Λόγω ανακαίνισης του φυσικού καταστήματος μας, αλλά και της αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας fishingplanet, για το διάστημα 13/12 εως 2/1/2020 δεν θα εκτελούνται παραγγελίες. Όλες οι παραγγελίες που θα γινουν σε αυτό το διάστημα θα επεξεργαστούν και θα εκτελεστούν ξανά στις 3/1/2020.

Lanara Plus Mustang A 90
WEB OFFER -20 %

Lanara Plus Mustang A 90

ΚΩΔ.2703 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.80.10.ΜUSΤΑΝG Α-90

Μια εξαιρετική σειρά από λαστιχοβόλα ψαροντούφεκα από την Ελληνική εταιρεία Lanara με εκπληκτική ποιότητα αλλά και μοναδική τιμή,.

Από 102,00€
82,00€

Με μετατροπέα κεφαλής...

Η νέα εργονομική σχεδίαση με υψηλά πρότυπα ποιότητας και τεχνολογίας υλικών από την Ελληνική εταιρεία Λανάρα, αλλά και η μοναδική κατασκευή τους, κατατάσσουν τα νέα όπλα Mustang, εξαιρετικά υψηλά σε σχέση ποιότητας-τιμής.

Η κεφαλή είναι πλαστική ανοικτού τύπου με δύο τρύπες για διπλά λάστιχα και μία πρόσθετη προσφέροντας την δυνατότητα αφαίρεσης του κουμπώματος της κεφαλής με κλειδί Allen ώστε να λειτουργεί και σαν τελείως ανοιχτό, μια εκπληκτική πατέντα που θα βρείτε μόνο στα όπλα της εταιρείας Lanara και εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια αφού προσφέρει 2 τύπους κεφαλών (ανοιχτή-κλειστή) σε μια.

Ο σωλήνας είναι υψηλής ποιότητας ντουραλουμίνιο με γέφυρα σε όλο το όπλο κατά μήκος του σωλήνα, προσφέροντας εκπληκτικές βολές αλλά και ευθυβολία με τα λάστιχα Latex 16.5mm από Dunlap των ΗΠΑ και την βέργα από ανοξείδωτο χάλυβα 6,25 χιλιοστά ταιτής,να συμπληρώνουν ένα όπλο που θυμίζει, ψαροντούφεκο πολύ μεγαλύτερης αξίας .

Ένα όπλο το οποίο φέρει την 1η θέση για τη σύνδεση των λάστιχων άλλα και την 2η θέση για την ειδικά πρότυπη κεφαλή του τρόπου δεσίματος των λάστιχων στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Βέργα Ταιτής Inox Ø6.25mm
Είδος Λαστιχοβόλα
Καμπάνα Σπαστή Inox
Κεφαλή Ανοιχτού τύπου / Κλειστού Τύπου
Λάστιχο Latex Dunlap Usa 16.5mm
Μήκος Σωλήνα 90cm
Μουλινέ Χωρίς Μουλινέ
Υλικό Σωλήνα Αλουμινίου Φ28mm x 1mm
Κατασκευαστής Lanara Sub
Extra Οδηγός βέργας σε όλο το μήκος του σωλήνα / Τακουνάκι όπλισης αποσπώμενο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top