Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Lazer Ultra Carp
WEB OFFER -13 %

Lazer Ultra Carp

ΚΩΔ.6365 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.FL/922760

Η νέα εκπληκτική πετονιάς της Ιαπωνικής εταιρείας Lazer προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή για γέμισμα μηχανισμών ψαρέματος.

Από 6,20€
5,40€

Κατάλληλη για αλμυρό αλλά και γλυκό νερό...

Με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής η Ιαπωνική εταιρεία Lazer με την πετονιά ultra αλλάζει τα δεδομένα και προσφέρει πετονιά υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων σε τιμή που θα εντυπωσιάσει και των πιο δύσπιστο ψαρά.

Μιλώντας για πετονιές μεγάλου μήκους δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την νέα υψηλής ποιότητας πετονιάς της εταιρείας Lazer που κατασκευάζετε στην Ιαπωνία και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πετονιάς πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτική και μαλακή σιλικόνη η ultra αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια το βαρόμετρο της Ιαπωνικής εταιρείας σε πετονιές που απευθύνονται για το αρμάτωμα (γέμισμα) των μηχανισμών ψαρέματος και όχι μόνο.

Διατίθεται σε καφέ χρώμα κατάλληλο για όλους του βυθούς είτε αναφερόμαστε σε αλμυρό είτε σε γλυκό νερό, αφού θεωρείται εξαιρετική για ψάρεμα σε θάλασσες αλλά και ποτάμια.

Τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά, που πλουτίζουν το νέο μοντέλο της, προσφέρουν στην Ultra μηδενική μνήμη και δεδομένου ότι αναφέρεται σε ψαρέματα μεγάλων αποστάσεων, η ελαστικότητα είναι κάτι που έχει αφαιρεθεί από τα χαρακτηριστικά της με αποτέλεσμα την άμεση ανάκτηση της κατά το τράβηγμα (κάρφωμα) κάτι που προσφέρει σίγουρες επιτυχίες.

Διατίθεται σε συσκευασία με καρούλι για εύκολο τύλιγμα και σε διάφορα μέτρα ανάλογα με την διάμετρο.

Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.250mm  5.600kg 1370m Καφέ
0.300mm  7.900kg 1075m Καφέ
0.350mm 10.800kg 825m Καφέ
0.400mm 12.300kg 595m Καφέ

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100%
Είδος Απλή
Επιροή από Ήλιο Ανθεκτική Στις Ακτίνες UV
Μέτρα 1500m
Μνήμη No Memory
Πυκνότητα Υψηλή
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Moss Color
Χρώμα Καφέ
Κατασκευαστής Lazer
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top