Λόγω ανακαίνισης του φυσικού καταστήματος μας, αλλά και της αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας fishingplanet, για το διάστημα 13/12 εως 2/1/2020 δεν θα εκτελούνται παραγγελίες. Όλες οι παραγγελίες που θα γινουν σε αυτό το διάστημα θα επεξεργαστούν και θα εκτελεστούν ξανά στις 3/1/2020.

Cressi Calibro Green
Cressi Calibro Green Cressi Calibro Green
WEB OFFER -14 %

Cressi Calibro Green

ΚΩΔ.10224 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.DS429850

Η Calibro είναι μια νέα μάσκα κατάδυσης από την Cressi που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά των τελευταίων μοντέλων της εταιρείας σε μια μάσκα με εκπληκτικά χαρακτηριστικά.

Με βάρος μόλις 118gr...

Κατασκευαστικά, η Cressi ενσωμάτωσε το πλαίσιο στη φούστα της μάσκας αντί να την επικαλύπτει. Αυτό το αποκλειστικό σύστημα κατασκευής, επιτρέπει στη μάσκα να διατηρήσει το βάρος της χαμηλά (118 γρ), μειώνει στο ελάχιστο το πάχος της φούστας, βελτιώνοντας επίσης τον εσωτερικό όγκο, την ορατότητα και την προσαρμογή της μάσκας στο πρόσωπο.

Η φούστα της Calibro έχει κατορθώσει να εκμεταλλευτεί όλα τα κενά του προσώπου και πετυχαίνει εσωτερικό όγκο μόλις 85 κυβ. εκ. Η απόσταση φακού / προσώπου έχει μειωθεί, ώστε η φούστα απλά να τοποθετείται στο πρόσωπο παρέχοντας την απόλυτη υδατο-στεγανότητα χάρη στον συνδυασμό πάχους και ευκαμψίας της σιλικόνης.

Οι κεκλιμένοι φακοί επεκτείνονται μέσω ήπιων καμπύλων γραμμών πάνω από τα ζυγωματικά, βελτιώνοντας την κάτω και πλευρική ορατότητα που είναι σχεδόν απεριόριστη. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο βελτιστοποιεί την άνω ορατότητα χωρίς να χαλάει την ικανότητα προσαρμογής.

Οι πόρπες είναι τοποθετημένες από την Cressi στο πλαίσιο της Calibro για να επιτυγχάνουν καλύτερη σταθερότητα της μάσκας και ευκολότερη ρύθμιση. Επίσης οι πόρπες της Calibro είναι εύκαμπτες, αναδιπλώνονται πλήρως και στρίβουν προς κάθε κατεύθυνση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πιθανότητα να πάθουν ζημιά είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Τέλος η Cressi Calibro έχει μια ιδιαίτερη κατασκευή, η οποία επιτρέπει την συναρμολόγηση χωρίς κόλλα, μειώνοντας το πάχος της φούστας στο ελάχιστο βελτιώνοντας έτσι τον εσωτερικό όγκο, την ορατότητα και την προσαρμοστικότητα της μάσκας.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Είδος Διοπτική
Χρώμα Πλαισίου Μάυρο
Χρώμα Σιλικόνης Πράσινο
Κατασκευαστής Cressi
Βάρος 118gr
Υλικό Σιλικόνη

Τεχνολογίες Μάσκας Cressi

100% High Quality Silicone

Κατασκευασμένη από πολύ μαλακή σιλικόνη,υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα να παρέχει ασύγκριτα απαλή επαφή με το πρόσωπο και άνεση, χωρίς να αφήνει σημάδι, ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Dual Integrated Frame

Ιδιαίτερη κατασκευή, η οποία επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς κόλλα, μειώνοντας το πάχος στο ελάχιστο βελτιώνοντας έτσι τον εσωτερικό όγκο, την ορατότητα και την προσαρμοστικότητα της μάσκας.

Double Injection Technology

Νέα τεχνολογία της Cressi,όπου τοποθέτησε κεκλιμένους φακούς σε σχήμα ανεστραμμένης σταγόνας (πατέντα της Cressi). Οι συγκεκριμένοι φακοί είναι μικροί και βρίσκονται κοντά στα μάτια, με αποτέλεσμα η ορατότητα να αυξάνεται κατά 25%.

Buckles Assembled

Δύο κλιπ πίεσης ενσωματωμένα στο πλαίσιο της μάσκας επιτρέπουν γρήγορη και ακριβή ρύθμιση του λουριού. Αυτό το νέο σχέδιο λουριού της Cressi, με πολύ φαρδύ πιάσιμο, προσφέρει απόλυτη άνεση.Η τοποθέτηση στο λουρί έχει γίνει πάνω στο πλαίσιο της μάσκας και όχι στην φούστα που εφαρμόζει στο πρόσωπό μας, χαρακτηριστικό το οποίο συμβάλει στην άνεση και την αντοχή της μάσκας.

Frog Stop System

Μια λεπτή μεμβράνη σιλικόνης γύρω από τη μύτη λειτουργεί ως ένας εκτροπέας, έτσι ώστε ο θερμός αέρας που έρχεται από τη μύτη, όταν αντισταθμίζεται με την εξωτερική πίεση, να μην συγκεντρώνεται απευθείας στους φακούς, μειώνοντας έτσι την τάση για θόλωμα των φακών που συνήθως συναντάται σε μάσκες.

Flexible Buckle

Με εύκαμπτο συρόμενο ιμάντα στερέωσης που συμβάλει στην προσαρμοστικότητα της μάσκας.

Inclined Glass

Σύστημα κεκλιμένων κρυστάλλων με νέες καμπύλες γραμμές πάνω από τα ζυγωματικά, βελτιώνει την κάτω και πλευρική όραση κάνοντάς την σχεδόν απεριόριστη.

Micrometer Adjustable Buckles

Η μάσκα διαθέτει ανατομικό λουρί με περιστρεφόμενα κλιπς και μικρομετρική ρύθμιση, για μεγαλύτερη άνεση.

Tempered Glass

Οι καθρέφτες της μάσκας είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας γυαλί.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top