• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5
0 αξιολογήσεις
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ

Duel Ez-Q Finplus Rungun #3.5

Κωδικός: 13514
A1746

Με μια σύντομη ματιά

Η νέα καλαμαριέρα της Duel Ez-Q Finplus Rungun διαθέτει τις καλύτερες τεχνολογίες της εταιρίας ώστε να προσελκύει αποτελεσματικά και γρήγορα τα καλαμάρια.
Ποσότητα
ΤΙΜΗ WEB
12,30€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
13,70€
Με αγορά από το site κερδίζεις
1,40€
-10%

Διαθέσιμο online

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Φορτωμένη με τεχνολογίες της Ιαπωνικής εταιρίας...

Η Duel Ez-Q Finplus Rungun είναι εξοπλισμένη με δύο φτερά σιλικόνης στα πλευρά της, τεχνολογία Patapata Fluttering Fin Wide, τα οποία προσθέτουν σταθερότητα και προκαλούν δονήσεις ακόμα και με την πιο μικρή κίνηση της καλαμαριέρας, προσελκύοντας πιο αποτελεσματικά τα καλαμάρια. 

Η Duel έχει ενσωματώσει άλλη μια μοναδική τεχνολογία στην Fin Plus TR. Μέσα από μελέτες η εταιρία θέλησε να κατανοήσει το σύστημα όρασης των κεφαλόποδων και να αποφασίσει ποιο είδους φως, είναι πιο αποτελεσματικό για τις καλαμαριέρες της. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, τα κεφαλόποδα μπορούν και ανιχνεύουν τις διαφορές φωτός σε ένα μήκος κύματος, που κινείται γύρω στα 490nm (νανόμετρα). 
Έτσι με την τεχνολογία Double Glow, οι καλαμαριέρες DUEL δεν φωσφορίζουν απλά, αλλά εκπέμπουν σε δύο μήκη κύματος. 
Συγκεκριμένα το πράσινο χρώμα εκπέμπει στα 520nm, ενώ το μπλε χρώμα εκπέμπεται στα 488nm. 
Αυτή η τεχνολογία δεν υπάρχει σε άλλες εταιρίες και επιτρέπει στον φίλο του παράκτιου ψαρέματος καλαμαριών, να πειραματιστεί με διαφορετικού χρώματος φακούς UV και να πετύχει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία “Balance Fin”, η οποία στην ουσία είναι τρία μικρά πτερύγια-εξογκώματα στην ράχη και στα δύο πλαϊνά πίσω μέρη της καλαμαριέρας, η Finplus Rungun έχει τόσο σταθερή βύθιση όσο και σταθερή κίνηση. 

Το σώμα των Duel Finplus Rungun διαθέτει πολλές έδρες στην ράχη τους, οι οποίες προκαλούν αναλαμπές καθώς η καλαμαριέρα κινείται. 
Η κάθε έδρα προκαλεί αναλαμπές οι οποίες γίνονται ορατές από απόσταση και προκαλούν το ενδιαφέρον των καλαμαριών.

Εσωτερικά της καλαμαριέρας η Ιαπωνική εταιρεία έχει τοποθετήσει σφαιρίδια, τα οποία αναπαράγουν τον ήχο της φυσικής γαρίδας, καθώς αυτή λυγίζει την ουρά της για να κινηθεί. 
Ο συγκεκριμένος ήχος αναπαράγεται με ταχύτητα μεγαλύτερη κατά 4,4 φορές στο νερό, απ’ ότι στον αέρα.

Τέλος, είναι εξοπλισμένη με το Trick Hook της Yo-Zuri (UV), αληθοφανές κεφάλι νέας τεχνολογίας και το extra αιχμηρό βαρίδι της Yo-Zuri Katana Sinker II που συμβάλει στην μοναδική κίνησή της. 

Τεχνολογίες

Σταθερά Πτερύγια στην Ουρά
Δύο «σταθερά» φτερά στην ουρά και ένα στην πλάτη της καλαμαριέρας, καθορίζουν την οριζόντια, ή κάθετη ακαθόριστη κίνησή της, η οποία απωθεί συνήθως τα καλαμάρια. Η DUEL τα αποκαλεί «Φτερά Ισορροπίας». Τα συγκεκριμένα φτερά διαθέτουν φώσφορο.

Αναπαραγωγή Ήχου Γαρίδας (Νέα Τεχνολογία)
Η DUEL έχει τοποθετήσει εσωτερικά της καλαμαριέρας σφαιρίδια, τα οποία αναπαράγουν τον ήχο της φυσικής γαρίδας, καθώς αυτή λυγίζει την ουρά της για να κινηθεί. Ο συγκεκριμένος ήχος αναπαράγεται με ταχύτητα μεγαλύτερη κατά 4,4 φορές στο νερό, απ’ ότι στον αέρα.

Πολυεδρικό Σώμα
Το σώμα των DUEL Fin Plus διαθέτει πολλές έδρες στην ράχη τους, οι οποίες προκαλούν αναλαμπές καθώς η καλαμαριέρα κινείται. Η κάθε έδρα προκαλεί αναλαμπές οι οποίες γίνονται ορατές από απόσταση και προκαλούν το ενδιαφέρον των καλαμαριών.

Φτερά Σιλικόνης (νέα τεχνολογία)
Η Finplus TR Rattle διαθέτει στα πλευρά, φτερά σιλικόνης τα οποία παράγουν δονήσεις, ανάλογα με την κίνηση της καλαμαριέρας και εκείνη του νερού. Προσθέτουν στην αληθοφάνεια του τεχνητού και προκαλούν τα κυνηγετικά ένστικτα θηρευτών.

Αληθινό Κεφάλι
Η DUEL το ονομάζει «Πραγματικό Κεφάλι». Το κεφάλι της Fin Plus αποτελεί μια απόλυτα ρεαλιστική απεικόνιση του κεφαλιού ενός μικρόψαρου, με το οποίο συχνά τρέφονται τα καλαμάρια. Ο κρίκος στον οποίο προσαρμόζεται η παραμάνα, είναι σε σχήμα οβάλ και δίνει μεγάλη ελευθερία κίνησης με απόλυτα φυσικό τρόπο στην καλαμαριέρα.

Χρωματισμοί Σώματος με μια Ματιά
Η Πράσινη τελεία κάτω από την ουρά υποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη καλαμαριέρα διαθέτει πράσινο φώσφορο, ενώ η Μπλε τελεία παράγει Μπλε φώσφορο. Συνολικά οι χρωματικοί συνδυασμοί των DUEL Fin Plus είναι εντυπωσιακοί με έντονα στοιχεία UV. Επίσης το πράσινο χρώμα στο μάτι της καλαμαριέρας υποδηλώνει ότι αναπαράγει κροτάλισμα.

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Είδος: Με Εξωτερικό Βαρύδι
 • Μέγεθος: 3.5
 • Κατασκευαστής: Duel
 • Βάρος: 20.0gr
 • Βύθιση: 3.0 sec/m
Χρώμα Φώσφορο Βύθιση
BLB Luminous Blue 3.0 sec/m
BLPI Luminous 3.0 sec/m
BLPP Luminous Blue 3.0 sec/m
LBI Luminous 3.0 sec/m
LBL Luminous 3.0 sec/m
LGOG Luminous 3.0 sec/m
LMDM Luminous 3.0 sec/m
LRAJ Luminous 3.0 sec/m
Όλα τα προϊόντα Duel

Αξιολογήσεις