• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Penn Rival Level Wind 20RH
Penn Rival Level Wind 20RH
Penn Rival Level Wind 20RH
0 αξιολογήσεις

Penn Rival Level Wind 20RH

Κωδικός: 10328
1403995

Με μια σύντομη ματιά

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο νέος μηχανισμός Συρτής Penn Rival της Αμερικάνικής εταιρείας Penn που αλλάζει τα δεδομένα στην σχέση ποιότητας-τιμής.
Ποσότητα
Από 127,50€
114,90€
-10%κερδίζεις
12,60€

Άμεσα Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Με φρένα HT-100... 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σκεφτεί πως για να αποκτήσεις ένα μηχανισμό αξιόπιστο για σκληρές τεχνικές ψαρέματος, θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Με τον ανανεωμένο Penn Rival η Αμερικάνικη εταιρεία αλλάζει τα δεδομένα και προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα, υψηλές αντοχές και τιμή "φαινόμενο".

Με λειτουργίες αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα βρίσκαμε σε πολύ ακριβότερους μηχανισμούς της εταιρείας Penn ο νέος Rival,ήρθε να εντυπωσιάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ψαρά.

Με σκελετός και πλευρικά πλαίσια από ελαφρύ γραφίτη αλλά και χαμηλό βάρος,ο Penn Rival απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό και έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Το μοναδικό σύστημα φρένων HT-100 της Penn διαθέτει δίσκους από ανθρακόνημα,ενώ η κλιμακωτές βαθμίδες του σας επιτρέπουν να αισθάνεστε κάθε κίνηση του λεβιέ φρένων 

τα δύο ανοξείδωτα κλειστού τύπου ρουλεμάν που υποστηρίζουν άμεση ανεπιστροφή, κατατάσσουν τον Penn Rival σε ένα άκρως αξιόπιστο μηχανισμό κατάλληλο για τεχνικές Συρτής αλλά και Μολύβι φύλακα από βάρκα.

Το πηνίο και το κεντρικό γρανάζι είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο, ενώ ο ανοξείδωτος κεντρικός άξονας, απαλλάσσει τον Rival από κάθε είδους φθορά.

Η μηχανολογικά σχεδιασμένη μπομπίνα από σφυριλατημένο αλουμίνιο διαθέτει δακτύλιους για μέτρησης της πετονιάς ή του νήματος σε ένα μηχανισμό που  χαρακτηρίζεται για τη δύναμή του και το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερες από μία τεχνικές ψαρέματος.

 


Χαρακτηριστικά

Σκελετός και πλευρικά πλαίσια από ελαφρύ γραφίτη
Μηχανολογικά σχεδιασμένη μπομπίνα από σφυριλατημένο αλουμίνιο
Ισχυρός, μπρούτζινος άξονας κίνησης
Πολύ δυνατά φρένα HT-100
2 στεγανά ρουλεμάν από ανοξείδωτο ατσάλι
Μπομπίνα με δακτυλίους για μέτρηση χωρητικότητας Πετονιάς / Νήματος
Φρένα με κλιμακωτές βαθμίδες ώστε να αισθάνεστε κάθε κίνηση του λεβιέ φρένων
Σύστημα στιγμιαίας αντεπιστροφής
Δυνατότητα μεταφοράς του Μοχλού Λαβής
Κατάλληλο για Δεξιόχειρες

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Max Drag: 6.800kg
  • Μπομπίνα: Αλουμινίου
  • Σχέση: 5.1:1
  • Υλικό Κατασκευής: Γραφίτη
  • Κατασκευαστής: Penn
  • Κατάλληλο για: Συρτή / Μολύβι φύλακα
  • Μανιβέλα: Δεξιά
  • Βάρος: 522gr
  • Λαβή: Ανατομική λαβή
  • Ρουλεμάν: 2
  • Extra: Δυνατότητα μεταφοράς του Μοχλού Λαβής
  • Ανάκτηση: 74cm
  • Φρένα: HT-100
  • Χωρητικότητα Πετ.: 0.38mm-435m
Όλα τα προϊόντα Penn

Τεχνολογίες Μηχανισμού Penn

Anti-Reverse

Η τεχνολογία Άμεσης Αντεπιστροφής (Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση

Ergo Grip

Η λαβή Ergo Grip είναι μια εξαιρετικά άνετη χειρολαβή με υπερμεγέθη σχεδιασμό. Οι λαβές Ergo Grip διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό, για να χωράνε στην παλάμη του χεριού, αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα αλλά και την ισχύ (δύναμη) του μηχανισμού.

Forged Aluminum Spool

Μπομπίνα κατασκευασμένη από σφυρήλατο αλουμίνιο. Προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά και απόλυτη ακρίβεια στην λειτουργία της.

HT-100 Drag System

Το σύστημα φρένων HT-100 διαθέτει υψηλής τεχνολογίας δίσκους από άνθρακα (Carbon) που είναι ελασματοποιημένοι με υαλοβάμβακα. Η τεχνολογία αυτή μηδενίζει την τριβή των δίσκων που εμφανίζεται κατά την ανάκτηση μεγάλων φορτίων, αυξάνοντας έτσι την ανθεκτικότητα αλλά και την ισχύ του μηχανισμού.

Lightweight Graphite

Η τεχνολογία Lightweight Graphite προσφέρει στο μηχανισμό πλαίσιο αλλά και πλευρικές πλάκες από ενισχυμένο γραφίτη. Με την τεχνολογία Lightweight Graphite αυξάνεται η ακαμψία στο σώμα του μηχανισμού ενώ οι πλευρικές πλάκες, συγκρατούν σε απόλυτη ευθυγράμμιση όλα τα μηχανικά του μέρη, ακόμα και κάτω από μεγάλα φορτία.

Line Capacity Rings

Το σύστημα Line Capacity Rings προσφέρει στην μπομπίνα δακτύλιους μέτρησης πετονιάς ή νήματος. Με το σύστημα Line Capacity Rings, θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσο νήμα ή πετονιά έχετε χρησιμοποιήσει.

Αξιολογήσεις