• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Daiwa Prorex X LT 2500
Daiwa Prorex X LT 2500
Daiwa Prorex X LT 2500
0 αξιολογήσεις

Daiwa Prorex X LT 2500

Κωδικός: 10428
PXX18LT2500

Με μια σύντομη ματιά

Η σειρά Prorex πρόσθεσε στην φαρέτρα της τον μικρότερο αδερφό του Prorex LT που ονομάζετε Prorex X LT και θα φέρει την επανάσταση με τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά την εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και την θαυμάσια τιμή.
Ποσότητα
Από 87,00€
78,30€
-10%κερδίζεις
8,70€

Άμεσα Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Με σύστημα φρένων ATD...

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητώντας ένα επώνυμο μηχανισμό με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά και τεχνολογικές καινοτομίες, αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Το Prorex X LT ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να προσφέρει αποκλειστικές τεχνολογίες Daiwa με εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας.

Βασισμένο και αυτό στην νέας γενιάς κατασκευαστική τεχνοτροπία LT, ο Prorex X διαθέτει και αυτός με την σειρά του εξαιρετικά χαμηλό βάρος, μεγάλη διάρκεια ζωής και περισσότερη δύναμη από ποτέ.

Η νέα τεχνοτροπία LT επιτρέπει την αισθητά μεγάλη μείωση του βάρους του μηχανισμού, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη δύναμη και την αντοχή του.

Τα ισχυρά γρανάζια του μηχανισμού (τεχνολογίας Digigear II) είναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία και παρέχουν στο μηχανισμό μεγάλη διάρκεια ομαλής λειτουργίας.

Επίσης, η σειρά Daiwa Prorex Χ LT έχει κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, έτσι μπορεί να χειριστεί άψογα πολύ λεπτά νήματα, να πραγματοποιεί μακρινές βολές, ενώ επιτρέπει την πολύ ορθή κατανομή τους στη μπομπίνα.

Το σύστημα φρένων ATD σας δίνει ακαριαίο έλεγχο της λειτουργίας και παρέχει την μέγιστη δυνατή αντίσταση, με την επανασχεδιασμένη τεχνολογία Tough Digigear II, να περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγέθους μεγαλύτερο από το κανονικό, το οποίο αυξάνει την δύναμη ανάκτησης και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

Η τεχνολογία Infinite Anti-Reverse συνεχίζει να προσφέρει θαυμάσια καρφώματα περιορίζοντας την αντίστροφή κίνηση της μανιβέλας στο μηδέν, ενώ η βολές έχουν αυξηθεί σε υψηλές αποστάσεις, αφού η τεχνολογία Cross Wrap τυλίγει το νήμα στο καρούλι σταυρωτά αποτρέποντας την στρέβλωση του νήματος γύρω από τον άξονα.

Τέλος η τεχνολογία Silent Oscillation θα σας προσφέρει ανώτερη περιστροφική ροή του μηχανισμού και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.

 


Χαρακτηριστικά

  • Σώμα από υλικό Carbon DS5
  • Μπροστινό σύστημα φρένων - ATD
  • Ρουλεμάν 5+1
  • Μανιβέλα Monoblock αλουμινίου
  • Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής Touch Digigear
  • Silent Oscillation System
  • Infinite Anti-Reverse®
  • Cross Wrap® System
  • Λαβή αλουμινίου CNC
  • Twist Buster®

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Max Drag: 10.00kg
  • Μπομπίνα: Αλουμινίου
  • Σχέση: 5.3:1
  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κατάλληλο για: Spinning / Rock Fishing
  • Βάρος: 220gr
  • Λαβή: CNC
  • Ρουλεμάν: 6
  • Ανάκτηση: 75cm
  • Χωρητικότητα Πετ.: 0.20mm-150m
Όλα τα προϊόντα Daiwa

Τεχνολογίες Μηχανισμού Daiwa

ABS (Anti Backlash System)

Σε αντίθεση με τις κλασικές κυλινδρικές μπομπίνες, οι μπομπίνες τεχνολογίας ABS είναι ελαφρών κωνικές, ώστε να μειώνουν τις πιθανότητες εμπλοκής κατά τις βολές. Επίσης, το χείλος της μπομπίνας μειώνει περαιτέρω την τριβή και υποβοηθά την επίτευξη μακρινών βολών.

Automatic Tournament Drag System (ATD)

Η τεχνολογία φρένων ATD σας δίνει ακαριαίο έλεγχο της λειτουργίας και παρέχει την μέγιστη δυνατή αντίσταση,ενώ προσφέρει καλύτερη προστασία στη μεσινέζα αλλά και το νήμα.

Air Rotor

Στους μηχανισμούς Daiwa με τεχνολογία Air Rotor, ο ρότορας δεν είναι συμπαγής, ώστε να επιτρέπει την κίνηση αέρα ανάμεσα σε όλα τα εξαρτήματα του ρότορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή συσσώρευσης ξένων σωμάτων, όπως νερό, αλάτι, άμμο, σκόνη, ή υγρασία τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάβρωση.

Cross Wrap

Τυλίγει το νήμα στο καρούλι σταυρωτά για να αυξηθούν οι αποστάσεις του casting. Το Crosswrap σύστημα αποτρέπει τη στρέβλωση του νήματος γύρω από τον άξονα.

DS5

Το DS5 είναι ένα ασύγκριτα δυνατό, συνθετικό υλικό με βάση το carbon,που κάνει το μηχανισμό ελαφρύτερο και δυνατότερο από τον κοινό γραφίτη και το ABS. Και καθώς δεν είναι μέταλλο, δεν κινδυνεύουν από διάβρωση από το θαλασσινό νερό.

Infinite Anti-Reverse

Περιορίζει την αντίστροφή κίνηση της μανιβέλας στο μηδέν, για καλύτερα "καρφώματα" χωρίς να τραντάζουν τον μηχανισμό και χωρίς να ελευθερώνεται ούτε και η ελάχιστη μεσινέζα.

LT

Το αποτέλεσμα της τεχνολογίας LT, είναι η κατασκευή μηχανισμών από τη Daiwa οι οποίοι διαθέτουν χαμηλότερο βάρος, μικρότερες διαστάσεις, αλλά σημαντικά περισσότερη δύναμη. Η τεχνοτροπία LT μεριμνά ώστε όλα τα μηχανικά μέρη να είναι απόλυτα προστατευμένα από στρεβλώσεις και να συνεργούν ώστε ο μηχανισμός να διαθέτει μεγάλη δύναμη και στη μανιβέλα και στα φρένα.

Silent Oscillation

Η τεχνολογία Silent Oscillation θεωρείται μια από τις πιο βασικές τεχνολογικές λειτουργίες στους μηχανισμούς της Ιαπωνικής εταιρείας. Προσφέρει ανώτερη περιστροφική ροή του μηχανισμού και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.

Twist Buster

Η τεχνολογία Twist Buster μειώνει την τριβή της μεσινέζας στο roller και ελαχιστοποιεί το στρίψιμο το οποίο προκαλείται στην πετονιά κατά την πραγματοποίηση μακρινών βολών. Τα Roller τα οποία έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία Twin Buster διαθέτουν έναν ειδικό κώνο, ο οποίος υποχρεώνει την μεσινέζα να "στρίψει" κατά την ανάκτηση, προς την αντίθετη φορά του στριψίματος που δημιουργεί η μπομπίνα με την κίνησή της.

Tough Digigear

Η τεχνολογία Tough Digigear, περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγέθους μεγαλύτερο από το κανονικό, το οποίο αυξάνει την δύναμη ανάκτησης και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

Αξιολογήσεις