Λόγω ανακαίνισης του φυσικού καταστήματος μας, αλλά και της αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας fishingplanet, για το διάστημα 13/12 εως 2/1/2020 δεν θα εκτελούνται παραγγελίες. Όλες οι παραγγελίες που θα γινουν σε αυτό το διάστημα θα επεξεργαστούν και θα εκτελεστούν ξανά στις 3/1/2020.

Okuma Ceymar C-30
WEB OFFER -10 %

Okuma Ceymar C-30

ΚΩΔ.1547 - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ - MOD.CXT-30

Ο νέος μηχανισμός της Ιαπωνικής εταιρείας Okuma με νέα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλά και εκπληκτική τιμή,που αλλάζει τα δεδομένα στους λάτρης της τεχνική Spinnin αλλά και Bolognese.

Με σύστημα φρένων πολλαπλών δίσκων...

Οι ρίζες των μηχανισμών της Okuma ξεκινάνε από την κατασκευή μηχανισμών spinning οι οποίοι φέρουν πολλές από τις μοναδικές τεχνολογίες της Okuma, σε πολύ προσιτές τιμές. 

Σε αυτή την κατηγορία η Okuma ήρθε να προσθέσει την σειρά μηχανισμών Ceymar, με το εντυπωσιακό μαύρο φινίρισμα με κόκκινους τόνους.

Ο Okuma Ceymar μπορεί να μικρός σε μέγεθος και βάρος αλλά όχι σε επιδόσεις. 
Διαθέτουν ισχυρή μανιβέλα από σφυριλατημένο αλουμίνιο, με λαβή από αντιολισθητικό υλικό EVA.

Στους μηχανισμούς Caymus Ceymar θα βρείτε πολλές από τις τεχνολογίες της Okuma οι οποίες κάνουν τους συγκεκριμένους μηχανισμούς μια άριστη επιλογή. 

Τα γρανάζια είναι ακριβείας, σε ελλειπτικό σχήμα, το γρανάζι κίνησης είναι μπρούτζινο για μέγιστη αντοχή και διάρκεια ζωής, ενώ τα 8 ρουλεμάν προσδίδουν πολύ ομαλή λειτουργία και μηδενική αντεπιστροφή.

Οι μηχανισμοί Okuma Ceymar έχουν συμπαγές σώμα, μικρό σε μέγεθος,αλλά και δύο μπομπίνες αλουμινίου,ενώ είναι απόλυτα ισσοροπημένοι.

Σχεδιασμένοι για χρήση σε γλυκό και θαλασσινό νερό οι Ceymar διαθέτουν σύστημα φρένων, πολλαπλών δίσκων, με περίσσια λίπανση τα οποία αποδίδουν έως και 9 κ. φρένα.

 

Χαρακτηριστικά

  • Πολύδισκο σύστημα φρένων
  • Αντιδιαβρωτικό σώμα γραφίτη με ειδική σχεδίαση narrow, για την αποφυγή κραδασμών
  • Ανοδιωμένη μπομπίνα αλουμινίου
  • Ενισχυμένο pick up αλουμινίου heavy duty
  • Σύστημα γραναζιών: elliptical gearing system
  • Quick set anti reverse system - σύστημα ταχείας αντεπιστροφής
  • Σύστημα εξισορρόπησης του ρότορα RES II - Rotor equalizing system
  • Ενισχυμένο χερούλι από ανοδιωμένο αλουμίνιο
  • Πανάλαφρη λαβή από neoprene
  • 7+1 ανοξείδωτα κλειστά ρουλεμάν, ιαπωνικού τύπου

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Max Drag 3.00kgr
Μπομπίνα Αλουμινίου / Αλουμινίου
Σχέση 5.0:1
Κατασκευαστής Okuma
Κατάλληλο για Spinning / Bolognese
Βάρος 216gr
Ρουλεμάν 8
Χωρητικότητα 0.22mm-210m

Τεχνολογίες Μηχανισμού Okuma

HPB - High Performance Bearings

Οι μπίλιες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν (High Performance Bearings) κατασκευάζονται από το ίδιο ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο κατασκευάζεται και το υπόλοιπο ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο, το ρουλεμάν γίνεται 10 φορές πιο ανθεκτικό στο νερό της θάλασσας σε σύγκριση με τα απλά, ανοξείδωτα ρουλεμάν.

EFR II - Even Flow Roller System

Το Σύστημα Ομαλής Κατανομής Μεσινέζας (Even Flow Roller System) το οποίο αξιοποιεί ένα ρουλεμάν το οποίο έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κατανεμητή της πετονιάς. Η λειτουργία του ρουλεμάν διασφαλίζει ότι η μεσινέζα θα κατανεμηθεί χωρίς τριβή και χωρίς να βυρινιάζει, ώστε να αποφεύγονται στριψίματα κατά τη χρήση του φρένου.

Precision Elliptical Gearing

Στην πατενταρισμένη τεχνολογία Precision Elliptical Gearing χτυπάει η καρδιά της Okuma για μηχανισμούς spinning σε μεσαία και ανώτερα επίπεδα τιμής. Η Okuma χρησιμοποιεί γρανάζια σε σχήμα έλλειψης τα οποία διασφαλίζουν άψογη κατανομή της μεσινέζας και ομαλή λειτουργία του τυμπάνου. Επίσης τα ελλειπτικού σχήματος γρανάζια είναι πάντα συνδεδεμένα με αποτέλεσμα να κρατούν το τύμπανο σταθερά στη θέση του και παρέχουν πολύ απαλή κίνηση.

RES II

Το σύστημα RES II σημαίνει «Rotor Equalizing System Δεύτερης Γενιάς». Το σχήμα και το βάρος του ρότορα έχει σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη ακρίβεια, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ισορροπία κατά την περιστροφή. Επιπρόσθετο βάρος έχει τοποθετηθεί στον ρότορα ώστε να αποτρέπει ακόμα και την ελάχιστη κάθετη μετακίνηση της μπομπίνας και να διασφαλίζει ομαλότητα κατά το τύλιγμα ή το πέταγμα.

Quick-Set Anti-Reverse

Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (Quick-Set Anti-Reverse) δεν επιτρέπει την μανιβέλα να κινηθεί, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο επιτρέπει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top