• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Shimano Catana EX Spinning 240L
Shimano Catana EX Spinning 240L
Shimano Catana EX Spinning 240L
0 αξιολογήσεις

Shimano Catana EX Spinning 240L

Κωδικός: 10279
SCATEX24L

Με μια σύντομη ματιά

Το Catana Spinning EX είναι ένα ανανεωμένο και βελτιωμένο μοντέλο που ήρθε να αντικαταστήσει το άκρως πετυχημένο Catana Spinning DX.
Ποσότητα
Από 56,10€
48,20€
-14%κερδίζεις
7,90€

Άμεσα Διαθέσιμο

Κερδίστε επιπλέον έκπτωση 😎
5% για αγορές άνω 160€

Αναλυτική Περιγραφή

Shimano Catana EX Spinning 240L

Κατασκευασμένο από άνθρακα XT-40 Geofibre...

Η πρώτη βασική βελτίωση που πραγματοποίησε η Shimano στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι η βελτίωση του blank. 

Από μίξη υλικών XT-30 & XT-40, το νέο Catana είναι κατασκευασμένο μόνο από υλικό XT-40, με αποτέλεσμα το blank να ταιριάζει απόλυτα στο Casting Weight του καλαμιού. 

Σε συνδυασμό με το πολύ ισχυρό και ανθεκτικό υλικό (Geofibre), η σειρά καλαμιών Spinning Shimano Catana διαθέτουν μέγιστη αντοχή στη χρήση και την επίτευξη ασύγκριτων βολών. 
Το υλικό Geofibre επιδρά θετικά στην διατήρηση της σκληρότητας και της δύναμης του καλαμιού, ενώ αποδίδει τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της μάχης.

Η δεύτερη βασική βελτίωση είναι η χρήση βάσης μηχανισμού Seaguide XSS με Vibraspot. 
Η βάση μηχανισμού Sea Guide XSS είναι μοναδικού σχεδιασμού, με χαμηλότερο βάρος, η οποία βελτιώνει τις επιδόσεις του μηχανισμού.

Σε συνδυασμό με τα εργονομικά 'κοψίματα' Vibra Spot στο εμπρόσθιο μέρος της λαβής, το καλάμι αποκαλύπτει το blank, σας παρέχει πολύ καλύτερη λαβή για βολές και "χτυπήματα", αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σας μεταδίδει τον παλμό της θάλασσας και κάθε κίνησης του τεχνητού σας, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε νήμα. 

Στα δύο σημεία στα οποία εκτίθεται γυμνό το blank, μπορείτε με την άκρη του δακτύλου σας να νιώθετε οτιδήποτε συμβαίνει στο τεχνητό σας, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται ο χρόνος αντίδρασης σε μία επίθεση θηράματος.
Η Shimano βελτίωσε και την αισθητική του Catana ώστε να το κάνει πιο μοντέρνο και κομψό. Διατηρεί πάντως το μεγάλο εύρος σε μήκη και Casting Weight ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε τεχνητό και είδος ψαρέματος.

Για τον σκοπό αυτό έκανε τη δράση των καλαμιών Moderate Fast. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Catana έχει προοδευτική δράση ώστε να είναι συμβατό με κάθε χρήση.


Χαρακτηριστικά

 • Vibra-Spot:Η Εργονομική διαμόρφωση της λαβής στο μπροστινό τμήμα προσφέρει καλύτερες ρίψεις και απόκριση. 
 • Το Vibra Spot μεταφέρει στο χέρι σας κάθε κίνηση της μισινέζας και ιδιαίτερα του νήματος.
 • Κατασκευασμένο από άνθρακα XT-40 Geofibre ένα φυσικά παραγόμενο υλικό που προσφέρει ακαμψία, μεγάλη δύναμη συμπίεσης και αντοχής και χρησιμεύει για την κατασκευή πολύ καλής ποιότητας καλαμιών σε προσιτή τιμή.
 • Όλα τα καλάμια Shimano Catana αποτελούνται από 2 στελέχη.
 • Οδηγοί 7

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Κατασκευαστής: Shimano
 • Κατάλληλο για: Rock Fishing / Light Spinning
 • Μήκος: 2.40m
 • Μήκος Μεταφοράς: 123cm
 • Βάρος: 142gr
 • Υλικό: Geofibre XT40 Carbon
 • Λαβή: Vibra-Sport
 • Οδηγοί: Hardlite
 • Βάση: Seaguides XSS
 • Casting Weight: 3-13gr
Όλα τα προϊόντα Shimano

Τεχνολογίες Καλαμιού Shimano

XT Carbon

Η τεχνολογία XT-Cabon χρησιμοποιείται σε όλα τα καλάμια της εταιρείας Shimano. Ο αριθμός που ακολουθεί το XT υποδηλώνει την ποιότητα των ινών άνθρακα. Όσο ψηλότερος είναι ο αριθμός τόσο ισχυρότερο είναι το Carbon του καλαμιού. Σε αρκετά μοντέλα της εταιρείας Shimano θα βρούμε τον συνδυασμό δύο τύπων Carbon (XT60 / 40).

Geofibre

Η τεχνολογία Geofibre βελτιώνει το blank του καλαμιού και επιδρά θετικά στην διατήρηση της σκληρότητας και της δύναμης του, ενώ αποδίδει τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της μάχης. Το Geofibre ένα φυσικά παραγόμενο υλικό που προσφέρει ακαμψία, μεγάλη δύναμη συμπίεσης και αντοχής και χρησιμεύει για την κατασκευή πολύ καλής ποιότητας καλαμιών σε προσιτή τιμή.

Hard Lite Guides

Συνδυάζοντας ελαφρύ αλλά στιβαρό πλαίσιο από ανοδιωμένο χάλυβα με Aluminium Oxide liners, οι Shimano Hardlite (SiH) οδηγοί, προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στη δύναμη και στις επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

Vibra-Spot

Η Εργονομική διαμόρφωση της λαβής στο μπροστινό τμήμα προσφέρει καλύτερες ρίψεις και απόκριση. Το Vibra Spot μεταφέρει στο χέρι σας κάθε κίνηση της μισινέζας και ιδιαίτερα του νήματος.

Sea Guide XSS Reel Seat

Η βάση μηχανισμού Sea Guide XSS είναι μοναδικού σχεδιασμού, με χαμηλότερο βάρος, η οποία βελτιώνει τις επιδόσεις του μηχανισμού. Με την βάση Sea Guide XSS, σας παρέχετε πολύ καλύτερη λαβή για βολές και "χτυπήματα", αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σας μεταδίδει τον παλμό της θάλασσας και κάθε κίνησης του τεχνητού σας, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε νήμα. Στα δύο σημεία στα οποία εκτίθεται γυμνό το blank, μπορείτε με την άκρη του δακτύλου σας να νιώθετε οτιδήποτε συμβαίνει στο τεχνητό σας, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται ο χρόνος αντίδρασης σε μία επίθεση θηράματος. Τέλος η μοναδική καμπύλη (HLS) βελτιώνει τη δύναμη και τη σταθερότητα του μηχανισμού κατά την ασφάλιση.

Natural Cork

Η τεχνολογία Natural Cork, προσφέρει επένδυση από φυσικό φελλό στην βάση του καλαμιού. Η φυσικό φελλός προσφέρει ακόμα πιο εργονομική λαβή, χαμηλώνει το βάρος του καλαμιού, ενώ δεν απορροφά υγρασία. Ο φυσικός φελλός της εταιρείας Shimano έχει δεχτεί επεξεργασία ώστε να είναι ανθεκτικός στα βακτήρια αλλά και το θαλασσινό νερό, χωρίς να αλλάζει τα χαρακτηριστικά αλλά και την εικόνα του.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση