα που υπάρχουν επάνω στο προϊόν να μην έχουν αφαιρεθεί.
 • Σε περίπτωση που στο προϊόν , προϊόντα υπάρχει αυτοκόλλητο ασφαλείας πρέπει να μην έχει αφαιρεθεί.
 • Το προϊόν, προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς για παράδειγμα απόδειξη ή τιμολόγιο.

 

Επιστροφή Χρημάτων

 

Εφόσον πληρούνται όλοι οι παραπάνω όροι και δεν τίθεται ζήτημα υπαιτιότητας του Fishing Planet.gr, όταν παραληφθεί πίσω το προϊόν από το Fishing Planet.gr τότε η εταιρεία είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με τον νόμο να σας επιστρέψει το καταβληθέν ποσό εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών. Ανάλογα με την διαδικασία πληρωμής ενδέχεται η επιστροφή χρημάτων να γίνει άμεσα.

 

 

 

Σημαντικοί όροι:

 

 • Σε περίπτωση μη υπαιτιότητας του Fishing Planet δεν υπολογίζονται τυχόν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της παραγγελίας στο επιστρεφόμενο ποσό.
 • Σε περίπτωση μη υπαιτιότητας του Fishing Planet στις παραγγελίες όπου δεν χρεώθηκαν μεταφορικά, όταν επιστραφεί το ποσό θα χρεώνεται η αντικαταβολή ( όπου υπάρχει ) και τα έξοδα αποστολής
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει διαφορετική εταιρία από τις συνεργαζόμενες με την Fishing Planet τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο και το κατάστημα Fishing Planet διατηρεί το δικαίωμα να μην παραλάβει το δέμα.
 • Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Fishingplanet.gr

 

 

Αποστολή προϊόντος

Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο κατάστημα Fishingplanet.gr , συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον βέβαια το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

 

 

 

Ακύρωση ή Τροποποίηση Παραγγελίας

H ακύρωση ή τροποποίηση μιας παραγγελίας δύναται να γίνει ανά πάσα στιγμή, εκτός της περίπτωσης όπου η παραγγελία έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης έχει την υποχρέωση να παραλάβει την παραγγελία και στη συνέχεια να προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής, όπως αυτή περιγράφεται ανωτέρω.

 

Για τις περιπτώσεις ακύρωσης ή τροποποίησης παραγγελίας η οποία δεν έχει ακόμα αποσταλεί, ο αγοραστής μπορεί να επικοινωνήσει εγκαίρως με το κατάστημα Fishingplanet.gr μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καλώντας στο 210-2400157 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.