• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Okuma Cedros 8000 Saltwater
Okuma Cedros 8000 Saltwater
Okuma Cedros 8000 Saltwater
0 αξιολογήσεις

Okuma Cedros 8000 Saltwater

Κωδικός: 80030
CJ-800

Με μια σύντομη ματιά

Ο ανανεωμένος Okuma Cedros επέστρεψε και με νέο σχεδιασμό για ακόμα πιο σκληρή χρήση αλλά και ακόμα πιο ισχυρής κατασκευής σώμα για για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή, θεωρείται ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς στην αγορά.
Ποσότητα
Από 165,00€
148,50€
-10%κερδίζεις
16,50€

Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Η "νέα γενιά" Cedros είναι εδώ... 

Η εταιρεία Okuma επιστρέφει με την νέα γενιά μηχανισμών Cedros CJ-800 που σχεδιάστηκαν ιδικά για ψαρέματα σε θαλασσινό νερό. 
Οι νέοι Cedros είναι βασισμένοι σε δύο τεχνικές τεχνοτροπίες, την υψηλή δύναμη και το χαμηλό βάρος.

Η Ιαπωνική εταιρεία κατασκεύασε το σώμα αλλά και τον ρότορα του μηχανισμού με τον νέο πρωτοποριακό υλικό Okuma Litecast, το οποίο παρέχει την ίδια δύναμη και αντοχή με τον Die Cast Aluminium αλλά με σημαντική μείωση βάρους.
Για όσους πραγματοποιούν βολές αλλά και για εκείνους που ψαρεύουν κάθετα για αρκετή ώρα θα καταλάβουν άμεσα την χρησιμότητα αυτής της αλλαγής.

Το σώμα, τα πλευρικά πλαίσια αλλά και όλα τα τμήματα που ενσωματώνουν τα μηχανικά μέρη, διαθέτουν επεξεργασία CRC για αυξημένη προστασία κατά της διάβρωσης.

Όπως σε όλα τα μοντέλα Cedros έτσι και στο νέο CJ-800 η μανιβέλα είναι βιδωτή και μπορεί με ευκολία να μεταφερθεί είτε από την δεξιά, είτε από την αριστερή πλευρά.
Το χειροκίνητο Bail Arm είναι ακόμα μια σημαντική καινοτομία του μηχανισμού, αφού δεν κλείνει αυτόματα αλλά με το χέρι, αποτρέποντας έτσι την μετακίνηση του όταν πραγματοποιούμε βολές.

Το γνωστό πλέον Dual Force Drag System παρέχει μεγάλη δύναμη στο μηχανισμό, με την απόλυτη ομαλή λειτουργία του μηχανισμού να οφείλετε στην εξαιρετική ακρίβεια και συνεργασία των μηχανικών μερών.

Τέλος ο γρήγορος λόγος μεταβολής σε συνδυασμό με την μεγάλη ανάκτηση αλλά και 7 ανοξείδωτα κλειστά ρουλεμάν Ιαπωνικού τύπου, κάνουν το νέο Cedros CJ-800, έναν από τους καλύτερους μηχανισμούς της κατηγορίας.


Χαρακτηριστικά

Πανίσχυρο σύστημα διπλών φρένων με Ιαπωνικούς δίσκους Carbon
Φρένα με δυνατότητα μίκρο-ρυθμίσεως υψηλής ακρίβειας
Με 7 ανοξείδωτα κλειστά ρουλεμάν Ιαπωνικού τύπου
Διπλό σύστημα ταχείας αντεπιστροφής
Σώμα με αντιδιαβρωτική προστασία CRC
Γρανάζια υψηλής αντοχής κατά της διάβρωσης
Σώμα και ρότορας από ανοδιωμένο αλουμίνιο
Σύστημα ελλειπτικών γραναζιών
Στεγανά φρένα
Μπομπίνα από ανοδιωμένο ατσάλι
Μασίφ χειροκίνητο Pick Up βαρέου τύπου
Λαβή από μασίφ αλουμίνιου βαρέας χρήσης
Εργονομική αντιολισθητική λαβή

 

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Max Drag: 20.00kgr
 • Σχέση: 5.4:1
 • Κατασκευαστής: Okuma
 • Κατάλληλο για: Jigging / Inchicu / Casting / Συρτή / Καθετή
 • Βάρος: 624gr
 • Ρουλεμάν: 7
 • Ανάκτηση: 104cm
 • Χωρητικότητα Πετ.: 0.40mm-230m
Όλα τα προϊόντα Okuma

Τεχνολογίες Μηχανισμού Okuma

ALC - AlumiLite Construction

Η τεχνολογία ALC (AlumiLite Construction - μίξη κράματος αλουμινίου με ατσάλι) χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού και του πλαισίου των μηχανισμών Okuma για Spinning και Συρτή. Τα πλαίσια αλουμινίου είναι πολύ ισχυρά και στιβαρά με αποτέλεσμα να αντέχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές που ασκούνται στους σκελετούς από γραφίτη. Με αυτή την τεχνολογία η Okuma καταφέρνει να κατασκευάζει ελαφρότερους μηχανισμούς, αλλά με εξαρτήματα κίνησης (γρανάζια, άξονας) τα οποία αντέχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις, αυξάνουν την ακρίβεια και την απόσταση των βολών καθώς και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

CFR - Cyclonic Flow Rotor

Η τεχνολογία Κυκλωνικής Ροής (CFR) σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στον αέρα να περνά και να κινείται με δύναμη μέσα από τον ρότορα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δοκιμάστηκε επιτυχώς και επιτρέπει στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού να στεγνώνουν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της διάβρωσης. Η τεχνολογία CFR δημιούργησε και έναν πιο ελαφρύ και πιο άκαμπτο ρότορα, μείωσε τις κυρτώσεις και παράγει μια πιο ομαλή μηχανική λειτουργία.

Carbonite

Η κατασκευαστική τεχνολογία "Carbonite" της Okuma αφορά ένα νέο, επαναστατικό υλικό άνθρακα το οποίο διαχέει τη θερμοκρασία η οποία αναπτύσσεται στα γρανάζια λόγω της τριβής. Το υλικό Carbonite σε συνδυασμό με χρήση ειδικού γράσου της Okuma μεγιστοποιεί την ομαλή απόδοση των φρένων ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες μάχης.

DFD - Dual Force Drag

Το σύστημα Dual Force Drag είναι ένα σύστημα πολλαπλών δίσκων το οποίο διασφαλίζει την ομαλή απόδοση των φρένων. Στο επάνω μέρος της μπομπίνας υπάρχει ένα κλειστό σύστημα φρένων (για προστασία από το νερό), το οποίο λειτουργεί σε απόλυτη συνεργασία με ένα δεύτερο σύστημα φρένων τοποθετημένο κάτω από τη μπομπίνα. Η πίεση στους δίσκους των φρένων κατανέμεται ισόποσα και στα δύο συστήματα για μέγιστη σταθερότητα.

HPB - High Performance Bearings

Οι μπίλιες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν (High Performance Bearings) κατασκευάζονται από το ίδιο ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο κατασκευάζεται και το υπόλοιπο ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο, το ρουλεμάν γίνεται 10 φορές πιο ανθεκτικό στο νερό της θάλασσας σε σύγκριση με τα απλά, ανοξείδωτα ρουλεμάν.

EOS - Elliptical Oscillation System

Το επαναστατικό Σύστημα Ελλειπτικής Ταλάντωσης (Elliptical Oscillation System – EOS) αποτελεί πατέντα της Okuma με εφαρμογή στους μηχανισμούς μέσης και υψηλότερης τιμής. Ο σχεδιασμός του συστήματος EOS περιλαμβάνει γρανάζια ελλειπτικού σχήματος τα οποία διασφαλίζουν ομαλή κατανομή και ελευθέρωση της μεσινέζας και συμβάλει στην μαρκοζωϊα της. Ο μηχανισμός δε της μπομπίνας, την κρατά πάντα με ασφάλεια στη θέση της και αποτρέπει ακόμα και ελάχιστα την κάθετη μετακίνησή της πάνω στον άξονα.

HDG II

Η τεχνολογία HDG II εφαρμόζεται στα γρανάζια κίνησης των μηχανισμών Okuma, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ισχυρό κράμα μετάλλου υψηλής πυκνότητας με επεξεργασία κατά της οξείδωσης. Το αποτέλεσμα της επεξεργασίας επιτρέπει στα γρανάζια Okuma να αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη σκληρή χρήση και τις καταπονήσεις που επιβαρύνουν τέτοιους μηχανισμούς.

Hydro Block

Ο σχεδιασμός Hydro Block αφορά μία λαστιχένια φλάντζα η οποία έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της μπομπίνας και δεν επιτρέπει στο νερό και άλλα σωματίδια να εισχωρήσουν στα φρένα,διασφαλίζοντας τη μακρόχρονη, ομαλή λειτουργία τους.

RES II

Το σύστημα RES II σημαίνει «Rotor Equalizing System Δεύτερης Γενιάς». Το σχήμα και το βάρος του ρότορα έχει σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία κατά την περιστροφή. Επιπρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί στον ρότορα ώστε να αποτρέπει ακόμα και την ελάχιστη κάθετη μετακίνηση της μπομπίνας και να διασφαλίζει ομαλότητα κατά το τύλιγμα ή το πέταγμα.

Quick-Set Anti-Reverse

Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Waterproof Drag System

Υδατοστεγές σύστημα φρένων που αυξάνει την ποιότητα αλλά και την διάρκεια ζωής των φρένων του μηχανισμού απαλλάσσοντας το από την εισροή αλμυρού νερού αλλά και άλλων αντικειμένων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση