Shimano Nexave 2500FD
Shimano Nexave 2500FD
WEB OFFER -8 %

Shimano Nexave 2500FD

ΚΩΔ.7395 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.SH/934621

Ο μηχανισμός Nexave της Shimano είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αξιόπιστους μηχανισμούς με μπροστά φρένα.

Με νέες καινοτόμες τεχνολογίες Shimano...

Σχεδιασμένοι για να συμπληρώνουν την σειρά καλαμιών Nexave, οι μηχανισμοί της αντίστοιχης σειράς δεν περνούν απαρατήρητοι και για αυτό δεν ευθύνεται μόνο το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα τους.

Οι μηχανισμοί Nexave FD της Shimano διαθέτουν μπροστινά φρένα πολλαπλών δίσκων και είναι ιδανικοί για πολλών ειδών ψαρέματα, καθώς έχουν κατασκευαστεί με αρκετές από τις καινοτομικές τεχνολογίες της Shimano.

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα που λέγεται Nexave FD περιέχεται στο ελαφρύ πλαίσιο XT7 της Shimano και διαθέτει 3 ανοξείδωτα ρουλεμάν και ένα πολυρουλεμάν, ώστε να απολαμβάνετε απαλή λειτουργία και δύναμη από έναν μηχανισμό, σε προσιτή τιμή.

Ο νέος Nexave 2500 είναι μια εκπληκτική επιλογή για τους λάτρεις Spinning τεχνικών ψαρέματος.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Max Drag 3.00kg
Πομπίνα Αλουμινίου / Αλουμινίου
Σχέση 5.2:1
Κατασκευαστής Shimano
Κατάλληλο για Spinning
Βάρος 265gr
Ρουλεμάν 4
Χωρητικότητα 0.25mm-160m
Τεχνολογίες Varispeed / AR-C Spool / Super Stopper 2 / Dyna Balance / Power Roller / P4 /

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ SHIMANO

Ανθεκτικότητα - Απαλή Λειτουργία - Δύναμη Γραναζιών
Το κεντρικό γρανάζι HAGANE κατασκευάζετε από την Shimano με τεχνολογία Cold Forging, χωρίς την ανάγκη για πρόσθετη μεταλλοτεχνία. Αυτό παρέχει χαμηλό βάρος, μακροχρόνια απαλή λειτουργία, δύναμη και ενέργεια στην καρδιά του μηχανισμού. Τα παραδοσιακά die-cast γρανάζια είναι λιγότερα ανθεκτικά όταν έχουμε μεγάλα φορτία.
Ακριβείς Δύναμη Μετάδοσης
Η τεχνολογία X-SHIP προσφέρει την τέλεια ευθυγράμμιση του σετ γραναζιών. Αυτό βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και αυξάνει την δύναμη ανάκτησης. Υπάρχουν 2 ρουλεμάν για πρόσθετη υποστήριξη στις πλευρές του δευτερεύοντος γραναζιού που κρατούν την περιστροφή του ρότορα σταθερή και προσφέρουν εκπληκτική λειτουργία.
Απίστευτα Άκαμπτος Κορμός
Ο κορμός HAGANE κατασκευάζετε από πολύ ανθεκτικό Αλουμίνιο ή Μαγνήσιο. Αυτό δημιουργεί ακαμψία και αντοχή ενώ εξαλείφει την ελαστικότητα του κορμού. Το αποτέλεσμα είναι ένας συμπαγής κορμός που υποστηρίζει και προστατεύει τα γρανάζια εσωτερικά και δίνει μέγιστη ακρίβεια στην χρήση.
AR-C SPOOL
H AR-C έχει ειδικό σχεδιασμό με κωνικό χείλος στην άκρη και επιτρέπει στην μισινέζα να ξετυλιχθεί με λιγότερη τριβή και σε μικρότερες σπείρες ώστε να έχουμε πιο μακρινές και ακριβείς ρίψεις. Οι πομπίνες AR-C μειώνουν μπερδέματα και κόμπους λόγο αέρα ειδικά όταν χρησιμοποιείται νήμα και είναι πλέον διαθέσιμες σχεδόν σε όλους τους μηχανισμούς Shimano.
P3
Οι μηχανισμοί του προγράμματος P3 έχουν ειδικά σχεδιασμένο ρότορα που μεγιστοποιεί την σταθερότητα στην χρήση. Ο ρότορας λειτουργεί με το διάσημο χειροποίήτο roller bearing της Shimano το οποίο συμπεριφέρεται σαν 4 κοινά ρουλεμάν. Το Roller Bearing "μονής - διαδρομής" παρουσιάζει απόλυτη αντιεπιστροφή χωρίς τρέμουλο με αμεσότητα και ακρίβεια.
VARISPEED
Η άριστη κατανομή της μισινέζας στην πομπίνα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό για μακρινή βολή με ακρίβεια. Το επαναστατικό σύστημα ‘Varispeed’ της Shimano αποτελείται από δύο γρανάζια. Το ένα είναι οβάλ και το άλλο τετράγωνο! Μόνο το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Shimano μπορεί να κάνει τα δυο γρανάζια να δουλεύουν αρμονικά. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη παράλληλη τύλιξη της μισινέζας .
S A-RB
Τα S A-RB ρουλεμάν έχουν υψηλήαντιδιαβρωτική προστασία και μια επιπλέονασπίδα για την άμμο ,τη σκόνη και τοαλάτι. Τα S A-RB χρησιμοποιούνται στους μηχανισμούς για ψάρεμα στη θάλασσα .
AERO WRAP II
Το Aero Wrap και το προηγμένο Aero Wrap II είναι εξαιρετικά συστήματα κατανομής της μισινέζας ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα. Πυκνές παράλληλες σπείρες μειώνουν την απώλεια ενέργειας την ώρα της ρίψεις .Το Aero Wrap II είναι το καλύτερο σύστημα κατανομής στον κόσμο .
POWER ROLLER
Ο ειδικός σχεδιασμός του Power Roller μειώνει σημαντικά τη στρεβλότητα της μισινέζας και είναι μεγάλο πλεονέκτημα όταν χρησιμοποιείτε λεπτές μισινέζες ή νήμα .
SUPER STOPPER II
Εάν τοποθετήσετε τον διακόπτη του μηχανισμού στην θέση αντι-επιστροφής θα διαπιστώσετε μηδενική κίνηση της μανιβέλας λόγο του Super Stopper II. Αλάνθαστο κάθε στιγμή στις πρακτικές του λειτουργίες, περιλαμβάνονται μικρορρυθμίσεις για μύτες quiver ή για χρήση βομβητών.
P4
Το 2011 η Shimano μετεξέλιξε την τεχνολογία Ρ3 σε Ρ4 διατηρώντας τα ίδια κατασκευαστικά πρότυπα με την προσθήκη μπομπίνας AR-C spool, απόλυτα σταθερής μανιβέλας και νέου σκελετού.Στα τρία Ρ η Shimano πρόσθεσε και τέταρτο για τη λέξη Ευχαρίστηση (Pleasure) συνδυάζοντας ασυμβίβαστη ποιότητα σε προσιτή τιμή.
DYNA BALANCE
Αυξάνει την απαλότητα και την ισορροπία ενώ συγχρόνως μπορεί να δέχεται τα φορτία που μεταβιβάζουν τα εσωτερικά μέρη του μηχανισμού.
FLOATING SHAFT II
Το σημείο κλειδί στους μηχανισμούς είναι εκεί που ο άξονας έρχεται σε επαφή με το πηνίο. Οι σχεδιαστές των μηχανισμών περιόρισαν το κενό στο σημείο επαφής τοποθετώντας ρουλεμάν στις δύο πλευρές του άξονα. Το αποτέλεσμα είναι ο μηχανισμός να δουλεύει ανάλαφρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
SLOW OSCILLATION SYSTEM
Το Slow Oscillation System είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα κατανομής της μισινέζας στην πομπίνα την ώρα της τύλιξης. Όταν ο ρότορας περιστρέφεται η πομπίνα ανεβαίνει γρήγορα αλλά κατεβαίνει αργά. Αυτό προστατεύει τις σπείρες της μισινέζας από το να μπερδεύονται μεταξύ τους κι έτσι έχουμε καλύτερη συμπεριφορά και καλλίτερες ρίψεις.
HYPERGEAR
Κατασκευασμένο με μεγάλη ακρίβεια, το γρανάζι του Titanos μεταδίδει ακόμη περισσότερη δύναμη από τη μανιβέλα στο ρότορα. Η τεχνολογία Hypergear προσφέρει στον χρήστη μεγαλύτερη σταθερότητα, πιο άνετη χρήση και καλύτερες επιδόσεις, με λιγότερη προσπάθεια. Αυτό έχει ως συνέπεια η διάρκεια ζωής του μηχανισμού να παρατείνεται σημαντικά, καθώς επιδέχεται μικρότερη καταπόνηση..

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top