• ...

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
 • ...

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
 • ...

  Παραλαβή από κατάστημα

  Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Okuma Ignite 25A
Okuma Ignite 25A
Okuma Ignite 25A
0 αξιολογήσεις

Okuma Ignite 25A

Κωδικός: 101076
IT-25a

Με μια σύντομη ματιά

Με την νέα σειρά Ignite, η Ιαπωνική εταιρεία Okuma συνεχίζει την παραγωγή μηχανισμών υψηλής ποιότητα και τεχνολογίας, κρατώντας σε χαμηλό επίπεδο το κόστος.
Ποσότητα
Από 40,60€
36,60€
-10%κερδίζεις
4,00€

Αποστολή σε 2-4 ημέρες

Αναλυτική Περιγραφή

Με σύστημα Hydro Block...

Η σειρά Ignite διαθέτει πολλές καινοτόμες τεχνολογίες της Ιαπωνικής εταιρίας και θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή για χρήση σε θαλασσινό και γλυκό νερό.

Σε πολύ προσιτή τιμή, οι Okuma Ignite προσφέρουν ιδιαίτερα ομαλή και άνετη λειτουργία ακόμα και σε τεχνητά με μεγάλη αντίσταση.

Διαθέτουν αδιάβροχα φρένα (Hydro Block)με υψηλή σχέση γραμμικής αντίστασης, χαρακτηριστικό το οποίο σας επιτρέψει να μειώσετε τη διάμετρο της μεσινέζας ή του νήματος, χωρίς ρίσκο.

Η εξελιγμένη διαχείριση νήματος ή πετονιάς σε συνδυασμό με την μπομπίνα αλουμινίου με σύστημα LCS, αποτρέπουν στριψίματα και τούφες, αυξάνοντας τα επίπεδα βολών.

Ο Ignite είναι ένας πολύ καλά μελετημένος και αποτελεσματικός μηχανισμός, με πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο ακριβά μοντέλα.


Χαρακτηριστικά 

Αντιδιαβρωτικό Σώμα από Γραφίτη
Σύστημα Φρένων Πολλαπλών Δίσκων
5 ανοξείδωτα κλειστά ρουλεμάν
Σύστημα Ταχείας Αντεπιστροφής
EOS: Ελλειπτικό σύστημα ταλάντωσης
Σύστημα Εξισορρόπησης του Ρότορα RES II
Ενισχυμένη Μεταλλική Μανιβέλα
Σύστημα στεγανοποίησης Hydro Block
Μπομπίνα Ανοδιωμένου Αλουμινίου με σύστημα LCS
Λαβή από υλικό EVA

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Max Drag: 4.50kg
 • Μπομπίνα: Αλουμινίου
 • Σχέση: 5.0:1
 • Κατασκευαστής: Okuma
 • Κατάλληλο για: Spinning
 • Βάρος: 243gr
 • Ρουλεμάν: 5
 • Extra: Ατσάλινο pick up
 • Χωρητικότητα: 0.25mm/140m
Όλα τα προϊόντα Okuma

Τεχνολογίες Μηχανισμού Okuma

ALC - AlumiLite Construction

Η τεχνολογία ALC (AlumiLite Construction - μίξη κράματος αλουμινίου με ατσάλι) χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού και του πλαισίου των μηχανισμών Okuma για Spinning και Συρτή. Τα πλαίσια αλουμινίου είναι πολύ ισχυρά και στιβαρά με αποτέλεσμα να αντέχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές που ασκούνται στους σκελετούς από γραφίτη. Με αυτή την τεχνολογία η Okuma καταφέρνει να κατασκευάζει ελαφρότερους μηχανισμούς, αλλά με εξαρτήματα κίνησης (γρανάζια, άξονας) τα οποία αντέχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις, αυξάνουν την ακρίβεια και την απόσταση των βολών καθώς και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

EOS - Elliptical Oscillation System

Το επαναστατικό Σύστημα Ελλειπτικής Ταλάντωσης (Elliptical Oscillation System – EOS) αποτελεί πατέντα της Okuma με εφαρμογή στους μηχανισμούς μέσης και υψηλότερης τιμής. Ο σχεδιασμός του συστήματος EOS περιλαμβάνει γρανάζια ελλειπτικού σχήματος τα οποία διασφαλίζουν ομαλή κατανομή και ελευθέρωση της μεσινέζας και συμβάλει στην μαρκοζωϊα της. Ο μηχανισμός δε της μπομπίνας, την κρατά πάντα με ασφάλεια στη θέση της και αποτρέπει ακόμα και ελάχιστα την κάθετη μετακίνησή της πάνω στον άξονα.

Hydro Block

Ο σχεδιασμός Hydro Block αφορά μία λαστιχένια φλάντζα η οποία έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της μπομπίνας και δεν επιτρέπει στο νερό και άλλα σωματίδια να εισχωρήσουν στα φρένα,διασφαλίζοντας τη μακρόχρονη, ομαλή λειτουργία τους.

RES II

Το σύστημα RES II σημαίνει «Rotor Equalizing System Δεύτερης Γενιάς». Το σχήμα και το βάρος του ρότορα έχει σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία κατά την περιστροφή. Επιπρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί στον ρότορα ώστε να αποτρέπει ακόμα και την ελάχιστη κάθετη μετακίνηση της μπομπίνας και να διασφαλίζει ομαλότητα κατά το τύλιγμα ή το πέταγμα.

Quick-Set Anti-Reverse

Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Waterproof Drag System

Υδατοστεγές σύστημα φρένων που αυξάνει την ποιότητα αλλά και την διάρκεια ζωής των φρένων του μηχανισμού απαλλάσσοντας το από την εισροή αλμυρού νερού αλλά και άλλων αντικειμένων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση