• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.

Τρόποι Αποστολής

H παραγγελίες σας,θα παραδίδονται από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ με την υπηρεσία Πόρτα-Πορτα courier.

Αποδεκτές παραγγελίες γίνονται όσες αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ένδειξη κάθε προϊόντος...

-Όσα προϊόντα φέρουν την ένδειξη "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" θα αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. 
Η εταιρεία μας προσφέρει στα "Άμεσα Διαθέσιμα" προϊόντα την δυνατότητα παραλαβής τους και από το φυσικό μας χώρο με την προϋπόθεση να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία.

-Όσα προϊόντα φέρουν την ένδειξη "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON LINE" είναι διαθέσιμα μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα αποστέλλονται εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης μετριέται πάντα σε εργάσιμες ημέρες, δηλαδή Σάββατο, Κυριακή και αργίες δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό του χρόνου παράδοσης και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 16:00μμ). 

Κατ' εξαίρεση, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.

Με το πέρας της αποστολής από την έδρα μας, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας αναφέρει τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας.

Εκτός της τηλεφωνικής επικοινωνίας,θα λάβετε Email αλλά και Sms (στο Κινητό σας) όπου θα σας ενημερώνει για την αποστολή της παραγγελίας σας από την έδρα μας,καθώς και τον αριθμό συνοδευτικού δελτίου (Κωδικός αποστολής).

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας με τον αριθμό συνοδευτικού δελτίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση στο τηλ.801 11 83000 ή στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.elta-courier.gr/search