• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Daiwa Crosscast Light Rock Fishing New 2.34m
0 αξιολογήσεις

Daiwa Crosscast Light Rock Fishing New 2.34m

Κωδικός: 10566
CRS782LF

Με μια σύντομη ματιά

Η ανανέωση της σειράς Crosscast από την Ιαπωνική εταιρεία Daiwa ήταν ριζική με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.
Ποσότητα
Από 102,00€
91,80€
-10%κερδίζεις
10,20€

Άμεσα Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Κατασκευασμένο από High volume Fiber Carbon...

Δεν είναι πολλές οι φορές που μια εταιρεία θα αποφασίσει να αλλάξει  τα "πάντα" σε ένα μοντέλο της και να προχωρήσει σε μια ριζική ανανέωση του, ανεβάζοντας την ποιότητα κατακόρυφα.

Αν ιδικά το καλάμι αυτό είναι το Crosscast που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στους κύκλους των απανταχού Spinners,τότε η αλλαγή αυτή μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.

Το νέο Crosscast έρχεται με αναβαθμισμένο Blank (HVF- High volume Fiber Carbon) αφήνοντας πίσω του το Carbon του προκατόχου του και χαμηλώνοντας το βάρος, αύξησε παράλληλα την πυκνότητα του άνθρακα, η οποία το 
καθιστά σχεδόν άθραυστο.

Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι η τεχνολογία V- JOINT ήρθε να ενισχύσει και τις ενώσεις των στελεχών, τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η μάχες με οποιοδήποτε θήραμα είναι "κερδισμένες". 

Στα περιφερειακά δεν θα μπορεί να έλειπε η εικόνα ανανέωσης, για τον λόγο αυτό η Ιαπωνική εταιρεία απέσυρε τους Sic και έντυσε το νέο Crosscast με Fuji O Concept, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό την προστασία στο νήμα ή την πετονιά, ανεβάζοντας τα επίπεδα βολών και συμβάλλοντας και αυτοί στο ακόμα χαμηλότερο βάρος.

Η βάση μηχανισμού Daiwa Customized  αλλά και η λαβή  αντιολισθητικό υλικό EVA ήρθαν να συμπληρώσουν τις αλλαγές και να αλλάξουν τα δεδομένα στην σχέση ποιότητας-τιμής που γνωρίζαμε έως τώρα.

Η καινούργια σειρά CROSSCAST είναι εδώ, ακόµα πιο ισχυρή!!!


Χαρακτηριστικά

Κατασκευασμένο από HVF- High volume Fiber Carbon
Ένωση στελεχών V- JOINT
Οδηγοί FUJI O Concept
Βάση µηχανισµού Daiwa Customized 
Αντιολισθητική λαβή EVA – High density 
Progressive δράση κορυφής 
 

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κατάλληλο για: light Rock Fishing
  • Μήκος: 2.34m
  • Μήκος Μεταφοράς: 121cm
  • Βάρος: 91gr
  • Υλικό: HVF- High volume Fiber Carbon
  • Λαβή: Eva High density
  • Οδηγοί: 8 FUJI O Concept
  • Βάση: Daiwa Special Customized
  • Casting Weight: 3-10gr
  • Στελέχη: 2
  • Extra: V-Joint / Δράση Progressive
Όλα τα προϊόντα Daiwa

Τεχνολογίες Καλαμιού Daiwa

HVF

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αφορά τη μείωση της ποσότητας σε ρητίνη και την αύξηση της έντασης της συγκόλλησης, κατά το στάδιο του πολυμερισμού.

Micro Pitch

Βερνίκι που ψεκάζεται όσο είναι ζεστό με αποτέλεσμα το φινίρισμα να αποδίδει ένα πολύ φωτεινό εφέ και να μειώνει περαιτέρω το βάρος του καλαμιού και να βελτιώνει την ευαισθησία του.

V-Joint

Η συγκεκριμένη τεχνολογία βελτιώνει την καμπυλότητα και τη δράση του καλαμιού κατά την άσκηση πίεσης στο blank του καλαμιού, είτε κατά την πραγματοποίηση βολής είτε κατά τη διάρκεια της μάχης.

Fuji O-Rings

Με την τεχνολογία O-Ring των οδηγών Fuji,παρέχετε στο καλάμι πολύ καλές ιδιότητες βολής, επιτρέπουν αβίαστα στο νήμα μας να τους διαπερνά χωρίς τριβή και ταυτόχρονα το προστατεύουν. Οι Fuji O-Ring,είναι ειδικοί για θαλασσινή χρήση, μοντέρνοι, με κρίκο από aluminum oxide και χαμηλού βάρους.

Exclusif Reel Seat

Το τμήμα της Daiwa το οποίο σχεδιάζει τα περιφερειακά εξαρτήματα, κατασκεύασε βάσεις μηχανισμών οι οποίες περιέχουν εξαρτήματα Fuji, κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Daiwa.

Eva

Ανθεκτική και ελαφριά λαβή που παρέχει άνεση κατά το κράτημα και έλεγχο κατά τη διάρκεια της μάχης.Παράλληλα αυξάνει την επαφή μας με το καλάμι ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

Fuji

Το λογότυπο Fuji περιλαμβάνεται σε ένα καλάμι Daiwa όταν τουλάχιστον ένα εξάρτημα της εταιρίας έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Αξιολογήσεις