Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Cressi Occhio Plus Set
Cressi Occhio Plus Set Cressi Occhio Plus Set
WEB OFFER -30 %

Cressi Occhio Plus Set

ΚΩΔ.7173 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.CR/OCS

Ένα ιδανικό σετ για υποβρύχιο ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση σε εκπληκτική προσφορά, που αποτελείται από την Occhio Plus, μία μάσκα μικρού όγκου αλλά με μεγάλο οπτικό πεδίο και τον Corsica, έναν εύκαμπτο και ανατομικό αναπνευστήρα μεγάλου διαμετρήματος.

Cressi Occhio Plus

Με νέα σχέδιο φούστας...

Ο πολύ μικρός εσωτερικός όγκος, η ελάχιστη απόσταση κρυστάλλων – ματιών και τα ειδικά πατενταρισμένα κρύσταλλα με την κλίση τους, όλα συνδυάζονται στο καλύτερο οπτικό πεδίο ολόκληρης της γκάμας μασκών μικρού όγκου της Cressi.
Επιπλέον όλων αυτών των μοναδικών χαρακτηριστικών το νέο σχέδιο φούστας της μάσκας από υπό-αλλεργική σιλικόνη ταιριάζει ανατομικά σε πολλούς τύπους προσώπων.

Η ειδική διαδικασία ταυτόχρονης έκχυσης δύο διαφορετικών υλικών στο καλούπι κατά την κατασκευή του πλαισίου της μάσκας κάνει δυνατή την δημιουργία ενός πλαισίου εξαιρετικά ελαφριού.

Τα νέα κλιπ του λουριού κάμπτονται κάθετα και πλαγίως και μπορούν να αφαιρεθούν τελείως απ΄τη μάσκα.. 
Τα κλιπ είναι ενσωματωμένα μέσα στο υλικό του πλαισίου και το μαλακό υλικό στην κατασκευή τους ( το elastomer ) κάνει αδύνατο το σπάσιμο τους.

​Έτσι η ρύθμιση του λουριού είναι γρήγορη και ακριβής ακόμα και με φορεμένα χοντρά γάντια.
Τα κρύσταλλα διαθέτουν μία ειδική πατενταρισμένη γωνία κλίσης που τους δίνει ένα εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο ιδίως προς τα κάτω.

Το λουράκι της μάσκας έχει ειδική σχεδίαση για να αγκαλιάζει σωστά το πίσω μέρος του κεφαλιού μας αποφεύγοντας πονοκεφάλους.

Cressi Corsica

Με μεγάλη ελαστικότητα...

ο μοντέλο αναπνευστήρα Corsica έχει σχεδιαστεί από την Cressi ειδικά για όσους ασχολούνται με την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Ο σωλήνας της Corsica είναι πιο κοντός και πιο φαρδύς για καλύτερη ανταλλαγή των αερίων (οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα). 

Επίσης ο σωλήνας της Corsica είναι κατασκευασμένος από ένα ειδικό νέο πολυμερές το οποίο προσδίδει πολύ μεγάλη ελαστικότητα στον αναπνευστήρα και μπορεί να λυγίσει πολύ εύκολα και στη συνέχεια να επανέρθει στο αρχικό του σχήμα αμέσως.

Το επιστόμιο του Corsica είναι ανατομικό για άνεση σε πολύωρη χρήση και υλικό είναι υποαλεργική σιλικόνη και με βάρος μόλις 135gr.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Είδος Σετ Κατάδυσης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top