Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 14 εως και τις 26 Αυγούστου.
Ryobi Oasys 4000
Ryobi Oasys 4000
WEB OFFER -30 %

Ryobi Oasys 4000

ΚΩΔ.2920 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.RY/OS4000

Θυμίζει μηχανισμό πολύ υψηλής αξίας, με φρένα και επιδόσεις που εντυπωσιάζει ο Oasys είναι το καμάρι της Ιαπωνικής εταιρείας για την ποιότητα και την μοναδική τιμή του.

Με υψηλά τεχνολογικά Standar...

Η σειρά που έχει καταφέρει να πουλήσει απίστευτο αριθμό μηχανισμών στην Ελλάδα και όχι μόνο, αφού συνδυάζει απαράμιλλη αντοχή χάρη στο στιβαρό σκελετό, πολύ ομαλή και ζυγισμένη λειτουργία σε συνδυασμό με μια εξίσου λογική τιμή.

Η σειρά Oasys περιλαμβάνει άκαμπτους μηχανισμούς υψηλής ακρίβειας και αντοχής, με μεγάλη χωρητικότητα και ιδανικούς για πολλές τεχνικές βάρκας και ακτής.

Με τα ίδια στάνταρ η Ryobi κατασκεύασε και τα μικρότερα μοντέλα της σειράς Oasys που αποτελούν εξελιγμένους μηχανισμούς για ποικιλία τεχνικών ακτής. 

Ο ίδιος σκελετός παρέμεινε για να εξασφαλίσει την στιβαρότητα και των μικρότερων μοντέλων που θα εξυπηρετήσουν θαυμάσια τεχνικές spinning, eging, εγγλέζικου, bolognese και feeder.

Μάλιστα είναι τόσο γραμμικά τα φρένα τους που ο μηχανισμός 4000 είναι ιδιαίτερα αξιόλογη επιλογή για Spinning.

.  

 

Χαρακτηριστικά:

  • Αδιάβροχο σύστημα φρένων
  • Ακαριαία αντιεπιστροφή
  • Anti twist line roller με επένδυση τιτανίου
  • 100% μεταλλική κατασκευή για ακραίες αντοχές
  • Τέλεια διαχείριση νήματος και πετονιάς
  • Ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου
  • Κατασκευασμός από γραφιτούχα ρητίνη σκελετός για μέγιστη αντοχή

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Max Drag 5.00kg
Είδος Μηχανισμοί
Πομπίνα Αλουμινίου
Σχέση 5:1:1
Κατασκευαστής Ryobi
Κατάλληλο για Spinning
Βάρος 320gr
Χωρητικότητα 0.285-200m
Τεχνολογίες Enhanced Graphite Rotor /  Strong Anti-Reverse  /  Brilliant Line Allocation System /  Anti-Reverse System / V-shaped Rotor / Super Micro-pitch drag / Metal Spool  / Japan Technology

Τεχνολογίες Μηχανισμού Ryobi

Anti-Reverse System

Η τεχνολογία στιγμιαίας αντεπιστροφής (Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση. Eφ’ όσον ο άξονας δεν γυρνάει προς τα πίσω είστε πάντα σε απ’ ευθείας επαφή με το ψάρι έτσι ώστε να το "φέρνετε" γρήγορα και να κάνετε δυνατά καρφώματα.

Anti Twist System

Η τεχνολογία Anti Twist System σας απαλλάσει από τα μπερδέματα που παρουσιάζονται κατά την ανάκτηση του νήματος ή της πετονιάς. Με την τεχνολογία Anti Twist System προσφέρει καλύτερο έλεγχο στο τύλιγμα της πετονιάς ή του νήματος.

Anti Vibro System

Το σύστημα Anti Vibro System ελαχιστοποιεί τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την ανάκτηση της μεσινέζας, προσδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της μάχης.

Brilliant Line Allocation System

Το Brilliant Line Allocation System δίνει στους μηχανισμούς μια καλά ισορροπημένη περιστροφή της μπομπίνας. Επικεντρώθηκε στην σταθεροποίηση των μηχανισμών μειώνοντας την ταλάντωση στο πικ-απ. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, το γρανάζι και ο άξονας δεν παρουσιάζουν καμιά ταλαντεύσει ακόμη και όταν είναι σε μάχη με θηράματα μεγάλου βάρους.

Graphite

Το σύστημα Graphite βρίσκει εφαρμογή στους μηχανισμούς που είναι κατασκευασμένοι από καινοτόμα χύτευση αλουμινίου με γραφίτη. Το αλουμίνιο έχει τη δύναμη να αντέξει την μηχανική καταπόνηση, ενώ ο γραφίτης βοηθά να κρατήσει το βάρος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Metal Spool

Oι μπομπίνες αλουμινίου διαθέτουν γυαλισμένα μεταλλικά χείλη, κωνικό σχήμα και είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ μέταλλο. Αυξάνουν τις επιδόσεις στις βολές,προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική ακρίβεια και θεωρούνται άριστες στην αντιμετώπιση της φθοράς που προκαλεί το νερό της θάλασσας.

Japan Technology

Το Japan Technology δεν είναι απλά ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κοσμεί τους μηχανισμούς Ryobi. Αποτελεί εγγύηση ποιότητας, στον σχεδιασμό αλλά και την κατασκευή του μηχανισμού και φέρει τις καλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες της Ιαπωνίας.

V-shaped

Tο πατενταρισμένο V-shaped σύστημα δίνει την δυνατότητα στιγμιαίας προσαρμογής στην μανιβέλα του μηχανισμού,προσφέροντας μεγαλύτερες δυνάμεις. Η μανιβέλα του μηχανισμού διαθέτει Cliker που μπορεί να αναδίπλωση με μια κίνηση , αυξάνοντας την επιφάνεια της και προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερες δύναμης κατά την ανάκτηση. Με την τεχνολογία αυτή μας δίνετε η δυνατότητα να προσαρμόσουμε την μανιβέλα επιλέγοντας αν θα αυξήσουμε την δύναμη, ή την ταχύτητα του μηχανισμού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top