Trabucco Xenos XGM FD 1000
WEB OFFER -9 %

Trabucco Xenos XGM FD 1000

ΚΩΔ.2332 - Αποστολή σε 1 εως 3 μέρες - MOD.032-85-100

Μηχανισμός ψαρέματος από την εταιρεία Trabucco κατάλληλος για εγγλέζικο αλλά και bolognese ψάρεμα από ακτή.

Προηγμένα χαρακτηριστικά σε τιμή έκπληξη...

Αυτή η σειρά διατηρεί όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Trabucco.

Αργό σύστημα ταλάντωσης με κεντρικό άξονα από χάλυβα τοποθετημένο σε 100% inox μακρά ζωή ρουλεμάν για τέλεια περιστροφή της κίνησης. 
Τα 5 Ρουλεμάν inox 100% εξασφαλίζουν ότι όλα τα μηχανικά μέρη λειτουργούν άψογα, συνεργάζονται ομαλά και θα σας συναρπάσουν για πάντα.

Το σώμα είναι από αλουμίνιο και γραφίτη. Αυτό το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με την ειδική Super-Lock λαβή. Ιδανικό για bolognese και εγγλέζικο ψάρεμα και συνοδεύεται από αλουμίνιο ανταλλακτική μπομπίνα.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Max Drag 5kg
Σχέση 5.0:1
Κατασκευαστής Trabucco
Κατάλληλο για Εγγλεζικο / Bolognese
Βάρος 250gr
Ρουλεμάν 8
Χωρητικότητα 0.20mm-145m
 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ TRABUCCO

Η τελειότητα είναι στην λεπτομέρεια. Με ANTITWIST SYSTEMτεχνολογίαέχετε τον πραγματικός έλεγχο του μηχανισμού σας στο τύλιγμα της μισινεζας, η μπομπίνα είναι πλήρως ασφαλισμένη και ως εκ τούτου το "παιχνίδι" γίνετε συναρπαστικότερο!
Το Super System Balance δίνει στους μηχανισμούς μια καλά ισορροπημένη περιστροφή της πομπίνας. Επικεντρώθηκε στην σταθεροποίηση των μηχανισμών μειώνοντας την ταλάντωση στο πικ-απ. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, το γρανάζι και ο άξονας δεν παρουσιάζουν καμιά ταλαντεύσει ακόμη και όταν είναι σε μάχη με θηράματα μεγάλου βάρους.
Για τους ψαράδες που δεν έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην τεχνική του ψαρέματος της αλιείας. Με το Cross winder system, μπορείτε να επιτύχετε μια τέλεια , σταυρωτή αποθήκευση της μισινεζας αλλά και του νήματοςστην μπομπίνα του μηχανισμού σας.
Πολλαπλό σύστημα διακοπής, επιβραδύνει τον μηχανισμό διαδοχικά σε πολλά βασικά σημεία, όταν περιστρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη των τυλίγματος της πετονιάς.Αποτέλεσμα ένα μεγάλο θήραμα να πάρει μέτρα πετονιάς ακόμα και αν ο μηχανισμός δεν είναι στα χέρια μας.
Ειδικά ρουλεμάν κατά της οξείδωσης, από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι μπίλιες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν (High Performance Bearings) κατασκευάζονται από το ίδιο ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο κατασκευάζεται και το υπόλοιπο ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο, το ρουλεμάν γίνεται 10 φορές πιο ανθεκτικό στο νερό της θάλασσας σε σύγκριση με τα απλά, ανοξείδωτα ρουλεμάν.
Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (One Way Clutch) επιτρέπει την άμμεση κίνηση της μανιβέλα να χωρίς κενά.Αποτέλεσμαέχει το άμμεσο κάρφωμα του θεράματος.
Το σύστημα RES II σημαίνει «Rotor Stop System Δεύτερης Γενιάς». Το σχήμα και το βάρος του ρότορα έχει σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία κατά την περιστροφή. Επιπρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί στον ρότορα ώστε να αποτρέπει ακόμα και την ελάχιστη κάθετη μετακίνηση της μπομπίνας και να διασφαλίζει ομαλότητα κατά το τύλιγμα ή το πέταγμα.
Το επαναστατικό Σύστημα Ελλειπτικής Ταλάντωσης (Slow Oscillation System – SOS) αποτελεί πατέντα με εφαρμογή στους μηχανισμούςμέσης και υψηλότερης τιμής. Ο σχεδιασμός του συστήματος SOS περιλαμβάνει γρανάζια ελλειπτικού σχήματος τα οποία διασφαλίζουν ομαλή κατανομή και ελευθέρωση της μεσινέζας και συμβάλει στην μαρκοζωϊα της. Ο μηχανισμός δε της μπομπίνας, την κρατά πάντα με ασφάλεια στη θέση της και αποτρέπει ακόμα και ελάχιστα την κάθετη μετακίνησή της πάνω στον άξονα.
Το ράουλο περιστροφής της πετονιάς διαθέτει ένα διπλό αυλάκι τοποθετημένο πάνω σε ένα ρουλεμάν Με αυτό τον τρόπο το μάζεμα της πετονιάς πραγματοποιείται ομοιομορφία, μειώνοντας την τριβή και δίνοντας την δυνατότητα μια ομαλότερης ανάκτησης. Το Gear Shaft Worm μειώνει επίσης την ένταση της πετονιάς που είναι υπεύθυνη για της ταλαντώσεις του μηχανισμού.
Anti Vibro System είναι ητεχνολογία πουεκμηδενίζει τις δονήσεις πουπροκαλείη πετονιά κατά το μάζεμα της στον μηχανισμό. Το αποτέλεσμα είναι η σταθερότητα του άξονα κατά την περιστροφή με αποτέλεσμα, μεγαλύτερη δύναμη αλλά και ευκολία την ώρα της μάχης.
Δεύτερη εφεδρική μπομπίνα (Spare Spool)που σας δίνει την δυνατότητα πολλών χρήσεων, όπως να περάσετε μεγαλύτερης ή μικρότερης διάμετρο πετονιά. Θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να αλλάζετε κατά το ψάρεμα το πάχος της πετονιάς ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Φλάντζα Αντίστασης(Water Resistence) Μια τεχνολογία κατασκευής που εφαρμόζεται στους μηχανισμούς που αναφέρονται στην τεχνική παράκτιου ψαρέματος και που επηρεάζει όλα τα μεταλλικά μέρη. Όλοι οι μηχανισμοί με την τεχνολογία αυτή διαθέτουν φλάντζα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εισροή νερού στον μηχανισμό και να αυξάνει τον χρόνο ζωής του.
Graphite Body είναι ο μηχανισμός που διαθέτει σώμα από γραφίτη και. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό τόσο στο χαμηλό του βάρος αλλά και στην αντοχή του στον χρόνο, γιατί μπορεί να αντέξει κάθε καταπόνηση γλυκού ή αλμυρού νερού.​
Hybrid Body είναι ο μηχανισμός που διαθέτει σώμα από αλουμίνιο και γραφίτη. Το αλουμίνιο έχει τη δύναμη να αντέξει την μηχανική καταπόνηση, ενώ ο γραφίτης βοηθά να κρατήσει το βάρος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.
Metal Body.Πρωτοποριακή τεχνολογία, της εταιρείας Trabucco που επιτρέπει να παράγουν μηχανισμό με πλήρως μεταλλικό σώμα και ρότορα.Αποτέλεσμα το πάνω μέρος του να είναι αρκετά στιβαρό αλλά και μοναδικά δυνατό. Το σώμα του έχει κερδίσει αρκετά στο θέμα δύναμη αλλά και σε θέμα αντοχής όσο αφορά τις ζημίες από τα άλατα.
Μπομπίνα Αλουμινίου που σας δίνει την δυνατότητα πολλών χρήσεων, με μηδενικές φθορές από της απειλές της θάλασσας αλλά και καλύτερη επαφή με την πετονιά κατά την βολή αλλά και χωρίς φθορές.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top