Daiwa Exist G LT 2500XH
Daiwa Exist G LT 2500XH Daiwa Exist G LT 2500XH
WEB OFFER -6 % ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Daiwa Exist G LT 2500XH

ΚΩΔ.9441 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ - MOD.EXISTG18LT2500D

Ο νέος Daiwa Exist G LT είναι καρπός 60 χρόνων καινοτομίας και αποτέλεσμα των τελευταίων τεχνολογιών της Ιαπωνικής εταιρείας.

60 χρόνια καινοτομίας σε έναν κύλινδρο...

Το νέο Daiwa Exist G LT είναι εδώ και παντρεύει την νέα γενιά μηχανισμών Light and Tough (LT) µε το πανάλαφρο one piece σώµα µαγνησίου,προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ποιότητα και δύναμη, με χώρα κατασκευής της Ιαπωνία.

Η τεχνολογία Magsealed ήρθε να εμπλουτίσει τον νέο Exist G LT και να προσφέρει τα αναμενόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά της,στα μηχάνημα μέρη αλλά και τα ρουλεμάν, επεκτείνοντας την μακροζωία αλλά και την καλή λειτουργία του μηχανισμού.

Με το πανάλαφρο σώμα μαγνησίου (one piece) να συνδυάζετε άψογα με την τεχνολογία Zaion,η στιβαρότητα,η δύναμη αλλά και το εξαιρετικά χαμηλό βάρος, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το ανανεωμένο Daiwa Exist G LT,θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μηχανισμούς Spinning.

To σύστημα φρένων ATD ενισχύθηκε κατά 30% προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερες βολές αλλά και μέγιστη δύναμη σε μεγάλα φορτία.

Το ανανεωμένο Pick-up heavy duty με την τεχνολογία Airball προσφέρει ένα καινοτόμο σχήμα αποτρέποντας τις τούφες αλλά και τις κοιλίες ακόμα και τις ελεύθερης πετονιάς, με την τεχνολογία Silent oscillation system να προσφέρει ανώτερη περιστροφική ροή του μηχανισμού, προσφέροντας παράλληλα αθόρυβη λειτουργία

Το σύστημα δεκατριών ρουλεμάν, περιλαμβάνει 4 ρουλεμάν με λίπανση MagSealed, 8 ρουλεμάν ανθεκτικά στη διάβρωση και ένα ρουλεμάν για έξτρα ομαλή λειτουργία.

Την δύναμή του όμως ο Exist την βρίσκει στο σύστημα Digigear, ενώ η μπομπίνα από υλικό ABS κρατά το βάρος του μηχανισμού χαμηλά. 

 


Χαρακτηριστικά

  • Μπροστινό σύστηµα φρένων-ATD, ενισχυµένο κατά 30% 
  • Full size drag κουµπί για απόλυτη σταθερότητα 
  • Ρουλεµάν:12+1, εκ των οποίων τα 8 CRBB + 4 Mag sealed 
  • Σώµα από µαγνήσιο και ρότορας από υλικό ZAION 
  • Κεντρικό γρανάζι υψηλής αντοχής touch digigear
  • Μανιβέλα monoblock αλουµινίου 
  • Πανάλαφρη µποµπίνα αλουµινίου - air spool 
  • Θήκη neoprene 
  • Pick-up heavy duty AIRBAIL 
  • Silent oscillation system 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Max Drag 10.00kg
Σχέση 5.2:1
Κατασκευαστής Daiwa
Κατάλληλο για Spinning
Μανιβέλα Αλουμινίου Monobloc
Βάρος 180gr
Υλικό Μαγνήσιο / Zaion
Ρουλεμάν 13
Extra Θήκη neoprene
Ανάκτηση 73cm
Φρένα ATD
Χωρητικότητα 0.23mm-100m

Τεχνολογίες Μηχανισμού Daiwa

ABSII

Ο μοναδικός σχεδιασμός ανάποδου κώνου στα rollers της Daiwa έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα στριψίματα και μπλεξίματα της πετονιάς, καθώς επίσης και πιο μακρινές βολές. Διαθέτουν όμως και μεγαλύτερο μέγεθος από άλλα rollers, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ταχύτητα ανάκτησης και την καλύτερη απόδοση των φρένων.

Automatic Tournament Drag System (ATD)

Η τεχνολογία φρένων ATD σας δίνει ακαριαίο έλεγχο της λειτουργίας και παρέχει την μέγιστη δυνατή αντίσταση,ενώ προσφέρει καλύτερη προστασία στη μεσινέζα αλλά και το νήμα.

Airbail

Το μοναδικά σχεδιασμένο πικάπ των μηχανισμών Daiwa, είναι ανοξείδωτο, ισχυρό, στιβαρό και κενό για να διαθέτει ελάχιστο βάρος.Το καινοτόμο σχήμα του δε, επιτρέπει τον σωστό χειρισμό και τύλιγμα ακόμα και ελεύθερης πετονιάς, χωρίς τούφες ή κοιλιές.

Air Rotor

Στους μηχανισμούς Daiwa με τεχνολογία Air Rotor, ο ρότορας δεν είναι συμπαγής, ώστε να επιτρέπει την κίνηση αέρα ανάμεσα σε όλα τα εξαρτήματα του ρότορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή συσσώρευσης ξένων σωμάτων, όπως νερό, αλάτι, άμμο, σκόνη, ή υγρασία τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάβρωση.

CRBB Ball Bearings

Θωρακισμένα ρουλεμάν για έξτρα προστασία,διασφαλίζουν την πολύ ομαλή λειτουργία του μηχανισμού ακόμα και κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες.Τα CRBB ρουλεμάν διαθέτουν 12 φορές υψηλότερη αντοχή στη διάβρωση από τα συνηθισμένα ρουλεμάν.

Cross Wrap

Τυλίγει το νήμα στο καρούλι σταυρωτά για να αυξηθούν οι αποστάσεις του casting. Το Crosswrap σύστημα αποτρέπει τη στρέβλωση του νήματος γύρω από τον άξονα.

Infinite Anti-Reverse

Περιορίζει την αντίστροφή κίνηση της μανιβέλας στο μηδέν, για καλύτερα "καρφώματα" χωρίς να τραντάζουν τον μηχανισμό και χωρίς να ελευθερώνεται ούτε και η ελάχιστη μεσινέζα.

LT

Το αποτέλεσμα της τεχνολογίας LT, είναι η κατασκευή μηχανισμών από τη Daiwa οι οποίοι διαθέτουν χαμηλότερο βάρος, μικρότερες διαστάσεις, αλλά σημαντικά περισσότερη δύναμη. Η τεχνοτροπία LT μεριμνά ώστε όλα τα μηχανικά μέρη να είναι απόλυτα προστατευμένα από στρεβλώσεις και να συνεργούν ώστε ο μηχανισμός να διαθέτει μεγάλη δύναμη και στη μανιβέλα και στα φρένα.

Magsealed

Η τεχνολογία Mag Seal, δημιουργεί ένα αδιάβροχο, προστατευτικό στρώμα λιπαντικού το οποίο προσκολλάται στα μηχανικά μέρη του μηχανισμού και τα καθιστά απροσπέλαστα σε σκόνη και νερό, επεκτείνοντας την μακροζωία τους και καλή λειτουργία.

Magsealed Bearings

Νέας τεχνολογίας ρουλεμάν που βρίσκονται σε κάθε πλευρά του μηχανισμού και σχεδιάστηκαν για να διαρκούν περισσότερο να αυξάνουν την ομαλότητα του μηχανισμού προστατεύοντας των από φθορές.Τα ρουλεμάν βρίσκονται μέσα σε αδιάβροχα δαχτυλίδια που διαθέτουν λάδι τεχνολογίας Magsealed και τα καθιστά απροσπέλαστα σε σκόνη και νερό.

Silent Oscillation

Η τεχνολογία Silent Oscillation θεωρείται μια από τις πιο βασικές τεχνολογικές λειτουργίες στους μηχανισμούς της Ιαπωνικής εταιρείας. Προσφέρει ανώτερη περιστροφική ροή του μηχανισμού και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.

Twist Buster ΙΙ

Η νέα σχεδίαση της τεχνολογίας Twist Buster που μειώνει την τριβή της μεσινέζας στο roller και ελαχιστοποιεί τα "στριψίματα" έως και 90%. Το σύστημα Twist Buster ΙΙ εκτοξευτεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση μεσινέζα, με τα Roller να διαθέτουν έναν ειδικό κώνο, ο οποίος υποχρεώνει την μεσινέζα να "στρίψει" κατά την ανάκτηση, προς την αντίθετη φορά του στριψίματος που δημιουργεί η μπομπίνα με την κίνησή της.

Tough Digigear

Η τεχνολογία Tough Digigear, περιλαμβάνει ένα γρανάζι κίνησης μεγέθους μεγαλύτερο από το κανονικό, το οποίο αυξάνει την δύναμη ανάκτησης και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

Zaion

Έχει αποδειχθεί ότι η βέλτιστη λειτουργία του ρότορα, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την στιβαρότητα του πλαισίου του μηχανισμού. Η Daiwa αντικατέστησε τα παραδοσιακά υλικά κατασκευής, με το υλικό Zaion το οποίο παράγεται από την πυκνή συσσώρευση ινών carbon. Το Zaion είναι πιο ελαφρύ, πιο δυνατό από τα περισσότερα υλικά κατασκευής μηχανισμών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top