Συχνές Ερωτήσεις

Πότε αποστέλεται η παραγγελία μου??

Α)Προϊόντα που φέρουν την ένδειξη "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" θα αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ημέρα και εφόσον η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί έως τις 14:00 η ώρα.
Μετά τις 14:00 η ώρα,η αποστολή τους θα πραγματοποιείτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα(εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

 

 

Β)Προϊόντα που φέρουν την ένδειξη "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ" θα αποστέλλονται στο διάστημα μιας (1) έως τριών (3) εργασίμων ημερών και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) και εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 

 

Γ)Οι παραγγελιές που διαθέτουν προϊόντα και με τις δύο ενδείξεις ("ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" & "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 2-4 ΗΜΕΡΕΣ") θα αποστέλλονται στο διάστημα μίας (1) έως τριών (3) εργασίμων ημερών και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) και εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών..

 

Αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος θα καθυστέρηση η παραγγελία μου παραπάνω??

 

Όχι..Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν ή στο διάστημα 1 έως 3 ημερών ανάλογα με την ένδειξη του προϊόντος.

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα με ένδειξή "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, τότε εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός της ημέρα για να σας αναφέρει το πρόβλημα αλλά και κάθε πιθανή λύση.

 

Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται στο διάστημα  μια (1) έως τριών (3) εργασίμων ημερών η επικοινωνία τους εκπροσώπου μας για αναφορά στο πρόβλημα της παραγγελία σας θα είναι εντός 48 ωρών, από την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας,για να σας αναφέρει το πρόβλημα αλλά και κάθε πιθανή λύση.

 

 

 

Αν το προϊόν που παρήγγειλα έχει καταργηθεί ή δεν είναι διαθέσιμο??

 

Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

 

 

Μπορεί να καθυστέρηση στη μεταφορά η παραγγελία μου??

 

Ναι..Υπάρχει η περίπτωση τα προϊόντα σας να σταλούν κανονικά από την εταιρεία μας και να υπάρξει καθυστέρηση από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

 

 

 

Top