Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 16 εως και τις 25 Αυγούστου.
Filstar Slow Pitch 60gr
Filstar Slow Pitch 60gr
WEB OFFER -14 %

Filstar Slow Pitch 60gr

ΚΩΔ.7298 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.93404*

Για τους φίλους τις τεχνικής Slow Jigging που αναζητούν εξαιρετικές επιδόσεις σε εκπληκτική ποιότητα και μοναδική τιμή,η εταιρεία Filstar με τον νέο πλάνο Slow Pitch θα εντυπωσιάσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο ψαρά..

Από 5,90€
5,10€

Ιδανικοί για Slow Pitch και όχι μόνο...

Μια νέα σειρά πλάνων από την εταιρεία Filstar ήρθε να ταράξει τα νερά της τεχνικής Slow Jigging τόσο με την εκπληκτική ποιότητα αλλά και τόσο με την εξαιρετική τιμή της και να αποτελέσει ένα απαραίτητο εργαλείο κάθε Jiggers.

Οι νέοι Slow Pitch διαθέτουν λεπτό προφίλ με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: διαφορετικές κοιλότητες σε κάθε πλευρά, οι οποίες ξεκινάνε από την κορυφή στη μία πλευρά και από το τέλος στην άλλη. Η χρήση των κοιλοτήτων βοηθά τους πλάνους να διαχειριστούν την κίνηση του νερού και ελέγχουν τις αναταράξεις.

Το σχήμα και μέγεθος των πλάνων μειώνει αισθητά την αντίσταση του νερού κατά την πτώση και επιταχύνει τον ρυθμό βύθισης, έτσι ώστε να βρεθείτε γρήγορα στη ζώνη δράσης και συνεπώς να αυξήσετε τον καθαρό χρόνο ψαρέματος.
Οι διαφορετικές κοιλότητες των πλάνων καταστέλλουν την φυσική, σπειροειδή κίνηση των πλάνων και τους βοηθούν να έρθουν σε οριζόντια θέση.

Οι Slow Pitch συνδυάζουν πλήθος κινήσεων μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε τεχνική Jigging όπως slow jigging, όπως slow pitch, half pitch, long fall αλλά και high pitch.

Τέλος οι εξαιρετική ποιότητα κατασκευής από ανθεκτικό κράμα μετάλλου σε συνδυασμό με τα λαμπερά χρώματα εμποτισμένα με βερνίκι υψηλής βαφής, κάνουν τους Slow Pitch πραγματικά "άφθαρτους"

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Είδος Πλάνοι
Κατασκευαστής Filstar
Κατάλληλο για Slow Pitch / Slow Jigging
Βάρος 60.0gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top