Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Trabucco T-Force Special Casting 150m
WEB OFFER -13 %

Trabucco T-Force Special Casting 150m

ΚΩΔ.2324 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.052-25-***

Με έντονο κόκκινο χρώμα που χάνετε στον βυθό η Ιταλική εταιρεία Trabucco με την πετονιά ψαρέματος Special Casting προσφέρει υψηλής ποιότητας σιλικόνης κατάλληλη για casting και surfcasting ψάρεμα.

Από 7,80€
6,80€

Εξαφανίζεται στο αλμυρό νερό...

Νέο μοντέλο που διευρύνει τη σειρά T-Force κατάλληλη για θαλάσσιο ψάρεμα με έντονο κόκκινο χρώμα που χάνεται στον βυθό.

Σαν όλες τις άλλες πετονιές της σειράς, αυτή η νέα Super Casting είναι παράλληλα τυλιγμένη, μια αποκλειστική διαδικασία παραγωγής που εξαλείφει πλήρως το στρίψιμο της πετονιάς.

Αυτή η έκδοση έχει ένα έντονο κόκκινο χρώμα, και συστήνεται για το θαλάσσιο ψάρεμα επειδή το κόκκινο χρώμα είναι το πρώτο χρώμα που εξαφανίζεται στο αλμυρό νερό, εξαιτίας της ελαφριάς διάθλασης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και στο γλυκό νερό, για εκείνες τις τεχνικές που απαιτούν μια μεγάλη ροή της πετονιάς για πολύ μακρινές ρίψεις.

Διαθέσιμη σε καρούλια των 150m.

Διάμετρος Αντοχή Χρώμα Μέτρα
0.200mm 5.420kg Κόκκινο 150m
0.250mm 8.350kg Κόκκινο 150m
0.300mm 11.920kg Κόκκινο 150m
0.350mm 15.790kg Κόκκινο 150m
0.400mm 20.130kg Κόκκινο 150m
0.450mm 27.500kg Κόκκινο 150m
0.500mm 34.960kg Κόκκινο 150m

 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Αδιάβροχη 100%
Είδος Ημι-Αόρατη
Επιροή από Ήλιο Μηδενική
Μέτρα 150m
Μνήμη Χωρίς Μνήμη (No Memory)
Πυκνότητα Παράλληλη Τυλιξη
Τριβή Ανθεκτική
Τύπος Clear Fluorescent
Χρώμα Κόκκινο
Κατασκευαστής Trabucco
 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΤΟΝΙΑΣ

Fluorocarbon
Είναι η πιο διαδεδομένη πετονιά και όχι άδικα.Κατασκευασμένη από πολυμερή φθορίου χημικά η πετονιές Fluorocarbon είναι πολύ κοντά στο διαθλαστικό δείκτη του νερού, άρα ουσιαστικά είναι αόρατη. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες δεν επηρεάζουν ενώ η ελάχιστη ελαστικότητα προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στο κάρφωμα.Θεωρούνται βυθιζόμενες πετονιές ενώ η ιδιότητα να μην απορροφάνε νερό, προσφέρει εξαιρετική δύναμη.
Fluorocoated
Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση υλικού. Μονή, διπλή ή ακόμα και τριπλή επικάλυψη fluoro, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά της απλής πετονιάς, προσφέροντας της λίγο μικρότερο δείκτη διάθλασης.
Fluoro Invisibility (Εικονική ορατότητα)
Είναι η πετονιά που μέσα στο νερό εξαφανίζεται και ονομάζεται“επίδραση καθρεφτών.” Επειδή η επιφάνεια της πετονιάς είναι ιδιαίτερα γυαλισμένη, ενεργεί ως καθρέφτης, που απεικονίζει το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε μέσα στο νερό.
Monofilament
Η πετονιές τύπου Monofilament είναι η πιο διαδεδομένος τύπος που θα βρούμε στις περισσότερες πετονιές.Θεωρείται ένα προιoν μοναδικού συστατικού που παράγεται με την διαδικασία εξώθησης και είναι ένα πολυμερές υλικό που προέρχεται από την διαδικασία επεξεργασίας ακατέργαστου πετρελαίου.
Monofilament Premium
Η πετονιά τεχνολογίας Monofilament Premium,έχει δεχθεί περισσότερούς ελέγχούς ποιότητας, περισσότερη προσοχή στην τελική επεξεργασία από τις κανονικές πετονιές, όσον αφορά την αντοχή τους στο γδάρσιμο.
Go Monofilament Line
Στην πετονιά τεχνολογίας Go Monofilament Line έχει προστεθεί περισσότερη αντοχή, χωρίς να αλλάζει η ευαισθησία αλλά και η δύναμη της. Αυτή η τεχνολογία ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα από ναύλων που ενισχύει της δυνατότητες της, για να αντέχει στην φθορά αλλά και στα γδαρσίματα.
Moss Color
Οι πετονιές χρώματος Moss Color θεωρούνται κατάλληλες για αλμυρά και γλυκά νερά, αφού το μέτριο χρώμα τους,τεριάζει τέλεια σε νερά βυθών με πυκνή βλάστηση (χόρτα-κ.α)
Clear Fluorescent
Πετονιά με φθορίζων χρώμα που μας βοηθάει στο σκοτάδι, αφού μπορούμε να την βλέπουμε όταν κυλάει κατά την διάρκεια της βολής, είτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το μάζεμα. Κάτω από την επιφάνεια του νερού θεωρείται σχεδόν αόρατη.
High Visibillity
Οι πετονιές τεχνολογίας High Visibillity είναι κατάλληλες για να μπορούμε να τις διακρίνουμε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θεωρούνται εξαιρετικές για ψαρέματα όπως συρτή από σκάφος αλλά και Casting-Surfcasting ψαρέματα σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αλλαγές στο χρωματισμό της πετονιάς για να μπορούμε να γνωρίζουμε τα μέτρα που έχουμε ελευθέρωση.
Low Visibillity
Είναι η πετονιά που ταιριάζει στα περισσότερα νερά, διαθέτει χαμηλή ορατότητα και είναι καταπληκτική σε χρήσεις όπου τα ψάρια είναι εξαιρετικά καχύποπτα.
Low Visibillity Clear
Είναι η ιδανικότερη πετονιά για ψάρεμα σε καθαρά νερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό με την ίδια επιτυχία. Είναι εκπληκτικά διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεται σε βυθούς που διαθέτουν απόλυτη καθαρότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top