Λόγω ανακαίνισης του φυσικού καταστήματος μας, αλλά και της αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας fishingplanet, για το διάστημα 13/12 εως 2/1/2020 δεν θα εκτελούνται παραγγελίες. Όλες οι παραγγελίες που θα γινουν σε αυτό το διάστημα θα επεξεργαστούν και θα εκτελεστούν ξανά στις 3/1/2020.

Shimano Catana C3000 FD
Shimano Catana C3000 FD Shimano Catana C3000 FD
WEB OFFER -10 %

Shimano Catana C3000 FD

ΚΩΔ.10220 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.CATC3000FD

Το νέο Catana FD είναι εδώ, ακόμα πιο ισχυρό αλλά και αξιόπιστο με ανανεωμένο μοντέρνο και εντυπωσιακό σχεδιασμό αλλά και άκρος ανταγωνιστική τιμή,έτοιμο να δώσει οποιαδήποτε "μάχη" και να είναι ο νικητής.

Με σώμα νέας τεχνολογίας XT-7...

Με την πρώτη ματιά στο εντυπωσιακό φινίρισμα του νέου Shimano Catana FD σε μαύρο-γκρι χρώμα θα καταλάβετε ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό μηχανισμό με μπροστά φρένα.

O Catana FD είναι εφοδιασμένος με δύο ανοξείδωτα ρουλεμάν και ένα Roller Bearing που προσφέρουν ομαλή λειτουργία που συνήθως βρίσκεται σε ακριβότερα μοντέλα.

Ο ειδικός σχεδιασμός του Power Roller που διαθέτει και αποτελεί μια καινοτόμα τεχνολογία της Ιαπωνικής εταιρείας Shimano,μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας κατά την ώρα της χρήσης, σημαντικό πλεονέκτημα για την χρήση ψιλής μισινέζας ή νήματος.

Ο μηχανισμός ψαρέματος Catana FD της Shimano είναι απόλυτα ισορροπημένος και κατάλληλος για απαιτητικές συνθήκες ψαρέματος . 

Διαθέτει τεχνολογία Dyna-Balance που αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού αλλά και Super Stopper II για απόλυτο έλεγχο των φρένων την ώρα της μάχης.

Η μπομπίνα τεχνολογίας AR-C Spool είναι από ισχυρό, αλλά ελαφρύ κράμα αλουμινίου και είναι κατάλληλη τόσο για μεσινέζες όσο και για νήμα,με το ιδικά σχεδιασμένο χείλος της σε σχήμα V να προσφέρει μακρύτερες και με μεγαλύτερη ακρίβεια ρίψεις. 

Τέλος με υλικό κατασκευής σώματος τεχνολογίας XT-7,ο μηχανισμός διαθέτει συμπαγές σώμα, με αποτέλεσμα να είναι απαλλαγμένος από το κέντρο βάρος του, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά ξεκούραστο ακόμα και μετά από πολλές ώρες ψαρέματος.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Max Drag 8.50kg
Πομπίνα Αλουμινίου
Σχέση 5.0:1
Κατασκευαστής Shimano
Κατάλληλο για Spinning / Bolognese
Βάρος 260gr
Ρουλεμάν 3
Ανάκτηση 71cm
Χωρητικότητα 0.25mm-210m
Τεχνολογίες Super Stopper 2 / Power Roller / Dyna Balance / Varispeed II / AR-C Spool / XT-7

Τεχνολογίες Μηχανισμού Shimano

AR-C Spool

H AR-C έχει ειδικό σχεδιασμό με κωνικό χείλος στην άκρη και επιτρέπει στην μισινέζα να ξετυλιχτεί με λιγότερη τριβή και σε μικρότερες σπείρες ώστε να έχουμε πιο μακρινές και ακριβείς ρίψεις. Οι μπομπίνες AR-C μειώνουν μπερδέματα και κόμπους λόγο αέρα ειδικά όταν χρησιμοποιείται νήμα και είναι πλέον διαθέσιμες σχεδόν σε όλους τους μηχανισμούς Shimano.

Dyna Balance

Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.

Power Roller

Ο ειδικός σχεδιασμός του Power Roller μειώνει σημαντικά τη στρεβλότητα της μισινέζας και είναι μεγάλο πλεονέκτημα όταν χρησιμοποιείτε λεπτές μισινέζες ή νήμα.

Propulsion

Νέος σχεδιασμός χείλους της μπομπίνας του μηχανισμού. Μέσα από χιλιάδες δοκιμές και προσομοιώσεις με υπολογιστές η Ιαπωνική εταιρεία σχεδίασε ένα νέο χείλος στις μπομπίνες των μηχανισμών Shimano με το όνομα Propulsion. Ο σχεδιασμός Propulsion προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις βολών και εμποδίζει των σχηματισμό μπερδέματος της πετονιάς ή του νήματος κατά την βολή ή την ανάκτηση.

Super Stopper II

Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.

Varispeed

Η άριστη κατανομή της μισινέζας στην μπομπίνα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό για μακρινή βολή με ακρίβεια. Το επαναστατικό σύστημα ‘Varispeed’ της Shimano αποτελείται από δύο γρανάζια. Το ένα είναι οβάλ και το άλλο τετράγωνο. Μόνο το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Shimano μπορεί να κάνει τα δυο γρανάζια να δουλεύουν αρμονικά. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη παράλληλη τύλιξη της μισινέζας.

XT-7

Με το νέο υλικό κατασκευής σώματος τεχνολογίας XT-7,ο μηχανισμός διαθέτει συμπαγές σώμα, με αποτέλεσμα να είναι απαλλαγμένος από το κέντρο βάρος του, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά ξεκούραστο ακόμα και μετά από πολλές ώρες ψαρέματος.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top