Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Filstar Slow 165
WEB OFFER -7 %

Filstar Slow 165

ΚΩΔ.7333 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.FL/937624

Οι νέοι πλάνοι Slow 165 είναι τα τεχνητά που η εταιρεία Filstar παινεύεται για την εξαιρετική ποιότητα τους, τα μοναδικά χαρακτηριστικά αλλά και την μοναδική απόδοση τους στην τεχνική Slow Jigging.

Με διαφορετικό σχήμα στις πλευρές...

Η σχεδιαστική ομάδα της Filstar για ψάρεμα σε θαλασσινό νερό, κατασκεύασε ένα ασύμμετρο σώμα, με χαμηλό κέντρο βάρους και με πολύ αργή, φυσική βύθιση.

Λόγω του ασύμμετρου σχήματος του σώματος και του κέντρου βάρους του, ο πλάνος Filstar Slow 165 στρέφει την πιο βαριά και οπτικά ομορφότερη πλευρά του προς τον βυθό καθώς βυθίζεται. Ταυτόχρονα, μετά από κάθε χτύπημα (jerk), κινείται με αργό ρυθμό προς την αντίθετη κατεύθυνση, αναβάλλοντας για λίγο τη άμεση βύθιση.

Οι πλάνοι Slow 165 γυρνάνε πάντα με τη βαρύτερη πλευρά προς το βυθό, μειώνοντας την ταχύτητα βύθισης, μετά από κάθε "γλίστρημα" του στο νερό. Αυτό βοηθάει τον χειριστή του να «φρενάρει» το τεχνητό δόλωμα και να παρουσιάζει μια κίνηση αργής πτώσης που προκαλεί πολύ περισσότερες επιθέσεις.

Με αυτό τον τρόπο, οι Filstar Slow 165 αποκαλύπτουν την πιο όμορφη και γεμάτη χρώματα πλευρά τους, προς τον βυθό. Ζωντανοί, φυσικοί συνδυασμοί χρωμάτων με άριστο φινίρισμα,  έχουν επιλεγεί να πλαισιώσουν ένα μεγάλο μάτι, και να προσελκύσουν κοντινά θηράματα.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Είδος Πλάνοι
Κατασκευαστής Filstar
Κατάλληλο για Slow Jigging
Βάρος 180gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top