• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
DTD Real Fish Egi TR 3.0#
DTD Real Fish Egi TR 3.0#
0 αξιολογήσεις

DTD Real Fish Egi TR 3.0#

Κωδικός: 8125
20808**

Με μια σύντομη ματιά

Οι καλαμαριέρες Real Fish Egi Tip Run είναι ακόμα ένα από τα άριστα προϊόντα της Κροατικής εταιρείας DTD, η οποία τα σχεδιάζει και τα δοκιμάζει για τα νερά της Μεσογείου.
Ποσότητα
Από 12,20€
11,50€
-6%κερδίζεις
0,70€

Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Με γρήγορο ρυθμό βύθισης...

Βασικός σκοπός της εταιρείας DTD ήταν να κατασκευάσει ένα όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές δόλωμα και αυτό φαίνεται να το πετυχαίνει με τις καλαμαριέρες Real Fish Egi Tip Run. 
Ο τρόπος και η ταχύτητα βύθισής τους, το τέλειο ζύγισμά τους μέσα στο νερό, καθώς και η διπλή σειρά από πολύ κοφτερά αγκίστρια, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις καλαμαριέρες αυτές να αποδίδουν.

Η βασική καινοτομία των καλαμαρολόγων Tip Run είναι το μεγάλο τους βάρος (30 γρ), το οποίο προκύπτει από την μεταλλική μύτη και το εξωτερικό βαρύδι. 
Το αποτέλεσμα είναι ο γρήγορος ρυθμός βύθισης (1 μ / δευτερόλεπτο) ο οποίος σας επιτρέπει να ερευνήσετε περιοχές με μεγάλο βάθος αλλά και να πραγματοποιήσετε πολύ μακρινές βολές, ακόμα και με έντονο καιρό. 
Η καλαμαριέρα Tip Run σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο ψαρεύετε καλαμάρια και να ανταποκριθείτε στις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε ημέρας, όπως εναλλαγές στο βάθος, στον άνεμο, ή στα θαλάσσια ρεύματα.

Ο κρίκος δεν έχει τοποθετηθεί στην άκρη της μύτης, αλλά πάνω από τα μάτια της καλαμαρίδας. Έτσι επιτυγχάνεται η γωνία κλίσης η οποία εμποδίζει τα αγκίστρια να έρθουν σε επαφή με τον βυθό.

Η DTD έδωσε μεγάλη έμφαση και στην αισθητική πλευρά της καλαμαριέρας Αληθινά Ψάρια Egi Tip Run, γι’ αυτό και είναι σχεδιασμένη με ένα ύφασμα, το οποίο πλησιάζει πολύ την υφή και την όψη του δέρματος των ψαριών, χαρακτηριστικό το οποίο δίνει τη δυνατότητα στην καλαμαριέρα να φαίνεται πιο ρεαλιστική στα μάτια των θηρευτών. 
Σε αυτό, επίσης, βοηθάει και η μεγάλη γκάμα των φυσικών αποχρώσεων που παρέχει η συγκεκριμένη σειρά της DTD, η οποία «δένει» με το θαλάσσιο περιβάλλον και τις καθιστά περισσότερο φιλικές με τα καλαμάρια.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, όμως, δε σταμάτησε εδώ. 
Tοποθέτησε στο σώμα των Real Fish Egi Tip Run μια μοναδική καινοτομία. 
Οι καλαμαριέρες αυτές παρομοιάζουν ψάρι, το οποίο είναι άρρωστο από το παράσιτο Anilocra Physodes, ή πληγωμένο γεγονός που τα καθιστά πιο αδύνατα, πιο αργά στις αντιδράσεις τους και πιο εύκολα θηράματα για τα καλαμάρια.

Τέλος, ακόμη ένα χαρακτηριστικό που κάνει τις καλαμαριερες Real Fish Egi Tip Run της DTD να μοιάζουν με αληθινά ψάρια, είναι τα αεροδυναμικά ενεργά πτερύγια σιλικόνης που υπάρχουν στο σώμα τους. 
Τα συγκεκριμένα πτερύγια συμπεριφέρονται μέσα στο νερό όπως ακριβώς και τα πραγματικά πτερύγια ενός ψαριού.

Χαρακτηριστικά

Φωτεινό σώμα
Φυσικά χρώματα
Ενεργά πτρύγια σιλικόνης
Ανοξείδωτα αγκίστρια

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Είδος: Με Εξωτερικό Βαρύδι
 • Κατασκευαστής: DTD
 • Μήκος: 9.6cm
 • Βάρος: 30.0gr
 • Βύθιση: 1.0sec/m
No Χρώμα Βάρος Μήκος Βύθιση
Τ Triglia 30.0gr 9.6cm 1.0sec/m
SO Sargo 30.0gr 9.6cm 1.0sec/m
PO Pargo 30.0gr 9.6cm 1.0sec/m
ST Smelt 30.0gr 9.6cm 1.0sec/m
M Mackerel 30.0gr 9.6cm 1.0sec/m
Όλα τα προϊόντα Dtd

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση