• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Daiwa Crossfire LT 3000CXH
Daiwa Crossfire LT 3000CXH
0 αξιολογήσεις

Daiwa Crossfire LT 3000CXH

Κωδικός: 10470
CF20LT3000CXH

Με μια σύντομη ματιά

Η Daiwa έκανε το αδύνατο δυνατό , έφτιαξε το νέο Crossfire σε έκδοση LT με τιμή που θα σας εντυπωσιάσει κάνοντας την αγορά μηχανισμού στην κατηγορία αυτή μονόδρομο .
Ποσότητα
Από 50,50€
45,45€
-10%κερδίζεις
5,05€

Αναμένεται

Αναλυτική Περιγραφή

Με τεχνολογία LT...

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η Ιαπωνική εταιρεία Daiwa, αφού έδωσε νέα δυναμική και στα οικονομικά της μοντέλα, με το Crossfire να ενσωματώνει πρώτο την τεχνολογία LT.

Κρατώντας όλα τα χαρακτηριστικά του προκατόχου Crossfire και προσθέτοντας νέες καινοτόμες τεχνολογίες ο ανανεωμένος Crossfire LT προσφέρει κάτι παραπάνω από εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Πιάνοντας λοιπόν για πρώτη φορά στα χέρια σας τον νέο Crossfire LT, το πρώτο που θα παρατηρήσετε είναι το χαμηλό του βάρος καθώς η κατασκευή του βασίζεται στο concept LT.
Ο προσδιορισμός LT δεν είναι απλά μια νέα ονομασία για τους μηχανισμούς Daiwa, καθώς επανασχεδιάστηκαν ώστε να μειωθεί το βάρος τους, να αυξηθεί η αντοχή τους και είναι πιο συμπαγείς. Η δύναμη που τους προσδίδει το υλικό Carbon DS5 είναι καλό παράδειγμα της τεχνοτροπίας LT: Light, but Tough (Ελαφριά, αλλά Σκληρά).

Ο συνδυασμός τεσσάρων συνολικά ρουλεμάν (1BB+1RB) στους Daiwa Crossfire διασφαλίζει την αρμονική λειτουργία των μηχανικών μερών, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Digigear μεταδίδει την ομαλή μετάδοση της κίνησης.

Η τεχνολογία ABS Aluminum Spool, διασφαλίζει στον Crossfire LT, την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με ακρίβεια στις βολές και την άψογη διαχείριση της μεσινέζας ή του νήματος.

Ο ανανεωμένος Crossfore LT, είναι αδιαμφισβήτητα η νέα σειρά μηχανισμών της Ιαπωνικής εταιρείας, για εκείνους που αναζητούν απόδοση, χωρίς να δαπανήσουν πολλά χρήματα.

Χαρακτηριστικά

Σώμα από υλικό Carbon DS4
Σύστημα Φρένων με δυνατότητα Μικρορυθμίσεων
Ρουλεμάν: 1+1
Σώμα και Ρότορας από υλικό Carbon
Ανοδιωμένη Μπομπίνα Αλουμινίου
Μανιβέλα Αλουμινίου
Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής Digigear
Αντιολισθητική λαβή με υλικό ABS

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Max Drag: 10.00kg
  • Μπομπίνα: Αλουμινίου
  • Σχέση: 6.2:1
  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κατάλληλο για: Spinning
  • Βάρος: 260gr
  • Λαβή: Αλουμινίου
  • Ρουλεμάν: 2
  • Extra: Αντιολισθητική λαβή µε υλικό ABS
  • Ανάκτηση: 93cm
  • Χωρητικότητα Πετ.: 0.28mm-100m
Όλα τα προϊόντα Daiwa

Τεχνολογίες Μηχανισμού Daiwa

ABS (Anti Backlash System)

Σε αντίθεση με τις κλασικές κυλινδρικές μπομπίνες, οι μπομπίνες τεχνολογίας ABS είναι ελαφρών κωνικές, ώστε να μειώνουν τις πιθανότητες εμπλοκής κατά τις βολές. Επίσης, το χείλος της μπομπίνας μειώνει περαιτέρω την τριβή και υποβοηθά την επίτευξη μακρινών βολών.

Digigear

Ψηφιακά σχεδιασμένα γρανάζια, διασφαλίζουν το απόλυτο ταίριασμα και συνεργασία των μηχανικών μερών του άξονα κίνησης, για ταχύτητα, δύναμη και μακροζωΐα. Κατασκευασμένα από πανίσχυρο κράμα μετάλλου,δεν φθείρονται όσο εύκολα φθείρονται άλλα γρανάζια, κρατάνε το συνολικό βάρος του μηχανισμού χαμηλά και συνεργάζονται αρμονικά ακόμα και κάτω από μεγάλες πιέσεις

Infinite Anti-Reverse

Περιορίζει την αντίστροφή κίνηση της μανιβέλας στο μηδέν, για καλύτερα "καρφώματα" χωρίς να τραντάζουν τον μηχανισμό και χωρίς να ελευθερώνεται ούτε και η ελάχιστη μεσινέζα.

LT

Το αποτέλεσμα της τεχνολογίας LT, είναι η κατασκευή μηχανισμών από τη Daiwa οι οποίοι διαθέτουν χαμηλότερο βάρος, μικρότερες διαστάσεις, αλλά σημαντικά περισσότερη δύναμη. Η τεχνοτροπία LT μεριμνά ώστε όλα τα μηχανικά μέρη να είναι απόλυτα προστατευμένα από στρεβλώσεις και να συνεργούν ώστε ο μηχανισμός να διαθέτει μεγάλη δύναμη και στη μανιβέλα και στα φρένα.

Twist Buster ΙΙ

Η νέα σχεδίαση της τεχνολογίας Twist Buster που μειώνει την τριβή της μεσινέζας στο roller και ελαχιστοποιεί τα "στριψίματα" έως και 90%. Το σύστημα Twist Buster ΙΙ εκτοξευτεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση μεσινέζα, με τα Roller να διαθέτουν έναν ειδικό κώνο, ο οποίος υποχρεώνει την μεσινέζα να "στρίψει" κατά την ανάκτηση, προς την αντίθετη φορά του στριψίματος που δημιουργεί η μπομπίνα με την κίνησή της.

Αξιολογήσεις