Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Team Daiwa Line Super Soft 270m
WEB OFFER -12 %

Team Daiwa Line Super Soft 270m

ΚΩΔ.6762 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.DW/LSS270

Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία και ιδανική για τα νερά της Μεσογείου, η νέα πετονιά της εταιρείας Daiwa,θεωρείται μια ειδικά σχεδιασµένη µισινέζα για spinning & baitcasting, υψηλής ποιότητας αλλά και ιδιαίτερα ελαστική.

Από 11,20€
9,90€

Σχεδιασμένη για spinning & baitcasting...

Η Ιαπωνική εταιρεία με την Super Soft πρόσφερε στην αγορά μια πετονιά που συνδυάζει ευαισθησία, δύναμη στον κόμπο αλλά και υψηλή ελαστικότητα.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει μεγάλες βολές κατά τις ρίψεις αλλά και να μην αλλάζει την διατομή και δύναμη, στον κόμπο, η Daiwa Line Super Soft,είναι η πετονιά που θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις τεχνικών όπως spinning αλλά και baitcasting

 

Χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή ελαστικότητα
  • Εκπληκτική ευαισθησία
  • Σε πράσινο χρώμα
  • Μεγάλη αντοχή στον κόμπο
  • Χαμηλή μνήμη (Low Memory)
  • Καρούλι 270m
Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.260mm 6.200kg 270m Πράσινο (Green)
0.300mm 8.600kg 270m Πράσινο (Green)
0.330mm 9.600kg 270m Πράσινο (Green)
0.360mm 11.100kg 270m Πράσινο (Green)

 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100% Αδιαβροχοποιημένη
Αόρατη Photochromic
Είδος Ημι-Αόρατη
Επιροή από Ήλιο Μηδενική
Μέτρα 270m
Μνήμη Χαμηλή Mνήμη
Πυκνότητα Υψηλή Πυκνότητα
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Monofilament Premium
Χρώμα Πράσινο
Κατασκευαστής Daiwa
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top