Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Daiwa Saltwater Line 300m
WEB OFFER -15 %

Daiwa Saltwater Line 300m

ΚΩΔ.6755 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.DW/DSL300

Η Team Daiwa Line, η πετονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις σε δύναμη αλλά και ποιότητα άλλαξε και η νεότερη έκδοσή της, ήρθε να προσφέρει ακόμα περισσότερα μέτρα, μπλε χρώματος και με την ίδια εκπληκτική τιμή.

Από 11,50€
9,80€

Με πιστοποίηση I.G.F.A ...

Άλλη μια πολύ δυνατή μισινεζα υψηλής ποιότητας από την Ιαπωνική εταιρεία Daiwa,που έχει περάσει με ευκολία τα Test ποιότητας I.G.F.A και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις αλλά και την εκπληκτική τιμή της.

Με ακόμα πιο ελκυστικό στα θηράματα χρώμα μπλε, χαμηλή μνήμη, αλλά και μεγάλη αντοχή στον κόμπο, η νέα Saltwater Line, είναι η απάντηση σε όποιον σκεφτεί ότι το καλό δεν είναι και οικονομικό.

Σε συσκευασία 300μ και με μεγάλη ανθεκτικότητα στον ήλιο, χάρη στην τεχνολογία UV resistance, η Saltwater Line διαθέτει ελάχιστο βιρίνιασμα και αποτελεί την πετονιά που θα κάνει "θραύση" σε όλους τους κύκλους των απανταχού ψαράδων.   


Χαρακτηριστικά:

  • Πολύ δυνατή μισινεζα υψηλής ποιότητας
  • Πιστοποίησης I.G.F.A ,με ελάχιστο βερινιασμα
  • Χαμηλή μνήμη-low memory
  • Συσκευασία: καρούλι 300mt
  • Ανθεκτική στον ήλιο-UV resistance
  • Μεγάλη αντοχή στον κόμπο
  • Χρώμα: Μπλε
Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.260mm 5.800kg 300m Μπλε
0.300mm 7.700kg 300m Μπλε
0.350mm 10.200kg 300m Μπλε
0.400mm 13.200kg 300m Μπλε

 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Extra I.G.F.A / UV resistance
Αδιάβροχη 100% Αδιαβροχοποιημένη
Αόρατη Photochromic
Είδος Ημι-Αόρατη
Επιροή από Ήλιο Μηδενική
Μέτρα 300m
Μνήμη Χαμηλή Mνήμη
Πυκνότητα Υψηλή Πυκνότητα
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Monofilament Premium
Χρώμα Μπλε
Κατασκευαστής Daiwa
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top