Λόγω ανακαίνισης του φυσικού καταστήματος μας, αλλά και της αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας fishingplanet, για το διάστημα 13/12 εως 2/1/2020 δεν θα εκτελούνται παραγγελίες. Όλες οι παραγγελίες που θα γινουν σε αυτό το διάστημα θα επεξεργαστούν και θα εκτελεστούν ξανά στις 3/1/2020.

Cressi Comanche 100
Cressi Comanche 100 Cressi Comanche 100
WEB OFFER -10 %

Cressi Comanche 100

ΚΩΔ.1097 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.FE357400

Λαστιχοβόλο όπλο κατάδυσης από την εταιρεία cressi,κατάλληλο για ελεύθερη για νέους αλλά και έμπειρους κυνηγούς.

Εξαιρετική ακρίβεια στη σκόπευση και στη βολή...

Το Comanche είναι το ψαροτούφεκο που κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2004 και αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης για τεχνολογικές τελειοποιήσεις και της έρευνας για νέες καινοτομίες. Ο ειδικός, κατά της διάβρωσης σωλήνας αλουμινίου, δεν επιτρέπει το παραμικρό λύγισμα του σωλήνα, ακόμα και στα μεγαλύτερου μήκους μοντέλα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μοντέρνο όπλο, με μία νέα γενιά ειδικά επεξεργασμένων πλαστικών που εγγυώνται ένα εξαιρετικά ελαφρύ και σταθερό στο πιάσιμο στη λαβή του, όπλο με απίθανη ακρίβεια βολής. Η πολύ συμπαγής και υδροδυναμική κεφαλή επιτρέπει το κατέβασμα του επιπέδου των λάστιχων, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ώθησή τους, να δημιουργηθεί τέλεια ορατότητα στο σημάδι και γρήγορη και ακριβής σκόπευση.

Μερικά μόνο από τα φανταστικά χαρακτηριστικά του είναι ότι διαθέτει ένα σύστημα πολύ φιλικής απελευθέρωσης της βέργας, ένα μεταλλικό δαχτυλίδι κάτω από την κεφαλή για το πέρασμα της πετονιάς ή του σχοινιού, μία προεξοχή που πατάει στο στέρνο υποστηρίζοντας την όπλιση, εύκολη, συρταρωτή τοποθέτηση και κλείδωμα του μουλινέ στη θέση του κάτω από το σωλήνα και μία ποικιλία από διαφορετικά λάστιχα για να επιλέξει κανείς αυτό που προτιμάει.

Οι σωλήνες στη σειρά των ψαροτούφεκων Comanche παράγονται από την καλύτερη ποιότητα αναδυομένου αλουμινίου.
Όλοι οι σωλήνες είναι σφραγισμένοι εσωτερικά, μηδενίζοντας την πιθανότητα εισροής νερού και κατά συνέπεια προσθήκης βάρους στο όπλο, ώστε να είναι εύκολη η βολή.Οι βέργες ευθυγραμμίζονται και κεντράρονται μεταξύ κεφαλής και πιασίματος της λαβής, προσφέροντας εξαιρετική ακρίβεια στη σκόπευση και στη βολή.

Ειδικές πλαστικές εγκοπές μπροστά από τη λαβή και πίσω από την κεφαλή υποστηρίζουν πάνω στο σωλήνα την κίνηση της βέργας στη διάρκεια του πυροβολισμού. Είναι διαθέσιμο σαν αξεσουάρ, το ειδικό μουλινέ που ταιριάζει στο όπλο.Το μουλινέ μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην ειδική βάση μπροστά απ΄τη λαβή. Το Comanche είναι το μοναδικό ψαροτούφεκο για το σοβαρό υποβρύχιο κυνηγό.         

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Βέργα Inox Ø6mm - Ταϊτής
Είδος Λαστιχοβόλα
Καμπάνα Σπαστή / Inox
Λάστιχο Ø16mm Μαύρα
Υλικό Σωλήνα Anodized Aluminium
Μήκος 100cm

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top