ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 70€

Daiwa Sensor Palangrotte 2.10m

Κωδικός: 12737

SEP210MOSAF

Η νέα σειρά Sensor Palangrotte της Ιαπωνικής εταιρείας Daiwa κατασκευάστηκε για να καλύψει πλήθος τεχνικών από βάρκα.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Η μέγιστη ποσότητα είναι 2.

26,00 €

Περιγραφή

Ελαφρύ και Ισχυρό...

Για τους φίλους της αλιείας από σκάφος η Daiwa προχώρησε στην παραγωγή της βελτιωμένη σειράς καλαμιών Sensor Palangrotte, που ήρθε για να σας προσφέρει λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα κάθετων τεχνικών από βάρκα.

Το νέο Daiwa Sensor Palangrotte θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για νέους φίλους που αναζητούν ένα ποιοτικό καλάμι με χαμηλό κόστος για ψάρεμα καλαμαριών, τσαπαρί, Bolentino και ελαφριά συρτή επιφανείας.

Είναι λεπτό και ελαφρύ, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνει μεγάλη δύναμη κατά την διάρκεια του ψαρέματος και μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και μεσαίου μεγέθους αλιεύματα.

Ένα καλάμι ιδιαίτερα εύχρηστο για το σκάφος με εργονομική λαβή από αντιολισθητικό υλικό EVA που θα σας επιτρέπει να ψαρεύετε άνετα για πολλές ώρες.

Η προοδευτική δράση του σε συνδυασμό με το μεγάλο εύρος του casting weight το κάνει ένα καλάμι Alla Round.

Οι ανοξείδωτοι οδηγοί αλουμινίου, η βάση μηχανισμού από ενισχυμένο γραφίτη αλλά και η εξαιρετική του ευαισθησία κάνουν την τιμή του νέου Daiwa Sensor Palangrotte να έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.


Χαρακτηριστικά

Blank Κατασκευασμένο Από Σύνθετο Carbon
Ανοξείδωτοι Οδηγοί Αλουμινίου
Βάση Μηχανισμού Από Ενισχυμένο Γραφίτη
Λαβή από Αντιολισθητικό EVA
Προοδευτική δράση

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κατάλληλο για: Καθετή / Squid Jig / Συρτή
  • Μήκος: 2.10m
  • Μήκος Μεταφοράς: 159cm
  • Βάρος: 148gr
  • Υλικό: Carbon Composite
  • Λαβή: Αντιολισθητικό Υλικό EVA
  • Οδηγοί: Aluminium Οxide
  • Βάση: Εργονομική Γραφίτη
  • Casting Weight: 30-120gr
  • Στελέχη: 2
  • Extra: Ισχυρή ένωση των δύο στελεχών

Τεχνολογίες Καλαμιού Daiwa

Carbon
Sic
Eva
Διάλεξε τον τρόπο πληρωμής που σου ταιριάζει
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 70€
Παραλαβή από κατάστημά μας