Yumoshi LV200 Baitcasting
Yumoshi LV200 Baitcasting Yumoshi LV200 Baitcasting
WEB OFFER -12 %

Yumoshi LV200 Baitcasting

ΚΩΔ.9011 - Διαθέσιμο - Αποστολή σε 1-3 μέρες - MOD.LV200

Από την εταιρεία Yumoshi ένας νέος μηχανισμός Baitcasting,κατάλληλος για την τεχνική Tai Rubber που θα αφήσει το στίγμα του,τόσο για την εξαιρετική ποιότητα όσο και για την εκπληκτική τιμή του.

Με 13 ανοξείδοτα ρουλεμάν...

Η Yumoshi είναι μια από τους μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες μηχανισμών αλιείας στην Κίνα και μια από τις βραβευμένες πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες, για την ποιότητα αλλά και την αξιοπιστία που προσφέρει. 

Το νέο LV200 Baitcasting θεωρείται ένας ιδανικός μηχανισμός για την τεχνική του Tai-Rubber με απεριόριστες δυνατότητες και εκπληκτική τιμή,που θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία.

Συγκεκριμένα με αυτόν τον μηχανισμό θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε πολλές τεχνικές ψαρέματος από τη βάρκα όπως καθετή, ψάρεμα καλαμαριών, τσαπαρί, αλλά ειδικότερα την τόσο αποδοτική όσο και απαιτητική σε εξοπλισμό τεχνική Tai Rubber.

Ο LV200 Baitcasting διαθέτει υψηλή ταχύτητα και η μεγάλη του μανιβέλα, θα μας βοηθήσει πολύ στην γρήγορη και εύκολη επαναφορά των δολωμάτων μας από τα βαθιά, όπως και στο γρήγορο ανέβασμα των ψαριών στην βάρκα.

Τα ρυθμιζόμενα μαγνητικά του φρένα δεν θα αφήσουν το νήμα μας να μπερδευτεί ποτέ, ενώ αντίθετα θα δώσει μια όμορφη και σωστή κάθοδο των τεχνητών μας προς τον βυθό.

Τέλος το πολύ χαμηλό του βάρος σε συνδυασμό με τα 13 ανοξείδωτα ρουλεμάν ακριβείας, θα μας δώσουν πολύ παραπάνω ώρες στο ψάρεμα μας, αφού δεν θα μας κουράσουν με τίποτα καθ'όλη την διάρκεια του ψαρέματος.

 

Χαρακτηριστικά

  • Ενισχυμένο σώμα γραφίτη
  • Ενισχυμένα γρανάζια ακριβείας
  • Μπομπίνα αλουμινίου
  • Συμπλέκτης απελευθέρωσης
  • Μανιβέλα με μεγάλη λαβή ABS Grip για εύκολη και σταθερή χρήση
  • Μαγνητικά ρυθμιζόμενα φρένα
  • Ρυθμιζόμενα φρένα ακριβείας
  • 13 ενισχυμένα ανοξείδωτα και ακριβείας ρουλεμάν
  • Κατάλληλο για αριστερόχειρες

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Max Drag 3.50kg
Λαβή ABS
Μπομπίνα Αλουμινίου
Σχέση 6.3:1
Κατασκευαστής Yumoshi
Κατάλληλο για Tai Rubber / Kabura
Βάρος 205gr
Χωρητικότητα 0.26mm-150m
Τεχνολογίες Anti-Reverse / Anti-Corrosion / Digital Display / Wear Smooth / Anti –Twist / Drop Water Ball / Instant anti-stop system

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top