• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Savage Gear Needle Jig 100gr
Savage Gear Needle Jig 100gr
0 αξιολογήσεις

Savage Gear Needle Jig 100gr

Κωδικός: 8119
639.100**

Με μια σύντομη ματιά

Με την νέα σειρά Needle Jig η εταιρεία Savage Gear κατασκεύασε ότι τελειότερο υπάρχει στην κατηγορία των πλάνων, ανεβάζοντας τις ψαρευτικές επιδόσεις σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Ποσότητα
Από 13,80€
12,40€
-10%κερδίζεις
1,40€

Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Βύθιση με τρέμουλο και δονήσεις...

Η εταιρεία Savage Gear με τα θεαματικά βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια στις τεχνικές ψαρέματος της Μεσογείου, προχώρησε στον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας νέα σειράς πλάνων που βασίστηκε σε εξαντλητικές δοκιμές.

Η νέα σειρά πλάνων Needle Jig σχεδιάστηκε με βάση το σχήμα αλλά και το μέγεθος της πραγματικής ζαργάνας και θεωρείται η πιο τέλεια απομίμηση της φυσικής ζαργάνας, που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Η αισθητική πλευρά του τεχνητού, η αποτύπωση ζωντανών λεπτομερειών στο σώμα του, τα επιλεγμένα χρώματα και κάθε άλλο χαρακτηριστικό το οποίο κάνει τον Needle Jig να μοιάζει με αληθινή Ζαργάνα, έχει βασιστεί σε 3D σκανάρισμα φυσικού ψαριού. Ακόμα και το μάτι του είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αληθινό. 

Το δύσκολο βέβαια δεν είναι ο πλάνος να δείχνει με αληθινή ζαργάνα αλλά να διαθέτει αποτελεσματική κίνηση, η οποία γοητεύει τους θηρευτές.

Η προσοχή που δόθηκε στην γεωμετρία του πλάνου, με το αεροδυναμικό του σχήμα να μειώνει την αντίσταση στον αέρα επιταχύνοντας έτσι μακρινές βολές, είναι μερικές από τις αρχές που βασίστηκε η εταιρεία Savage Gear.
Παράλληλα το υδροδυναμικό σχήμα του επιτρέπει να κινείται άνετα κάτω από το νερό, χωρίς κουραστική αντίσταση στα χτυπήματα του καλαμιού.

Η δράση του Savage Gear Needle Jig περιλαμβάνει μεγάλης γωνίας κινήσεις darting, όταν πραγματοποιείτε βολές από την ακτή.
Η αργή ταχύτητα βύθισης παράλληλα προς τον βυθό σε συνδυασμό με το τρέμουλο και τις δονήσεις οι οποίες προκαλούν έντονες αναλαμπές, παρέχουν στους επίδοξους θηρευτές το χρόνο και την ευκαιρία να επιτεθούν.

Η νέα καινοτομία με την παραγωγή ήχου κάθε φορά που πραγματοποιείτε χτύπημα με το καλάμι σας, ή που τον αφήνετε να βυθιστεί είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό σε περίπτωση που τα νερά είναι ταραγμένα, ή θολά.
Οι ατσάλινες σφαίρες που βρίσκονται στο εσωτερικό του Savage Gear Needle Jig, παράγουν κροτάλισμα και στέλνουν ήχο ο οποίος προκαλεί το ενδιαφέρον των θηρευτών που βρίσκονται σε απόσταση.

Οι πλάνοι Needle Jig απευθύνονται σε δύσκολα και επιθετικά θηράματα.
Για τον λόγο αυτό η εταιρεία Savage Gear φρόντισε ώστε η κατασκευή τους να είναι ανθεκτική σε επιθέσεις, χωρίς να χάνουν το χρώμα τους.
Όλα τα χρώματα διαθέτουν επεξεργασία UV και κάποιοι διαθέτουν χρώματα με φώσφορο για τους παράκτιους αλιείς που αρέσκονται στο ψάρεμα με συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Χαρακτηριστικά

Δεν περιέχουν Assist Hooks
3D Λεπτομέρειες στο Κεφάλι του Πλάνου
Σχέδιο για Μακρινές Βολές
Έντονη Δράση κατά τη Βύθιση
Ελάχιστη Αντίσταση στο Νερό
Εσωτερικό Σύστημα με Ατσάλινες Σφαίρες
Αληθοφανείς Σχεδιαστικές Λεπτομέρειες
Ανεξίτηλα Χρώματα

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Είδος: Πλάνοι
 • Κατασκευαστής: Savage Gear
 • Κατάλληλο για: Shore Jigging / Jigging
 • Μήκος: 20.0cm
 • Βάρος: 100.0gr
Νούμερο Χρώμα Μήκος Βάρος
    17 Mackerel Ayu PHP 20.0cm 100.0gr
    18 Pink Belly Sardine 20.0cm 100.0gr
    19 Full Glow 20.0cm 100.0gr
    59 Needle Fish PHP 20.0cm 100.0gr
    60 Sardine PHP 20.0cm 100.0gr
    61 Glow Zebra PHP 20.0cm 100.0gr
    62 Pink Flash Glow PHP 20.0cm 100.0gr
    63 Barracuda PHP 20.0cm 100.0gr
Όλα τα προϊόντα Savage Gear

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση