Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Trabucco T- Force Spinning 100m
Trabucco T- Force Spinning 100m
WEB OFFER -14 %

Trabucco T- Force Spinning 100m

ΚΩΔ.4906 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.TR/TF.S*

Από την Ιταλική εταιρεία Trabucco μια πολύ καλής ποιότητας σιλικονούχα πετονιά κατάλληλα για την τεχνική ψαρέματος spinning αλλά και για κατασκευή παράμαλλων.

Από 4,40€
3,80€

Με τεχνολογία Super Strong...

Η πετυχημένη σειρά T-Force τώρα και σε 100m για τους λάτρες του Spinning και όχι μόνο.

Η T-Force Spinning είναι πετονιά με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν της πετονιές Trabucco και τις καθιστούν από τις κορυφαίες στον κόσμο.

Με τεχνολογία Super Strong,η Spinning δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από μια πολύ δυνατή πετονιά.

Δεν διαθέτει μνήμη(Νο Memory)και θεωρείτε φωτοχρωμική λόγο του χαμηλού χρώματος(λευκό) που διαθέτει με αποτέλεσμα να χάνεται στον βυθό.

Τέλος με την τεχνολογία Direct Bait έχετε την άμεση επαφή με το δόλωμα, χωρίς εκτόνωση της πετονιάς, με αποτέλεσμα το άμεσο κάρφωμα του θηράματος, κάτι το οποίο βοηθάει στα μέγιστα για την τεχνική spinning και όχι μόνο.

Η Trabucco T-Force Spinning θεωρείτε παγκόσμιος μια από της καλύτερες πετονιές Spinning αλλά και κατασκευής παράμαλλων.

Διάμετρος Αντοχή Μέτρα Χρώμα
0.16mm 3.800kg 100m Λευκό
0.18mm 4.652kg 100m Λευκό
0.20mm 5.600kg 100m Λευκό
0.25mm 8.460kg 100m Λευκό
0.30mm 12.070kg 100m Λευκό
0.35mm 15.960kg 100m Λευκό

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100%
Είδος Ημι-Αόρατη
Επιροή από Ήλιο Μηδενική
Μνήμη Χωρίς Μνήμη(No Memory)
Πυκνότητα Υψηλή
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Monofilament Premium
Χρώμα Λευκό
Κατασκευαστής Trabucco
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top