• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Okuma Aria 6000A
Okuma Aria 6000A
Okuma Aria 6000A
0 αξιολογήσεις

Okuma Aria 6000A

Κωδικός: 12103
ARIA-6000a

Με μια σύντομη ματιά

Ο ανανεωμένος Okuma Aria A είναι εδώ και με βελτιωμένη ποιότητα αλλά και αντοχή θα αποτελέσει και πάλι την καλύτερη επιλογή στις οικονομικές σειρές μηχανισμών Spinning.
34,00€

Άμεσα Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Με τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής...

Ο Okuma Aria A είναι ακόμα μια νέα προσθήκη στην οικογένεια των οικονομικών μηχανισμών Spinning.
Με νέο σχεδιασμό και βελτιωμένα επίπεδα ποιότητας και αντοχής ο Aria A ήρθε να αντικαταστήσει την προκάτοχο του Aria που αποτελούσε την καλύτερη επιλογή για τους περιστασιακούς ψαράδες, τους νέους φίλους Light τεχνικών αλλά και εκείνων που ήθελαν ένα οικονομικό και συνάμα ποιοτικό μηχανισμό.

Παρά το μικρό του μέγεθος αλλά και το χαμηλό του βάρος η Ιαπωνική εταιρεία κατάφερε να ενσωματώσει στους μηχανισμούς Aria "A" ένα σύστημα φρένων με πολλαπλούς δίσκους, με Ιαπωνικό λιπαντικό και ροδέλες οι οποίες εξασφαλίζουν μια απόλυτα ομαλή και γραμμική συμπεριφορά.

Παρά το μόλις ένα ρουλεμάν ο Okuma Aria A θα σας εντυπωσιάσει με την εξαιρετικά ομαλή λειτουργία του αλλά και την στιβαρότητα του, χαρακτηριστικά που συνήθως συναντάμε σε μηχανισμούς πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Το σώμα του μηχανισμού έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό κατά της διάβρωσης γραφίτη, όπως και τα πλαϊνά τμήματα και ο ρότορας κατηγορίας CyclonicFlow, ενώ η μπομπίνα είναι κατασκευασμένη από επεξεργασμένο, ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Η τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής (CFR - Cyclonic Flow Rotor) επιτρέπει στον αέρα να περνά και να κινείται με δύναμη μέσα από τον ρότορα στεγνώνοντας γρήγορα τα μηχανικά μέρη του μηχανισμού, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο της διάβρωσης.


Χαρακτηριστικά

Σύστημα Φρένων Πολλαπλών Δίσκων
Με 1 Ρουλεμάν
Πικ Απ από Αλουμίνιο
Μπομπίνα Αλουμινίου
Αντιδιαβρωτικό σώμα και ρότορας από υλικό Carbon
Σύστημα RESII για απόλυτα ισορροπημένη περιστροφή του ρότορα
Τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής (CFR - Cyclonic Flow Rotor)

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Max Drag: 14.00kg
 • Μπομπίνα: Αλουμινίου
 • Σχέση: 4.5:1
 • Κατασκευαστής: Okuma
 • Κατάλληλο για: Spinning
 • Βάρος: 375gr
 • Ρουλεμάν: 1
 • Ανάκτηση: 83cm
 • Χωρητικότητα Πετ.: 0.30mm-300m
Όλα τα προϊόντα Okuma

Τεχνολογίες Μηχανισμού Okuma

CFR - Cyclonic Flow Rotor

Η τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής (CFR) σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στον αέρα να περνά και να κινείται με δύναμη μέσα από τον ρότορα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δοκιμάστηκε επιτυχώς και επιτρέπει στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού να στεγνώνουν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της διάβρωσης. Η τεχνολογία CFR δημιούργησε και έναν πιο ελαφρύ και πιο άκαμπτο ρότορα, μείωσε τις κυρτώσεις και παράγει μια πιο ομαλή μηχανική λειτουργία.

EFR II - Even Flow Roller System

Το Σύστημα Ομαλής Κατανομής Μεσινέζας (Even Flow Roller System) το οποίο αξιοποιεί ένα ρουλεμάν το οποίο έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κατανεμητή της πετονιάς. Η λειτουργία του ρουλεμάν διασφαλίζει ότι η μεσινέζα θα κατανεμηθεί χωρίς τριβή και χωρίς να βυρινιάζει, ώστε να αποφεύγονται στριψίματα κατά τη χρήση του φρένου.

RES II

Το σύστημα RES II σημαίνει «Rotor Equalizing System Δεύτερης Γενιάς». Το σχήμα και το βάρος του ρότορα έχει σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία κατά την περιστροφή. Επιπρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί στον ρότορα ώστε να αποτρέπει ακόμα και την ελάχιστη κάθετη μετακίνηση της μπομπίνας και να διασφαλίζει ομαλότητα κατά το τύλιγμα ή το πέταγμα.

Quick-Set Anti-Reverse

Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση