Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Ryobi Maturity 4000
Ryobi Maturity 4000
WEB OFFER -11 %

Ryobi Maturity 4000

ΚΩΔ.7104 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.RY/MTR4000

Το νέο κόσμημα της Ιαπωνικής εταιρείας Ryobi για το 2017, ήρθε να εντυπωσιάσει με την υψηλής ποιότητας τεχνολογικά χαρακτηριστικά αλλά και την εντυπωσιακή αισθητική του, αφήνοντας υποσχέσεις ακόμα και στον πιο δύσπιστο ψαρά.

Με την Ιαπωνική εγγύηση...

Ένας από τα νέα εργαλεία που θα κοσμούν από το φέτος τους κύκλους των μηχανισμών ψαρέματος, ήρθε από την Ιαπωνική εταιρεία Ryobi,με σκοπό να μην απογοητεύσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ψαρά.

Ο νέος Maturity θεωρείται ένας σκληροτράχηλος αλλά και πολυχρηστικός μηχανισμός που θα καλύψει με άνεση όλες τις τεχνικές ψαρέματος, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά και στο χαρακτηριστικά του, που θυμίζουν μηχανισμό πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Με σώμα κατασκευασμένο από κατατάσσεται στους πλέον ποιο αξιόπιστους μηχανισμούς της αγοράς, μεγαλώνοντας τις αντοχές του στις φθορές, χαμηλώνοντας παράλληλα το βάρος του και γίνεται ένας εργαλείο, που θα αποτελέσει πρώτη επιλογή, για τους ποιο εξειδικευμένους ψαράδες.

Με φλάντζα αποτροπής εισροής υδάτων, ο Maturity εγγυάται την εξαιρετική του λειτουργιά ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, με το περίβλημα και τον ρότορα να διαθέτουν επικάλυψη τεχνολογίας NCRM προσφέροντας τα μέγιστα στην προστασία του, από κάθε τύπο φθοράς.

Τα γραμμικά του φρένα συνδυάζονται τέλεια με το σύστημα Brilliant Line Allocation System, δίνοντας τέλειο στρώσιμο της πετονιάς αλλά και αξεπέραστη δύναμη.

Προικισμένο με σύστημα Anti-Reverse System,η κίνηση στον στρόφαλο γίνεται ομαλότερη με αποτέλεσμα να μην καταπονεί υπερβολικά τον μηχανισμό, ενώ το ισορροπημένο στροφείο, κάνει την ανάκτηση της πετονιάς, παιχνίδι

Η μπομπίνα αλουμινίου αλλά και η ισχυρή εργονομική αλουμινίου μανιβέλα με άνετη μεγάλου τύπου λαβή, αυξάνουν την δυναμική του μηχανισμού, ολοκληρώνοντας ένας σύνολο, που θα κάλυπτε όλα όσα θα αναζητούσαμε σε ένα μηχανισμό ψαρέματος.

O Maturity 4000 αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση, για πλήθος τεχνικών ψαρέματος όπως Inchiku,Tenya αλλά και Eging. 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Extra NCRM / CNC
Max Drag 5.000Kg
Μπομπίνα Αλουμινίου
Σχέση 5.0:1
Κατασκευαστής Ryobi
Κατάλληλο για Kabura / Tenya / Eging
Βάρος 308gr
Ρουλεμάν 5
Χωρητικότητα 0.290-200m
Τεχνολογίες Enhanced Graphite Rotor /  Strong Anti-Reverse  /  Brilliant Line Allocation System /  Anti-Reverse System / V-shaped Rotor  / Metal Spool / Japan Technology

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ RYOBI

Anti-Reverse System
Προσφέρει ομαλότερη κίνηση στο στρόφαλο χωρίς να καταπονεί υπερβολικά τον μηχανισμό. 
Eφ’ όσον ο άξονας δεν γυρνάει προς τα πίσω είστε πάντα σε απ’ ευθείας επαφή με το ψάρι έτσι ώστε να το "φέρνετε" γρήγορα και να κάνετε δυνατά καρφώματα.
High Power Full Body Metal
Το σώμα,ο άξονας και το χερούλι είναι φτιαγμένα από εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό κράμα ντουραλουμίνιου, που αντιστέκεται στη σκουριά, γι’ αυτό και εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής.
Brilliant Line Allocation System
Τέλεια κατανομή πετονιάς στην πομπίνα,μειώνει δραματικά το στρίψιμο της μισινέζας κατά την ώρα της χρήσης, σημαντικό πλεονέκτημα για την χρήση ψιλής μισινέζας ή νήματος.
CNC
Γρανάζια ακριβείας εγγυώνται την άριστη συνεργασία του κάθε τμήματος στο εσωτερικό κάτω από βαρύ φορτίο.
Enhanced System
Νέο σύστημα της Ιαπωνικής εταιρείας που ενισχύει τον κύριο άξονα και αυξάνει την δύναμη.Διαθέτει επικάλυψη και έτσι ο μηχανισμός λειτουργεί πιο απαλά και είναι πιο ανθεκτικός στο χρόνο.
Full-Metal Construction
Πλήρη μεταλλικής κατασκευής, σε όλα τα μηχανικά μέρη του μηχανισμού.
Enhanced Graphite Rotor
Ο ρότορας είναι κατασκευασμένος από Γραφίτη και άνθρακα για να αυξάνει την δύναμη και να μειώνει τις φθορές.
Strong Anti-Reverse
Ενισχυμένο σύστημα που εξασφαλίζει την ομαλή ανάκτηση της πετονιάς, μηδενίζοντας τις φθορές του μηχανισμού
V-shaped Rotor
Tο πατενταρισμένο V-shaped σύστημα δίνει την δυνατότητα στιγμιαίας προσαρμογής στο χερούλι για να έχει τη δύναμη που χρειάζεται. Kοντή λαβή για γρήγορο μάζεμα και μακριά λαβή για περισσότερη δύναμη.
Metal Spool
Oι μπομπίνες αλουμινίου με γυαλισμένα μεταλλικά χείλη, κωνικό σχήμα φτιαγμένες από ελαφρύ μέταλλο φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα και ξεχωριστή ακρίβεια που θεωρούνταν αδύνατο μέχρι πρόσφατα
Japan Technology
Εγγύηση ποιότητας, κατασκευασμένο με τις καλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες της Ιαπωνίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top