Sufix Ultra Knot 1500m (-50%)
WEB OFFER -50 %

Sufix Ultra Knot 1500m (-50%)

ΚΩΔ.2713 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.30.28.15.0**

Mοναδική προσφορά σε πετονιά ψαρέματος για μεγάλες αντοχές με μηδενική μνήμη, κατάλληλη για της τεχνικές όλων των ψαρεμάτων 1500m.

Από 33,00€
16,50€

Μια εκπληκτική προσφορά...

Άλλη μια μεγάλη προσφορά για τους πελάτες της εταιρείας Fishing Planet με την πετονιά Sufix Ultra Knot που θα πωλείτε -50%..

Η Sufix Ultra Knot είναι ένα ακόμα επώνυμο προίον που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για ψάρεμα σε γλυκό αλλά και αλμυρό νερό αφού διαθέτει τεχνολογία ''Precision Winding'' κάτι που προσφέρει μεγάλη ακρίβεια στις βολές..

Με εξαιρετική αντοχή στο κόμπο αλλά και εξαιρετικά μαλακή η Ultra Knot διαθέτει αυξημένη ευελιξία και την κάνει μοναδική για γεμίσματα μηχανισμών..

Η συμπεριφορά αυτής της πετονιάς είναι καταπληκτική αφού δεν βιρινιάζει, έχει φοβερή αντοχή στον κόμπο, είναι εξαιρετικά εύκαμπτη και πάρα πολύ ανθεκτική στην τριβή.

Δεν διαθέτει μνήμη (No Memory) και θεωρείτε φωτοχρωμική πετονιά, που σαν αποτέλεσμα έχει να χάνετε στον βυθό της θάλασσας με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα..

Κατάλληλη για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, θα πωλείτε σε κουτί 6 τεμαχίων σε σύνολο ''1500'' μέτρα και η τιμή θα αφορά μια διάμετρο για κάθε κουτί (6 τεμάχια) που θα πωλείται μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων

Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.205mm 2.800gr 1500m Πράσινο
0.255m 4.300gr 1500m Πράσινο
0.308mm 6.600gr 1500m Πράσινο

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100% Αδιαβροχοποιημένη
Είδος Πετονιές
Επιροή από Ήλιο Μηδενική
Πυκνότητα Υψηλή
Τύπος Monofilament Premium
Χρώμα Πράσινο
Κατασκευαστής Sufix
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top