Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 17 εως τις 26 Αυγούστου. Σας ευχομάστε καλό καλοκαίρι!
 • ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Okuma Altera 40FD
Okuma Altera 40FD
Okuma Altera 40FD
0 αξιολογήσεις

Okuma Altera 40FD

Κωδικός: 10466
ATE-40

Με μια σύντομη ματιά

Ένας νέος μηχανισμός Spinning ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια της Ιαπωνικής εταιρείας Okuma και να προσφέρει και αυτός με την σειρά του,όλα όσα θα αναζητούσαν οι λάτρες της τεχνικής.
Ποσότητα
Από 45,00€
40,50€
-10%κερδίζεις
4,50€

Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Με φρένα Carbon...

Ο νέος Okuma Altera είναι ένας μηχανισμός ψαρέματος που συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Okuma, όσον αφορά τον σχεδιασμό, την τεχνολογία και την δύναμη. 

Διαθέτει ανοξείδωτα ρουλεμάν Ιαπωνίας, σύστημα εξισορρόπησης ρότορα σχεδιασμένο σε υπολογιστή για ομαλή λειτουργία του μηχανισμού.

Με σώμα από άκαμπτο γραφίτη, γραμμικά φρένα από ανθρακόνημα, καθώς και εντυπωσιακή εμφάνιση που κλέβει την παράσταση από την πρώτη ματιά. 

Ένας μηχανισμός που δεν θα σας προδώσει ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.


Χαρακτηριστικά

Ελαφρύ σώμα γραφίτη
3 + 1 ρουλεμάν
Quick-set anti reverse
Μπομπίνα Αλουμινίου
RES II Rotor Equalizing System
EFR Even Flow Roller System

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Max Drag: 8.00kg
 • Μπομπίνα: Αλουμινίου LCS
 • Σχέση: 5.0:1
 • Κατασκευαστής: Okuma
 • Κατάλληλο για: Spinning
 • Βάρος: 260gr
 • Ρουλεμάν: 4
 • Ανάκτηση: 85cm
 • Χωρητικότητα: 0.30mm-180m
Όλα τα προϊόντα Okuma

Τεχνολογίες Μηχανισμού Okuma

CFR - Cyclonic Flow Rotor

Η τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής (CFR) σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στον αέρα να περνά και να κινείται με δύναμη μέσα από τον ρότορα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δοκιμάστηκε επιτυχώς και επιτρέπει στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού να στεγνώνουν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της διάβρωσης. Η τεχνολογία CFR δημιούργησε και έναν πιο ελαφρύ και πιο άκαμπτο ρότορα, μείωσε τις κυρτώσεις και παράγει μια πιο ομαλή μηχανική λειτουργία.

EFR II - Even Flow Roller System

Το Σύστημα Ομαλής Κατανομής Μεσινέζας (Even Flow Roller System) το οποίο αξιοποιεί ένα ρουλεμάν το οποίο έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κατανεμητή της πετονιάς. Η λειτουργία του ρουλεμάν διασφαλίζει ότι η μεσινέζα θα κατανεμηθεί χωρίς τριβή και χωρίς να βυρινιάζει, ώστε να αποφεύγονται στριψίματα κατά τη χρήση του φρένου.

RES II

Το σύστημα RES II σημαίνει «Rotor Equalizing System Δεύτερης Γενιάς». Το σχήμα και το βάρος του ρότορα έχει σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία κατά την περιστροφή. Επιπρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί στον ρότορα ώστε να αποτρέπει ακόμα και την ελάχιστη κάθετη μετακίνηση της μπομπίνας και να διασφαλίζει ομαλότητα κατά το τύλιγμα ή το πέταγμα.

Quick-Set Anti-Reverse

Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση