Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Lazer Crystal X Fluorocarbon
WEB OFFER -20 %

Lazer Crystal X Fluorocarbon

ΚΩΔ.6147 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.10460**

Η νέα εκπληκτική Florocarbon πετονία της Ιαπωνικής εταιρείας Laser θεωρείτε premium και διαθέτει μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής.

Από 7,90€
6,30€

Η Ιαπωνική Fluorocarbon...

Η νέα εξαιρετικής ποιότητας κρυσταλλική 100% Fluorocarbon πετονιά κατασκευασμένη στην Ιαπωνική από την εταιρεία Lazer που θα εντυπωσιάσει για την δύναμη της, την μηδενική μνήμη της, αλλά και την μοναδική τιμή της.

H  Crystal X είναι Premium πετονιά κάτι που την κάνει εξαιρετικά μαλακή, ενώ η γρήγορη βύθιση της σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα της στην τριβή και την μέγιστη αντοχή της, την κατατάσσει σε ηγέτη, στης αόρατες πετονιές.

Διαθέτει κρυσταλλική σιλικόνη κάτι που προσφέρει την μέγιστη δυνατή διαφάνεια μέσα στο νερό (extra clear)και σε συνδυασμό με την εκπληκτική τιμή της θεωρείται μια ιδανική επιλογή για παράμαλλά αλλά και γέμισμα μηχανισμών, για κάθε τεχνικής ψαρέματος.

Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.193mm 2.900kg 100m Crystal Fluorocarbon
0.226mm 3.900kg 100m Crystal Fluorocarbon
0.249mm 4.600kg 100m Crystal Fluorocarbon
0.288mm 5.800kg 100m Crystal Fluorocarbon
0.341mm 7.700kg 100m Crystal Fluorocarbon

 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100% Αδιαβροχοποιημένη
Είδος Αόρατη
Επιροή από Ήλιο Μηδενική
Μέτρα 100m
Μνήμη Χωρίς Mνήμη
Πυκνότητα Υψηλή Πυκνότητα
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Fluoro Invisibility
Κατασκευαστής Lazer
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top