ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 70€

Daiwa 23 Fuego LT 2500XH

Κωδικός: 13207

23FUEGOLT2500-XH

Η επόμενη γενιά μηχανισμών Daiwa 23 Fuego LT είναι εδώ, με σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες τεχνολογιών, για να αποτελέσει και πάλι μία από τις καλύτερες επιλογές της Daiwa προς τους φίλους του Spinning.

Διαθέσιμο
Η μέγιστη ποσότητα είναι 8.

120,00 €

Περιγραφή

Η επόμενη γενιά Fuego είναι εδώ...

Ο ανανεωμένος 23 Fuego LT δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους μηχανισμούς της Premium κατηγορίας, καθώς συνδυάζει τις περισσότερες από τις τεχνολογίες που συναντούσαμε στα ακριβότερα μοντέλα. 
Η προσθήκη της τεχνολογίας Airdrive Design, που για πρώτη φορά συναντήσαμε στην κορυφαία σειρά Exist,σε συνδυασμό με το "μαγικό" μαγνητικό υγρό MagSealed και το υλικό Zaion-V, ήρθα να βελτιώσουν την ανθεκτικότητα, να αυξήσουν τις επιδόσεις και να μειώσουν το βάρος του μηχανισμού.
Το καινοτόμο αριστούργημα Airdrive Design που για πρώτη φορά συναντήσαμε στην κορυφαία σειρά Exist και αποτελεί πλέον και την βάση για όλους τους μελλοντικούς μηχανισμούς της εταιρίας, εφαρμόστηκε στα τέσσερα βασικά στοιχεία του μηχανισμού, τον ρότορα (Airdrive Rotor), τον βραχίονα (Airdrive Bail), την μπομπίνα (Airdrive Spool) αλλά και τον άξονα (Airdrive Shaft).

Ακόμα ένα χαρακτηριστικά που θα κάνει τον νέο 23 Fuego LT να ξεχωρίσει είναι τα νέο υψηλών επιδόσεων σύστημα φρένων Automatic Tournament Drag Type-L (ATD Type-L).
Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση η οποία διέθετε φρένα Automatic Tournament ο ανανεωμένο 23 Fuego LT προσφέρει ακόμα πιο βελτιωμένη αρχική απόκριση.
Ένα σύστημα έλξης νέας γενιάς που προσδίδει σημαντικά μεγαλύτερη δύναμη και στιγμιαία λειτουργία του φρένου, χωρίς την αρχική αντίσταση που προκαλεί η τριβή ολίσθησης. 
Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο σε δύσκολες μάχες, με λεπτό νήμα.

Η Ιαπωνική εταιρεία φρόντισε να αυξήσει και την προστασία μηχανισμού από τα στοιχεία της θάλασσας.
Ο Άξονας Μετάδοσης Κίνησης (Pinion Shaft), το Line Roller και τα ρουλεμάν του Γραναζιού Κίνησης διαθέτουν λίπανση Magsealed.
Αυτή η μοναδική τεχνολογία της Daiwa που χρησιμοποιεί μαγνητισμό δημιουργώντας ένα ημι-μόνιμο, τοίχωμα λιπαντικού, ήρθε να εμποδίζει την είσοδο του θαλάσσιου νερού και της σκόνης στο εσωτερικό του μηχανισμού.
Ο 23 Fuego LT θα διατηρήσει σταθερή την απόδοσή του, ακόμη και σε ακραία χρήση και έκθεση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Το σύστημα μετάδοσης Tough Digigear ΙΙΙ, το οποίο μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε η Daiwa σε πιο ακριβά μοντέλα, εξοπλίζει πλέον και την νέα σειρά 23 Fuego LT, αυξάνοντας την δύναμη στη μανιβέλα και τα φρένα. 
Ιδιαίτερα στην κίνηση της μανιβέλας δε θα νιώθετε πίεση, ενώ η δύναμη που θα παράγει ο μηχανισμός, θα είναι αντιστρόφως ανάλογη.

Τέλος όπως ο προκάτοχος του έτσι και ο νέος Fuego κατασκευάστηκε σύμφωνα με το concept LT (Light & Tough) και προσφέρει τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας, άψογη λειτουργία και πολύ προσιτή τιμή.

Χαρακτηριστικά

Σώμα & Ρότορας από Υλικό Zaion
LT Light & Tough
Σύστημα Αθόρυβης Ταλάντωσης
Ρότορας τεχνολογίας AirDrive Rotor
Βραχίονας τεχνολογίας Airdrive Bail
Μπομπίνα τεχνολογίας Airdrive Spool
Άξονας τεχνολογίας Airdrive Shaft
Νέο σύστημα Φρένων ATD Type-L
Κεντρικό Γρανάζι Υψηλής Αντοχής Touch Digigear ΙΙΙ
Μπομπίνα Αλουμινίου LC-ABS
Twist buster ΙΙΙ
Τεχνολογία Magsealed

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Max Drag: 10.00kg
  • Πομπίνα: Αλουμινίου LC-ABS
  • Σχέση: 6.2:1
  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κατάλληλο για: Spinning
  • Βάρος: 195gr
  • Ρουλεμάν: 6
  • Ανάκτηση: 87cm
  • Χωρητικότητα Πετ.: 0.20mm-150m
  • Χωρητικότητα Νήμα: PE 1.0-190m

Τεχνολογίες Μηχανισμού Daiwa

Airdrive Bail
ATD Type-L
Airdrive Rotor
Long Cast (LC) - ABS
ABS (Anti Backlash System)
Airdrive Desing
Airdrive Spool
Cross Wrap
Infinite Anti-Reverse
LT
Magsealed
Magsealed Bearings
Silent Oscillation
Tough Digigear
Zaion
Διάλεξε τον τρόπο πληρωμής που σου ταιριάζει
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 70€
Παραλαβή από κατάστημά μας