Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Cressi Lince
WEB OFFER -10 %

Cressi Lince

ΚΩΔ.6797 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.DS311010

Η νέα καταδυτική μάσκα της Ιταλικής εταιρείας Cressi προσφέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα αναζητούσαμε σε κάποια μάσκα πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Για μέγιστη ορατότητα...

Στην μάσκα Lince της Cressi έχουν εφαρμοστεί όλες οι καινοτομικές αρχές που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια από τους ειδικούς της Cressi στον τομέα των μασκών και που σήμερα αποτελούν σημεία αναφοράς στον τομέα.

Η κύρια καινοτομία από αυτές είναι η ιδέα των κεκλιμένων κρυστάλλων σε σχέση με την επιφάνεια του σώματος της μάσκας, που αυξάνει σημαντικά το οπτικό πεδίο προς το βυθό.

Η μέγιστη ορατότητα της μάσκας Lince της Cressi είναι επίσης αποτέλεσμα του γεωμετρικού σχήματος των κρυστάλλων (έχουν επίμηκες σχήμα προς τα κάτω), των ειδικών σχέσεων στις διαστάσεις τους και η πλαισίωσή τους από ένα πολύ λεπτό πλαίσιο που γίνεται αόρατο μέσα στο νερό.

Η μάσκα Lince εφαρμόζει για πρώτη φορά αυτές τις καινοτομίες σε μία πολύ μικρού μεγέθους μάσκα, ενώ διαθέτει όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της Matrix, από πλευράς οπτικού πεδίου. 

Η Lince μπορεί βασικά να θεωρηθεί ως "η μικρότερη αδελφή” της Matrix από την οποία αντιγράφει τα κύρια γνωρίσματά της, ενώ ο μικρός της όγκος την κάνει κατάλληλη και για βαθειά αυτόνομη κατάδυση.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Είδος Διοπτική
Χρώμα Πλαισίου Κίτρινο
Χρώμα Σιλικόνης Λευκό
Κατασκευαστής Cressi
Υλικό Σιλικόνη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top