• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.

Τρόποι Αποστολής

H παραγγελίες σας,θα παραδίδονται με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ με την υπηρεσία Πόρτα-Πορτα courier.

 

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. 

 

 Προϊόντα με την ένδειξη "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ"

Τα προϊόντα με την ένδειξη "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ"  & "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ONLINE"σημαίνει ότι είναι διαθέσιμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η αποστολή τους θα πραγματοποιείτε την Επομένη ή το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών.

Ο χρόνος παράδοσης μετριέται πάντα σε εργάσιμες ημέρες, δηλαδή Σάββατο, Κυριακή και αργίες δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό του χρόνου παράδοσης και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 16:00μμ). 

 

Προϊόντα με την ένδειξη "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 2-4 ΗΜΕΡΕΣ"

Τα προϊόντα με την ένδειξη "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 2-4 ΗΜΕΡΕΣ" θα αποστέλλονται στο διάστημα δύο(2) έως και τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 14:00μμ).

Ο χρόνος παράδοσης μετριέται πάντα σε εργάσιμες ημέρες, δηλαδή Σάββατο, Κυριακή και αργίες δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό του χρόνου παράδοσης.

 

*Οι παραγγελιές που διαθέτουν προϊόντα και με τις δύο ενδείξεις ("ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" & "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 2-4 ΗΜΕΡΕΣ") θα αποστέλλονται στο διάστημα δύο (2) έως τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 16:00μμ).

Ο χρόνος παράδοσης μετριέται πάντα σε εργάσιμες ημέρες, δηλαδή Σάββατο, Κυριακή και αργίες δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό του χρόνου παράδοσης.

Κατ' εξαίρεση, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.

 

Με το πέρας της αποστολής από την έδρα μας, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας αναφέρει τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας.

Εκτός της τηλεφωνικής επικοινωνίας,θα λάβετε Email αλλά και Sms (στο Κινητό σας) όπου θα σας αναφέρεται,η αποστολή της παραγγελίας σας από την έδρα μας,καθώς και ο αριθμός συνοδευτικού δελτίου (Κωδικός αποστολής).

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας με τον αριθμό συνοδευτικού δελτίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση στο τηλ.801 11 83000 ή στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.elta-courier.gr/search