• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Technofish Needle 45gr
Technofish Needle 45gr
Technofish Needle 45gr
Technofish Needle 45gr
Technofish Needle 45gr
Technofish Needle 45gr
Technofish Needle 45gr
Technofish Needle 45gr
0 αξιολογήσεις

Technofish Needle 45gr

Κωδικός: 10439
3471

Με μια σύντομη ματιά

Οι πλάνοι Needle της Technofish κατασκευάζονται αποκλειστικά για τα νερά της Μεσογείου και διαθέτουν μερικές από τις πιο υψηλά τεχνολογικές καινοτομίες που θα βρίσκαμε σε πλάνους πολύ μεγαλύτερης αξίας.
Ποσότητα
Από 9,35€
8,40€
-10%κερδίζεις
0,95€

Άμεσα Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Με κρυσταλλικό φώσφορο...

Η Ελληνική εταιρεία Technofish με τους χειροποίητους πλάνους Needle εισβάλει στον χώρο της τεχνικής ψαρέματος Shore Jigging και αλλάζει τα δεδομένα με την υψηλή ποιότητα, τα άριστα χαρακτηριστικά και καινοτομίες που θα εντυπωσιάσου και συνάμα θα απογειώσουν τις επιδόσεις των ψαρεμάτων μας.

Οι πλάνοι Technofish Needle διαθέτουν ασυνήθιστα λεπτή μορφή τους επιτρέπει να προκαλούν την αντίδραση θηραμάτων που είναι είτε πολύ δραστήρια, είτε πολύ προσεκτικά.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αγγίζουν την τελειότητα αφού, η εξαιρετική βολή, η μικρή αντίσταση κατά το χτύπημα του καλαμιού αλλά και το έντονο παιχνίδισμα κατά το βύθισμα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναζητά κάθε φίλος της τεχνικής.

Πέρα από τον μοναδικό slim σχεδιασμό τους προκαλούν κάθε αρπακτικό και δίνουν εύκολο στόχο σε μικρά και μεγάλα ψάρια, οι πλάνοι Technofish Needle διαθέτουν ακόμα UV χρωματισμούς, που έχει αποδειχτεί ότι τραβάνε την προσοχή των ψαριών και προκαλούν πιο εύκολα επιθέσεις αλλά και ενισχυμένο φινίρισμα για να αντέχουν τόσο σε πολλά ψαρέματα, όσο και στις επαφές τους με βράχια.

Όμως τα προτερήματα των Technofish Needle δεν τελειώνουν εδώ.
Η μεγάλη καινοτομία που έφερε η εταιρεία Technofish βρίσκεται στο "αυτόφωτο" φώσφορο που αποτελεί κατασκευαστική εξέλιξη αλλάζοντας όσα γνωρίζαμε για τους πλάνους έως τώρα.

Μελέτες έδειξαν (Foto-2) πως το χρώμα αλλά και ο φώσφορος στο σώμα των πλάνων αλλάζει αλλά και χάνεται ανάλογα με το βάθος που βρίσκεται.
Η ίδια μελέτη κατέληξε πως η εντύπωση που έχουμε για τους φωσφορούχους πλάνους, ότι είναι κατάλληλοι μόνο για νυχτερινά ψαρέματα είναι λάθος.
Ο φώσφορος που βρίσκεται στο σώμα των πλάνων αποτελεί την αιτία για την φωτιστική δύναμη των χρωμάτων όπου είναι και ο λόγος για να ψαρέψουμε τα θηράματα που μας ενδιαφέρουν. 

Με βάση την μελέτη αυτή η εταιρεία Technofish έφερε πρώτη στην Ελλάδα ένα νέου τύπου φώσφορο (Crytal Glow) ο οποίος δεν χάνει την δύναμη του κατά την βύθιση, αφού δεν χρειάζεται το φως του ηλίου για να αποκτήσει ένταση.

Ο νέος τύπου φώσφορος (Crystal Glow) βρίσκεται κάτω από τα διάφανα χρώματα που διαθέτει ο κάθε πλάνος με αποτέλεσμα να διατηρεί αναλλοίωτες τις αποχρώσεις, αλλά και την φωτεινότητα τους.

Έτσι λοιπόν οι πλάνοι Technofish Needle θεωρούνται οι πλέον κατάλληλοι για ψαρέματα σε οποιοδήποτε βάθος αλλά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρα ή της νύχτας.

Με τους πλάνους Needle γνωρίζουμε ότι η αποχρώσεις δεν θα αλλάξουν σε κανένα βάθος ενώ η ιδιότητες τους θα παραμείνουν ίδιες σε ψαρέματα ημέρας ή νύχτας.

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Αγκύλια: Vmc
  • Είδος: Πλάνοι
  • Κατασκευαστής: Technofish
  • Κατάλληλο για: Shore Jigging / Jigging
  • Βάρος: 45.0gr
  • Extra: Crystal Glow
Όλα τα προϊόντα Technofish

Αξιολογήσεις