Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 14 εως και τις 26 Αυγούστου.
Cressi Calibro Green
Cressi Calibro Green Cressi Calibro Green
WEB OFFER -14 %

Cressi Calibro Green

ΚΩΔ.10224 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.DS429850

Η Calibro είναι μια νέα μάσκα κατάδυσης από την Cressi που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά των τελευταίων μοντέλων της εταιρείας σε μια μάσκα με εκπληκτικά χαρακτηριστικά.

Με βάρος μόλις 118gr...

Κατασκευαστικά, η Cressi ενσωμάτωσε το πλαίσιο στη φούστα της μάσκας αντί να την επικαλύπτει. Αυτό το αποκλειστικό σύστημα κατασκευής, επιτρέπει στη μάσκα να διατηρήσει το βάρος της χαμηλά (118 γρ), μειώνει στο ελάχιστο το πάχος της φούστας, βελτιώνοντας επίσης τον εσωτερικό όγκο, την ορατότητα και την προσαρμογή της μάσκας στο πρόσωπο.

Η φούστα της Calibro έχει κατορθώσει να εκμεταλλευτεί όλα τα κενά του προσώπου και πετυχαίνει εσωτερικό όγκο μόλις 85 κυβ. εκ. Η απόσταση φακού / προσώπου έχει μειωθεί, ώστε η φούστα απλά να τοποθετείται στο πρόσωπο παρέχοντας την απόλυτη υδατο-στεγανότητα χάρη στον συνδυασμό πάχους και ευκαμψίας της σιλικόνης.

Οι κεκλιμένοι φακοί επεκτείνονται μέσω ήπιων καμπύλων γραμμών πάνω από τα ζυγωματικά, βελτιώνοντας την κάτω και πλευρική ορατότητα που είναι σχεδόν απεριόριστη. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο βελτιστοποιεί την άνω ορατότητα χωρίς να χαλάει την ικανότητα προσαρμογής.

Οι πόρπες είναι τοποθετημένες από την Cressi στο πλαίσιο της Calibro για να επιτυγχάνουν καλύτερη σταθερότητα της μάσκας και ευκολότερη ρύθμιση. Επίσης οι πόρπες της Calibro είναι εύκαμπτες, αναδιπλώνονται πλήρως και στρίβουν προς κάθε κατεύθυνση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πιθανότητα να πάθουν ζημιά είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Τέλος η Cressi Calibro έχει μια ιδιαίτερη κατασκευή, η οποία επιτρέπει την συναρμολόγηση χωρίς κόλλα, μειώνοντας το πάχος της φούστας στο ελάχιστο βελτιώνοντας έτσι τον εσωτερικό όγκο, την ορατότητα και την προσαρμοστικότητα της μάσκας.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Είδος Διοπτική
Χρώμα Πλαισίου Μάυρο
Χρώμα Σιλικόνης Πράσινο
Κατασκευαστής Cressi
Υλικό Σιλικόνη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top