Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή - Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας

Παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν σταθερή χρέωση 4,00€ ανεξάρτητου βάρους και τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,50€.

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή άνω των 500,00 € δεν γίνονται δεκτές. Επιλέξτε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή κατάθεση σε λογαριασμό ή παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα.

 

2. Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής.

 

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα,θα μεταφερθείτε μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) στο σύστημα της Alpha e-Commerce, όπου και θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό και τον τύπο της κάρτας, το ονοματεπώνυμο του κατόχου, την ημερομηνία λήξης και τον Κωδικό Επαλήθευσης CVV2 (για Visa) ή CVC2 (για MasterCard)

 

Το χαμηλότερο όριο χρέωσης της πιστωτικής κάρτας είναι 50.00€. Πληρωμή για ποσά μικρότερης αξίας γίνοτε μόνο με αντικαταβολή ή τραπεζικό εμβασμά.

 

Την ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η Alpha Bank με την υιοθέτηση των πλέον σύγχρονων υπηρεσιών ασφαλείας (π.χ. Verified by Visa, MasterCard Secure Code, alerts μέσω e-mail)

 

Με πληρωμή πιστωτικής κάρτας, δεν ισχύει το κόστος της αντικαταβολής και η χρέωση αποστολής είναι μόνο 4,00€.

 

Άτοκες δόσεις

Με πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα, μπορείτε να παραγγείλετε μέσο της ιστιοσελίδας μας, έχοντας την δυνατότητα επιλογής έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ στις αναγραφόμενες τιμές με ελάχιστο ποσό δόσης 50€. π.χ προϊόν αξίας 300€ μπορεί να πληρωθεί μέχρι και 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

 

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς

 

Τράπεζας Πειραιώς

IBAN : GR2001720270005027056291940

Αριθμός Λογαριασμού : 5027056291940

Δικαιούχος: Σταματόγιαννης Αθανάσιος

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-2400157 ή μέσω Email στο [email protected]

 

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

 

*Η εταιρεία Fishing Planet συνιστά στους πελάτες που επιλέγουν την τραπεζική κατάθεση σαν τρόπο πληρωμής, (μέσο τραπέζης ή ηλεκτρονικά μέσο Iban) να της πραγματοποιούν μέσω της τράπεζας Πειραιώς. 
Με τον τρόπο αυτό θα αποφεύγουν την προμήθεια που κρατούν οι τράπεζες (4.00 ευρώ) για την μεταφορά ποσού μεταξύ διαφορετικών τραπεζών.
Καταθέσεις που θα έχουν την πρόσθετη επιβάρυνση (τραπεζική προμήθεια) των 4,00 ευρώ, λόγο μεταφοράς ποσού από διαφορετικές τράπεζες στην τράπεζα Πειραιώς, θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Top