Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Oem Box Charger AAA / ΑΑ
WEB OFFER -9 %

Oem Box Charger AAA / ΑΑ

ΚΩΔ.7078 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.OEM/BCA*

Μια εκπληκτική αλλά και οικονομική λύση στο πρόβλημα των μπαταριών από την εταιρεία Oem,με φορτιστή μπαταριών τύπου ΑΑ και ΑΑΑ,που θα βάλουν τέλος στα έξοδα των μπαταριών, αφού με διάρκεια 1000 φορτίσεις, θα απαλλαγείτε από τα έξοδα των μπαταριών.

Για τύπους ΑΑ / ΑΑΑ...

Ο νέο φορτιστής της εταιρείας Oem που σας απαλλάσσει από τα έξοδα των μπαταριών προσφέροντας την δυνατότητα να μπορείτε να επαναφορτίζετε της μπαταρίες σας, μειώνοντας το κόστος που σας επιβαρύνει σε κάθε αγορά τους.

Ο φορτιστής είναι σχεδιασμένος για να δέχεται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τύπου ΑΑ αλλά και ΑΑΑ χάρη στην βάση που υπάρχει και επιτρέπει να προσαρμόζουμε της μπαταρίες μας, ανάλογα με τον τύπο που διαθέτουν.

Με ξεχωριστές ενδεικτικές λυχνίες για κάθε μπαταρία, προσφέρει την δυνατότητα να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις φορτισμένες μπαταρίες από αυτές που δεν έχουν φτάσει στην πλήρη φόρτιση.

Διαθέτει καλώδιο 1 μέτρο καθώς και θήκη με προστατευτικό πορτάκι ασφάλειας για να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε στάση χωρίς να φεύγουν οι μπαταρίες του. 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Είδος Φορτιστές
Κατασκευαστής OEM
Κατάλληλο για 1000 φορτίσεις

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top