• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Yamashita Egi-Oh Q Live Deep 3.5#
Yamashita Egi-Oh Q Live Deep 3.5#
Yamashita Egi-Oh Q Live Deep 3.5#
Yamashita Egi-Oh Q Live Deep 3.5#
Yamashita Egi-Oh Q Live Deep 3.5#
Yamashita Egi-Oh Q Live Deep 3.5#
0 αξιολογήσεις

Yamashita Egi-Oh Q Live Deep 3.5#

Κωδικός: 10474
ZOHLD35

Με μια σύντομη ματιά

H Ιαπωνική εταιρία Yamashita αναβάθμισε τις καινοτόμες καλαμαριέρες Egi-Oh Q Live Deep, οι οποίες δεν πρέπει να λείψουν από καμιά κασετίνα, τόσο σε ψάρεμα καλαμαριών και σουπιάς από στεριά, όσο και από βάρκα.
Ποσότητα
Από 17,80€
16,00€
-10%κερδίζεις
1,80€

Άμεσα Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Με νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά...

Οι καλαμαριέρες Egi-Oh Q Live Deep, έρχονται αυτή τη φορά με πολλές σχεδιαστικές και κατασκευαστικές καινοτομίες που τις κατατάσσουν στην κορυφή της κατηγορίας.
Κατασκευασμένες από πρωτοποριακά καινοτόμα και προσεκτικά μελετημένα υλικά που έχουν κάνει την Yamashita συνώνυμο του ψαρέματος κεφαλόποδων ανά τον κόσμο. 
Η σειρά Egi-Oh Q Live Deep απέκτησε νέο σχήμα αλλά και νέα υλικά κατασκευής, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο της επιδόσεις της.

Το εξωτερικό βαρίδι απέκτησε κόψη σπαθιού και το σχήμα καρίνας, μετά από εξαντλητικές δοκιμές με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της πλεύσης της καλαμαριέρας.
Έτσι πέτυχε να βελτιώσει την πλεύση, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο “Egi King Q Live”, με αποτέλεσμα να κόβει το νερό σαν μαχαίρι και να ζωντανεύει την κίνησή της. 
Το βαρυδάκι διαθέτει επίσης δύο σημεία στα οποία μπορείτε να ανοίξετε τρύπες, είτε για να προσθέσετε επιπλέον βάρος και βάθος, είτε για να ελαφρύνετε το τεχνητό σας.

Μία από τις βασικές καινοτομίες που εισήγαγε η Yamashita στις Live Deep είναι η μείωση της κίνησης προς τα εμπρός κατά 33%, διατηρώντας όμως την ικανότητα για κίνηση υπό γωνία, όσο η καλαμαριέρα βρίσκεται μέσα στο νερό. 
Τοποθετώντας το κέντρο βάρους σε χαμηλότερο σημείο στο σώμα της καλαμαριέρας, σε σύγκριση με την συμβατική Live, η κίνηση βελτιώθηκε και η στάση του σώματος κατά τη βολή είναι σταθερή.

Μόλις πραγματοποιήσετε τη βολή σας, θα διαπιστώσετε ότι η Yamashita Live Deep, πολύ ομαλά σταματά την κίνησή της μόλις σταματήσετε την ανάκτηση και ξεκινά να βυθίζεται προς τη ζώνη δράσης. Αυτή η ιδιότητα σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της καλαμαριέρας σας. Αυτό επίσης σημαίνει ότι ψαρεύετε περισσότερο, καθώς το τεχνητό σας δεν κάνει άσκοπες κινήσεις.

Τέλος η Yamashita έντυσε την σειρά Egi-Oh Q Live Deep με το θερμικό ύφασμα (Warm Jacket), το οποίο μπορεί και διατηρεί τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα από ένα συμβατικό ύφασμα.
Με την τεχνολογία Warm Jacket έχουμε το πλεονέκτημα αυτής της μικρής, αλλά σημαντικής θερμοκρασιακής διαφοράς που προκύπτει, είτε όταν «φορτίζουμε» την καλαμαριέρα με τον φακό μας, είτε με αυτή που μπορεί να συσσωρευτεί και με την πιο μικρή UV ακτινοβολία, ή απλά με την επαφή της καλαμαριέρας με την παλάμη μας.

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Είδος: Με Εξωτερικό Βαρύδι
  • Μέγεθος: 3.5
  • Κατασκευαστής: Yamashita
  • Τύπος: Deep
  • Μήκος: 10.5cm
  • Βάρος: 22.0gr
  • Βύθιση: 2.5 sec/m
No Χρώμα Βύθιση
5 MMC 2.5 sec/m
7 BLP 2.5 sec/m
25 OOM 2.5 sec/m
34 PSR 2.5 sec/m
36 TTA 2.5 sec/m
Όλα τα προϊόντα Yamashita

Αξιολογήσεις