• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Daiwa Grandwave Shore Jig 3.05m
Daiwa Grandwave Shore Jig 3.05m
0 αξιολογήσεις

Daiwa Grandwave Shore Jig 3.05m

Κωδικός: 10568
GW1002XXH

Με μια σύντομη ματιά

Σχεδιασμένο για απαιτητικά ψαρέματα Shore Jigging και προικισμένο με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της Ιαπωνικής εταιρείας Daiwa, η νέα σειρά Grandwave θα κλέψει τις εντυπώσεις με τις δυνατότητες αλλά και την ποιότητα του.
Ποσότητα
Από 168,75€
151,88€
-10%κερδίζεις
16,87€

Άμεσα Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Με οδηγούς και βάση Fuji...

Το Daiwa Grandwave είναι ένα πολύ δυναμικό καλάμι, σχεδιασμένο 100% για απαιτητικό ψάρεμα Shore Jigging, σε δύσκολα σημεία, με στόχο να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο, με ιδιαίτερη ευκολία και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η συμπεριφορά των Daiwa Grandwave είναι εξαιρετική και διαθέτουν την ικανότητα για ιδιαίτερα μακρινές βολές ακριβείας και ταυτόχρονα παρέχουν αμεσότητα στον πλάνο σας, ώστε να νιώθετε κάθε επαφή του με θηράματα.

Πρόκειται για ένα καλάμι, με διαφορετική κατασκευαστική φιλοσοφία, που σαν κύριο στόχο έχει το απεριόριστο μήκος βολής, καθώς και μια προοδευτική εναπόθεση τάσης στον αντίπαλο με ιδιαίτερα γραμμικό τρόπο. 

Πραγματικά όσο κυρτώνει το καλάμι, δεν παρουσιάζει ακαθόριστες αυξήσεις τάσης, με αποτέλεσμα να κερδίζουμε το μέγιστο από τους κόμπους μας και να μπορούμε να φέρουμε στην απόχη μας, ένα μεγάλο θήραμα, ακόμα και αν δεν είναι αγκιστρωμένο καλά.

Με το καλάμια Grandwave Shore Jigging της Daiwa θα έχετε την απόλυτη αίσθηση του πλάνου σας και πολύ άμεσο κάρφωμα, ενώ παράλληλα εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η βολή του, παραμένει ιδιαίτερα αποτελεσματική, ακόμα και με κόντρα καιρό.

Με το Grandwave Shore Jigging θα ψαρέψετε ιδανικά - εκτός από πλάνους - και μεγάλες Σιλικόνες, Poppers και Βυθιζόμενα Pencils, πάντα μέσα στο εύρος του Casting Weight του.

Η Ιαπωνική εταιρεία δεν παρέλειψε να δώσει βάση και στην αισθητική πλευρά του Grandwave και για τον λόγο αυτό το έντυσε με γυαλιστερό φινίρισμα στο μπλε του Αιγαίου.

Είναι σίγουρο ότι η σειρά Daiwa Grandwave αποτελεί μια πολύ εξειδικευμένη σειρά, για μια άκρως απαιτητική τεχνική.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευασμένο από HVF- High volume fiber Carbon 
Με τεχνολογία πλέξης X45 technology) 
Ενισχύσεις Braiding-X
Ένωση στελεχών  Overfit-Joint
Οδηγοί Fuji Fazlite KW'' Anti-Tangle
Βάση µηχανισµού Fuji DPS
Αντιολισθητική λαβή EVA
Strong progressive action
Τάπα Fuji BRC

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κατάλληλο για: Shore Jigging
  • Μήκος: 3.05m
  • Μήκος Μεταφοράς: 157cm
  • Βάρος: 286gr
  • Υλικό: HVF- High volume Fiber Carbon (X45 technology)
  • Λαβή: Eva High density
  • Οδηγοί: 8 Fuji Fazlite KW'' Anti-Tangle
  • Βάση: Daiwa Fuji DPS
  • Casting Weight: 60-120gr
  • Στελέχη: 2
  • Extra: Overfit-Joint / Strong progressive action / Τάπα Fuji BRC
Όλα τα προϊόντα Daiwa

Τεχνολογίες Καλαμιού Daiwa

X45

Η πλέξη ινών σε 45 μοίρες, προσφέρει στο blank ελαστικότητα και άμεση επιστροφή στην αρχική κατάσταση, ανεξάρτητα από την γωνία που θα λυγίσει το καλάμι σας.

HVF

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αφορά τη μείωση της ποσότητας σε ρητίνη και την αύξηση της έντασης της συγκόλλησης, κατά το στάδιο του πολυμερισμού.

V-Joint

Η συγκεκριμένη τεχνολογία βελτιώνει την καμπυλότητα και τη δράση του καλαμιού κατά την άσκηση πίεσης στο blank του καλαμιού, είτε κατά την πραγματοποίηση βολής είτε κατά τη διάρκεια της μάχης.

Fuji FazLIte

Οι οδηγοί Fuji FazLIte,είναι τελευταίας γενιάς και περιλαμβάνουν δαχτυλίδι από οξείδιο του αλουμινίου σε μοντέρνο σκελετό και διαθέτουν χαμηλότερο βάρος από προηγούμενης τεχνολογίας οδηγούς. Με την τεχνολογία FazLIte των οδηγών Fuji,παρέχετε στο καλάμι πολύ καλές ιδιότητες βολής, επιτρέπουν αβίαστα στο νήμα μας να τους διαπερνά χωρίς τριβή και ταυτόχρονα το προστατεύουν.

Fuji Reel Seat

Βάση μηχανισμού η οποία παρέχει σταθερότητα στο μηχανισμό, ενώ μας επιτρέπει να είμαστε σε άμεση επαφή με ακάλυπτο τμήμα του blank, ώστε να αισθανόμαστε στην άκρη των δακτύλων μας οποιοδήποτε ερέθισμα.

Eva

Ανθεκτική και ελαφριά λαβή που παρέχει άνεση κατά το κράτημα και έλεγχο κατά τη διάρκεια της μάχης.Παράλληλα αυξάνει την επαφή μας με το καλάμι ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

Fuji

Το λογότυπο Fuji περιλαμβάνεται σε ένα καλάμι Daiwa όταν τουλάχιστον ένα εξάρτημα της εταιρίας έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Αξιολογήσεις