Konger Karbomax Long Cast 450 FD
Με μια σύντομη ματιά
Ο Konger Karbomax Long Cast 450 FD είναι ένας αξιόπιστος και αποδοτικός μηχανισμός ψαρέματος, σχεδιασμένος για ψαράδες που δίνουν έμφαση στις μακρινές και ακριβείς ρίψεις, χωρίς συμβιβασμούς στη στιβαρότητα και την ομαλή λειτουργία.Αναλυτική Περιγραφή
Για μακρινές και ακριβείς ρίψεις...
Ο Konger Karbomax Long Cast 450 FD είναι ένας αξιόπιστος και αποδοτικός μηχανισμός ψαρέματος, σχεδιασμένος για ψαράδες που δίνουν έμφαση στις μακρινές και ακριβείς ρίψεις, χωρίς συμβιβασμούς στη στιβαρότητα και την ομαλή λειτουργία.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για surfcasting και γενικότερα για τεχνικές όπου απαιτείται έλεγχος, αντοχή και σωστή διαχείριση της πετονιάς.
Διαθέτει 3+1 ρουλεμάν, τα οποία εξασφαλίζουν ομαλή και σταθερή περιστροφή, ενώ το μπροστινό φρένο πολλαπλών δίσκων προσφέρει προοδευτική και αξιόπιστη ρύθμιση, επιτρέποντας ασφαλή μάχη ακόμα και με δυνατά ψάρια. Το σώμα από σύνθετο γραφίτη προσφέρει χαμηλό βάρος σε συνδυασμό με υψηλή αντοχή, καθιστώντας τον μηχανισμό άνετο στη χρήση και ανθεκτικό στη φθορά.
Η γραφίτη μπομπίνα Long Cast, με κωνικό σχεδιασμό, έχει αναπτυχθεί ειδικά για να μειώνει τις τριβές κατά την έξοδο της πετονιάς, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες, πιο ακριβείς και ελεγχόμενες βολές.
Ο ισορροπημένος με υπολογιστή ρότορας συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς, ενώ το σύστημα ακριβείας περιέλιξης πετονιάς διασφαλίζει άψογη κατανομή στο καρούλι, βελτιώνοντας τόσο τη ρίψη όσο και την ανάκτηση.
Συνολικά, ο Konger Karbomax Long Cast 450 FD είναι ένας καλοσχεδιασμένος μηχανισμός με έμφαση στη λειτουργικότητα και την απόδοση, ιδανικός για ψαράδες που αναζητούν αξιοπιστία, άνεση και μεγάλες ρίψεις σε προσιτό και πρακτικό πακέτο.
Προδιαγραφές προϊόντος
- Max Drag: 6.00kg
- Μπομπίνα: Γραφίτη
- Σχέση: 5.2:1
- Κατασκευαστής: Konger
- Κατάλληλο για: Casting
- Βάρος: 380gr
- Ρουλεμάν: 4
- Extra: Μπομπίνα Γραφίτη
- Χωρητικότητα Πετ.: 0.35mm-180m
Όλα τα προϊόντα Konger
Τεχνολογίες Μηχανισμών Konger

Anti-Reverse System
Η τεχνολογία στιγμιαίας αντεπιστροφής (Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση. Eφ’ όσον ο άξονας δεν γυρνάει προς τα πίσω είστε πάντα σε απ’ ευθείας επαφή με το ψάρι έτσι ώστε να το "φέρνετε" γρήγορα και να κάνετε δυνατά καρφώματα.

Anti Twist System
Η τεχνολογία Anti Twist System σας απαλλάσει από τα μπερδέματα που παρουσιάζονται κατά την ανάκτηση του νήματος ή της πετονιάς. Με την τεχνολογία Anti Twist System προσφέρει καλύτερο έλεγχο στο τύλιγμα της πετονιάς ή του νήματος.

Anti Vibro System
Το σύστημα Anti Vibro System ελαχιστοποιεί τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την ανάκτηση της μεσινέζας, προσδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της μάχης.

Ball Beargings
Νέου τύπου ρουλεμάν που που ασφαλίζουν μια αθόρυβη, ομαλή κύλιση στον μηχανισμό. Τα ρουλεμάν δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο μηχανάκι ελαχιστοποιώντας σημαντικά την πίεση που ασκείται στα περιστρεφόμενα μέρη.

Spool X 2
Μηχανισμός που διαθέτει 2 μπομπίνες. Οι δύο μπομπίνες μας παρέχουν την δυνατότητα να μπορούμε να της αρματώσουμε με διαφορετικής διαμέτρου πετονιά ή νήμα. Αποτέλεσμα να μπορούμε να τις εναλλάσσουμε ανάλογα με της ανάγκες του ψαρέματος μας ή ακόμα και να αλλάξουμε με άλλη τεχνική ψαρέματος που επιθυμούμε.

Micro Fine Drag (Φρένο Ρυθμίσεως Απόλυτης Ακρίβειας)
O τέλειος μηχανισμός φρένων ανταποκρίνεται και ρυθμίζεται απόλυτα ακόμη και κατά την διάρκεια δύσκολων φάσεων στο «ανέβασμα» του ψαριού, όπου η πετονιά δέχεται την μεγαλύτερη πίεση.

Multi Disk Front Drag (Σύστημα Μπροστινών Φρένων)
Tο νέο σύστημα μπροστινών φρένων είναι ένα εξαιρετικό δείγμα μηχανικού σχεδιασμού ακριβείας. Oι μεγάλοι δίσκοι φρένων εξυπηρετούν την ομαλή και ομοιόμορφη μεταφορά της δύναμης του φρένου. Tο σύστημα ρυθμίζεται με ακρίβεια από μια μεγάλη και σταθερή λαβή.