Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Lazer Fluorocarbon PVDF Line 100m
WEB OFFER -13 %

Lazer Fluorocarbon PVDF Line 100m

ΚΩΔ.6364 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.FL/362410

Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία η νέα fluorocarbon πετονιά της εταιρείας Lazer ήρθε να εντυπωσιάσει με την μοναδικά νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της αλλά και την εξαιρετικά χαμηλή τιμή της.

Από 6,20€
5,40€

Με τεχνολογία Defluorid...

Από την Ιαπωνική εταιρεία Lazer η νέα Fluorocarbon πετονιά διαθέτει χαμηλό συντελεστή διάθλασης του φωτός κάτι που την κάνει να χάνεται μέσα στο νερό αποδίδοντας εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και στα πιο δύσπιστα θηράματα.

Η PVDF Line χαρακτηρίζεται από την υψηλή αντοχή της στην φθορά χάρη στην ειδική τεχνολογία Defluorid (πολυβινυλίου) που διαθέτει, ενώ της προσφέρει υψηλότερη πυκνότητα και ακόμα γρηγορότερη βύθιση.

Οι περισσότερες πετονιές Fluorocarbon διαθέτουν μια πορώδη δομή που επιτρέπει την διείσδυση του νερού και μειώνει κατά 15% την αντοχή της στον κόμπο.

Σε δοκιμές που έγιναν στα εργαστήρια της Ιαπωνικής εταιρείας έδειξαν πως η τεχνολογία Defluorid,χάρη στην απόλυτα σταθερή δομή της, σταμάτησε το φαινόμενο αυτό, προσφέροντας σε πετονιά Fluorocarbon την ίδια αντοχή που θα είχαμε από πετονιά Monofilament,ενώ κατάφερε να αυξήσει την αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις χημικές ουσίες που μέχρι πρότινος ήταν ο κύριος λόγος της φθοράς της.

Η χαμηλή ελαστικότητα,κάθιστα την PVDF κατάλληλη για τεχνικές ψαρέματος μεγάλων αποστάσεων, καθώς συμβάλλει στην υψηλή ευαισθησία αλλά και τον τέλειο έλεγχο της πετονιάς με αποτέλεσμα το καλύτερο "κάρφωμα" σε οποιοδήποτε θήραμα.

Τέλος η μηδενική της μνήμη σε συνδυασμό με την τεχνολογία navivito εξαφανίζει το φαινόμενο συστροφής αλλά και τούφας της πετονιάς, κάνοντας την, κατάλληλη τόσο για αλμυρά όσο και για γλυκά νερά, ενώ η τιμή της αποτελεί ένα ακόμα φαινόμενο.

Διατίθεται σε συσκευασία των 100 μέτρων.

Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.160mm  2.200kg 100m Fluorocarbon
0.200mm  3.400kg 100m Fluorocarbon
0.250mm 4.600kg 100m Fluorocarbon
0.300mm 6.400kg 100m Fluorocarbon​

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100%
Είδος Αόρατη
Επιροή από Ήλιο Ανθεκτική Στις Ακτίνες UV
Μέτρα 150m
Μνήμη No Memory
Πυκνότητα Υψυλή
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Fluorocarbon
Χρώμα Διάφανο
Κατασκευαστής Lazer
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top