Tubertini Gorilla 4X250m
WEB OFFER -40 %

Tubertini Gorilla 4X250m

ΚΩΔ.3821 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.50200021

Μια προσφορά που δεν έχει προηγούμενο από την εταιρεία Fishing Planet η κορυφαία Fluorocarbon πετονιά στον κόσμο σε δύναμη αλλά και αντοχή τώρα -40% σε διάμετρο της επιλογής σας και μήκος 1000 μέτρα (4Χ250m).

Από 40,80€
24,50€

Η μεγαλύτερη αντοχής Fluorocarbon...

Η καλύτερη πετονιά Fluorocarbon στον χώρο του ψαρέματος την γνωρίζετε και έχει το όνομα Gorilla,του Ιταλικού κολοσσού Tubertini.

Πετονιά 100% αόρατη στο νερό, ιδανική για surfcasting παράμαλλα αλλά και για παράμαλλα.

Η μεσσηνέζα Gorilla είναι κατασκευασμένη από flurocarbon, με ιδιότητες διάθλασης κοντά σε αυτή του νερού.

Σαν αποτέλεσμα είναι αόρατη μέσα στο νερό και δεν διακρίνεται ούτε από τα πιο δύσπιστα ψάρια.

Οι αντοχές της Gorilla ξεφεύγουν από τα στενά όρια των πετονιών Fluorocarbon ενώ η αντοχές στην φθορά είναι άλλος ένας λόγος που μπορεί να υπερηφανευτεί η Ιταλική εταιρεία.

H Fishing Planet ανταμείβει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν χρόνια τώρα και σας προσφέρει την Tubertini Gorilla σε 1000 μέτρα (2Χ250m) σε προσφορά -40%.

Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.20mm 5.600kg 4Χ250m Διάφανο
0.25mm 8.460kg 4Χ250m Διάφανο
0.30mm 12.060kg 4Χ250m Διάφανο
0.35mm 14.850kg 4Χ250m Διάφανο
0.40mm 18.300kg 4Χ250m Διάφανο
0.45mm 20.900kg 4Χ250m Διάφανο
0.50mm 23.650kg 4Χ250m Διάφανο
0.60mm 29.350kg 4X250m Διάφανο

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100%
Είδος Πετονιές
Επιροή από Ήλιο Καμία
Μέτρα 4X250m
Μνήμη Χωρίς Μνήμη (No Memory)
Πυκνότητα Υψηλή
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Fluorocarbon
Κατασκευαστής Tubertinni
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top