• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#
Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#
Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#
Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#
Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#
Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#
Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#
0 αξιολογήσεις

Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot 3.5#

Κωδικός: 10477
ZOHQLS35

Με μια σύντομη ματιά

Η αναβαθμισμένη σειρά Yamashita Egi-OH Q Live Search 490 Spot, με νέες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές καινοτομίες ήρθε να καταταχθεί στην κορυφή της κατηγορίας, για ψάρεμα καλαμαριών και σουπιάς από στεριά αλλά και βάρκα.
Ποσότητα
Από 19,30€
17,40€
-10%κερδίζεις
1,90€

Άμεσα Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Με τεχνολογία 490 Glow...

Οι καλαμαριέρες Egi-OH Q Live Search 490 Spot είναι κατασκευασμένες από πρωτοποριακά καινοτόμα και προσεκτικά μελετημένα υλικά που έχουν κάνει την Yamashita συνώνυμο του ψαρέματος κεφαλόποδων ανά τον κόσμο.

Η Yamashita έχει εξοπλίσει τις καλαμαριέρες της σειράς με ανοιχτά, ανοξείδωτα αρπάδια και κάθε υλικό πάνω τους έχει την μέγιστη για αντοχή για μεγάλη καταπόνηση και πολύχρονη χρήση στη θάλασσα. Η ποιότητα της Yamashita μπορεί να συγκριθεί με πολύ λίγες άλλες εταιρίες παγκοσμίως.

Οι καλαμαριέρες Egi-OH Q Live Search 490 Spot διατηρούν τη γωνία πλεύσης τους σε κάθε συνθήκη. 
Επιπλέον, με την slim μύτη τους μπορούν – για τους φίλους που ψαρεύουν με έντονα χτυπήματα του καλαμιού - να κάνουν πολύ περισσότερο darting από το προηγούμενο silent μοντέλο, στην ίδια ακριβώς απόσταση, κάτι πολύ σημαντικό στην τεχνική του Eging.

Η Yamashita θέλοντας να συνεχίσει να είναι η κορυφαία εταιρία στον κόσμο στο ψάρεμα καλαμαριών συνεργάστηκε με ειδικούς επιστήμονες της θάλασσας και βασίστηκε στην βιβλιογραφία και στην επιτόπια έρευνα ώστε να μελετήσει τα κεφαλόποδα και να σχεδιάσει την αποτελεσματικότερη καλαμαριέρα.

Έτσι αναπτύχθηκε η τεχνολογία Search Rattle, η οποία έδωσε και το όνομά της στις καλαμαριέρες Search. 
Tα κεφαλόποδα φαίνεται να αντιδρούν εντονότερα σε ήχους που κινούνται γύρω στα 600 Hz. Σε αυτό το μήκος κύματος η περιέργεια και τα κυνηγητικά ένστικτα των κεφαλόποδων φαίνεται να ενεργοποιούνται άμεσα. Συνεπώς η Yamashita ανέπτυξε την τεχνολογία με εσωτερικά έρμα που κροταλίζουν σε αυτήν την συχνότητα, προσελκύοντας καλαμάρια και σουπιές σε όλη την περιοχή.

Άλλο ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Ιαπωνικής εταιρείας είναι η τεχνολογία 490 Glow. 
Με την τεχνολογία 490 Glow, οι καλαμαριέρες Egi-OH Q Live Search 490 Spot δεν φωσφορίζουν απλά, αλλά εκπέμπουν σε αυτό το μήκος κύματος, στοχευμένα και με μεγάλη ακρίβεια.

Τέλος, η εταιρία θέλησε να εκμεταλλευτεί το γνώση πως τα κεφαλόποδα, για να εντοπίσουν τη λεία τους, μπορούν να εντοπίζουν διαφορές θερμοκρασίας στο νερό, τόσο μικρές όσο 0,5 ή 1 βαθμού Κελσίου. 
Έτσι ντύνοντας της καλαμαριέρες με θερμικό ύφασμα (Warm Jacket), το οποίο μπορεί και διατηρεί τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα από ένα συμβατικό ύφασμα, έχουμε το πλεονέκτημα αυτής της μικρής, αλλά σημαντικής θερμοκρασιακής διαφοράς που προκύπτει, είτε όταν «φορτίζουμε» την καλαμαριέρα με τον φακό μας, είτε με αυτή που μπορεί να συσσωρευτεί και με την πιο μικρή UV ακτινοβολία, ή απλά με την επαφή της καλαμαριέρας με την παλάμη μας.
 

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Είδος: Με Εξωτερικό Βαρύδι
  • Μέγεθος: 3.5
  • Κατασκευαστής: Yamashita
  • Τύπος: Search
  • Μήκος: 13.0cm
  • Βάρος: 21.0gr
  • Βύθιση: 3.0 sec/m
No Χρώμα Βύθιση
12 SRG 3.0 sec/m
13 SBG 3.0 sec/m
15 PKG 3.0 sec/m
17 SPS 3.0 sec/m
18 BKP 3.0 sec/m
20 OLB 3.0 sec/m
Όλα τα προϊόντα Yamashita

Αξιολογήσεις