• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Ryobi Concept D 2500
Ryobi Concept D 2500
Ryobi Concept D 2500
Ryobi Concept D 2500
1 αξιολογήσεις
SUPER OFFER

Ryobi Concept D 2500

Κωδικός: 10631
99101XX

Με μια σύντομη ματιά

Η Ιταλική εταιρεία Tubertini σε συνεργασία με την Ιαπωνική Ryobi κατασκευάσαν έναν εξειδικευμένο μηχανισμό που θα προσφέρει στους φίλους της τεχνικής Spinning κάτι νέο αλλά και καινοτόμο.
Ποσότητα
Από 143,00€
121,55€
-15%κερδίζεις
21,45€

Άμεσα Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Με σώμα εξ' ολοκλήρου από μέταλλο...

Η Ιταλική εταιρεία Taubertini είναι παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα και την εξειδίκευση των προϊόντων της,
Όταν αυτά προσθέσουμε την τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία των χρόνων στην κατασκευή μηχανισμών της Ιαπωνική εταιρείας Ryobi,τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και θα ακούει στο όνομα Concept D 2500.

Το σώμα του μηχανισμού, η μπομπίνα και η μανιβέλα είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένα από μέταλλο με το συνολικό βάρος του μηχανισμού να ανέρχεται στα 305γρ και να το απαλλάσσει από κάθε είδους φθορά που μπορεί να προκαλέσει το νερό της θάλασσας.

Με μπροστινά φρένα που ξεπερνούν σε αντοχή (Max Drag) τα 5.00kg αλλά και 8 Ιαπωνικά ρουλεμάν κλειστού τύπου, ο Concept D 2500 μας δείχνει από την αρχή τον επιθετικό του χαρακτήρα και μας υπόσχεται ότι θα βγει νικητής σε κάθε μάχη με οποιοδήποτε θήραμα.

Οι καινοτομίες όμως του Concept D 2500 είναι πολλές και σίγουρα ενδιαφέρουσες και θα κάνει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ψαρά να θέλει να το εντάξει στην ψαρευτική φαρέτρα του.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα που κάνει τον Concept D 2500 να ξεχωρίζει από τους άλλους μηχανισμούς της κατηγορίας του, βρίσκεται στον δεύτερο σταθερό βραχίονα, παρόμοιο με το pick up του μηχανισμού, που βρίσκετε σε μικρότερη όμως απόσταση-ακτίνα από τον άξονα. 
Η καινοτομία αυτή αποτρέπει το  στρίψιμο της πετονιάς γύρω από τον κύριο άξονα.
Αποτέλεσμα της καινοτομίας αυτής, είναι η αποφυγή του πληγώματος της πετονιάς ή του νήματος που παρατηρείτε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η δεύτερη καινοτομία μας έρχεται από τον ρότορα και αφορά την ποιότητα κατασκευής.
Κατασκευασμένος από κράμα ανθράκων που συνδυάζουν το μικρό βάρος και την αυξημένη αντοχή, ο ρότορας του Concept D μπορεί και πρέπει να θεωρείται από τους πιο ενισχυμένους της Ελληνικής αγοράς. 

Με μια γρήγορη ανακεφαλαίωση, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Consept D είναι ένας καινοτόμος μηχανισμός που μπορεί να αξιοποιηθεί στις περισσότερες παράκτιες τεχνικές ψαρέματος όπως το bolognese,το spinning, το beach ledgering αλλά και το Rock Fishing.

Ο Tubertini Ryobi Concept D 2500 θα πωλείται από την εταιρεία Fishing Planet σε τιμή προσφορά, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Χαρακτηριστικά

8 Ιαπωνική ρουλεμάν κλειστού τύπου
Σώμα Αλουμινίου
Μπομπίνα Αλουμινίου
Διπλό σύστημα τυλίγματος της πετονιάς (Double Bail System)
Ρότορας από κράμα άνθρακα (Polycarbonate)
Slow Oscillation System
V-Shaped Large Spool
Rotor Arm
Μαλακή λαβή Eva
Μεταλλική μανιβέλα
Βάρος:305gr
Σχέση:5.0:1
Χωριτ:0.235mm-180m

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Max Drag: 5.00Kg +
  • Μισινέζα: 0.235-180m
  • Μπομπίνα: Αλουμινίου
  • Σχέση: 5.0:1
  • Κατασκευαστής: Ryobi
  • Κατάλληλο για: Bolognese / Spinning / Rock Fishing
  • Βάρος: 305gr
  • Λαβή: Αλουμινίου
  • Ρουλεμάν: 8
  • Κατηγορία: Μηχανισμοί
Όλα τα προϊόντα Ryobi

Τεχνολογίες Μηχανισμού Ryobi

Anti-Reverse System

Η τεχνολογία στιγμιαίας αντεπιστροφής (Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση. Eφ’ όσον ο άξονας δεν γυρνάει προς τα πίσω είστε πάντα σε απ’ ευθείας επαφή με το ψάρι έτσι ώστε να το "φέρνετε" γρήγορα και να κάνετε δυνατά καρφώματα.

Anti Twist System

Η τεχνολογία Anti Twist System σας απαλλάσει από τα μπερδέματα που παρουσιάζονται κατά την ανάκτηση του νήματος ή της πετονιάς. Με την τεχνολογία Anti Twist System προσφέρει καλύτερο έλεγχο στο τύλιγμα της πετονιάς ή του νήματος.

Anti Vibro System

Το σύστημα Anti Vibro System ελαχιστοποιεί τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την ανάκτηση της μεσινέζας, προσδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της μάχης.

Full Metal Gear

Η τεχνολογία FMG (Full Metal Gear) εφαρμόζεται στα γρανάζια κίνησης των μηχανισμών, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ισχυρό κράμα μετάλλου υψηλής πυκνότητας με επεξεργασία κατά της οξείδωσης. Το αποτέλεσμα της επεξεργασίας επιτρέπει στα γρανάζια να αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη σκληρή χρήση και τις καταπονήσεις που επιβαρύνουν τέτοιους μηχανισμούς.

Full Body Metal

Πρωτοποριακή τεχνολογία, της εταιρείας Ryobi που επιτρέπει να παράγουν μηχανισμό με πλήρως μεταλλικό σώμα και ρότορα. Αποτέλεσμα το πάνω μέρος του να είναι αρκετά στιβαρό αλλά και μοναδικά δυνατό. Το σώμα του έχει κερδίσει αρκετά στο θέμα δύναμη αλλά και σε θέμα αντοχής όσο αφορά τις ζημίες από τα άλατα.

Full-Metal

Με την τεχνολογία Full-Metal Construction η Ιαπωνική εταιρεία Ryobi διασφαλίζει την μέγιστη αντοχή του μηχανισμού. Οι μηχανισμού με την τεχνολογία Full-Metal Construction διαθέτουν μεταλλικής κατασκευής σε όλα τα μηχανικά μέρη τους. Με την τεχνολογία Full-Metal Construction αυξάνεται η προστασία του μηχανισμού από τις φθορές και εντείνεται η διάρκεια ζωής του.

Metal Spool

Oι μπομπίνες αλουμινίου διαθέτουν γυαλισμένα μεταλλικά χείλη, κωνικό σχήμα και είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ μέταλλο. Αυξάνουν τις επιδόσεις στις βολές,προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική ακρίβεια και θεωρούνται άριστες στην αντιμετώπιση της φθοράς που προκαλεί το νερό της θάλασσας.

Japan Technology

Το Japan Technology δεν είναι απλά ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κοσμεί τους μηχανισμούς Ryobi. Αποτελεί εγγύηση ποιότητας, στον σχεδιασμό αλλά και την κατασκευή του μηχανισμού και φέρει τις καλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες της Ιαπωνίας.

V-shaped

Tο πατενταρισμένο V-shaped σύστημα δίνει την δυνατότητα στιγμιαίας προσαρμογής στην μανιβέλα του μηχανισμού,προσφέροντας μεγαλύτερες δυνάμεις. Η μανιβέλα του μηχανισμού διαθέτει Cliker που μπορεί να αναδίπλωση με μια κίνηση , αυξάνοντας την επιφάνεια της και προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερες δύναμης κατά την ανάκτηση. Με την τεχνολογία αυτή μας δίνετε η δυνατότητα να προσαρμόσουμε την μανιβέλα επιλέγοντας αν θα αυξήσουμε την δύναμη, ή την ταχύτητα του μηχανισμού.

Αξιολογήσεις